גז מזגנים - קיים גמ"ח בבני ברק?
-
@ia659411 כתב בגז מזגנים - קיים גמ"ח בבני ברק?:
לא לזרוק סתם כל שנה 300-400 על מזגן…
אז תתקן את הדליפה שלך
אם כל שנה אתה ממלא זה אומר שיש לך דליפה תלך למישהו שמתעסק ויסדר לך@צילפינגים תודה, יש לך מושג כמה עולה לתקן דליפה? הבנתי שרק למצוא אותה לוקח הרבה כסף…
זה רכב שגם ככה אני ממש אוטוטו נפרד ממנו… -
@צילפינגים תודה, יש לך מושג כמה עולה לתקן דליפה? הבנתי שרק למצוא אותה לוקח הרבה כסף…
זה רכב שגם ככה אני ממש אוטוטו נפרד ממנו…@ia659411 למצוא אותה לא עולה בד"כ הרבה
זה פשוט מילוי גז עם זרחן
לפעמים רואים דליפת שמן המעורב בגז המזגן
את זה ניתן לפעמים לאתר בקלות
אם תכתוב את דגם הרכב, אולי יוכלו המומחים לכוון אותך למקומות המועדים שלו
לתקן דליפה, המחיר ממש משתנה, תלוי מה דולף
אם אתה באיזור שילת, ממליץ ללכת לרפי ליד המוסך של אלי פרקוף למילוי גז עם זרחן בכמאתיים ש"ח -
@צילפינגים תודה, יש לך מושג כמה עולה לתקן דליפה? הבנתי שרק למצוא אותה לוקח הרבה כסף…
זה רכב שגם ככה אני ממש אוטוטו נפרד ממנו…@ia659411 כתב בגז מזגנים - קיים גמ"ח בבני ברק?:
יש לך מושג כמה עולה לתקן דליפה?
כמו שאמרו קודמיי האיתור זה לא הבעיה הדליפה עצמה יכולה לפעמים לצאת עוד כמה מאות ויכול להיות גם יותר זה גם תלוי במיקום העבודה אם הגישה אצליך נוחה או לא
לדעתי ללכת לבעל מקצוע שמאתר דליפות לשלם בדיקה ולראות אם התיקון משתלם אם יצא לך זול אז זה שווה לך את התקון גם תיקח בחשבון את זה שאם תמכור אז אולי יורידו לך הרבה במחיר בגלל הבעיה שיכול להיות שתוכל לפתור אותה בכמה מאות בודדות במקום שיורידו לך 1000 ש"ח או יותר במכירה
בהצלחה מרובה! -
@ia659411 למצוא אותה לא עולה בד"כ הרבה
זה פשוט מילוי גז עם זרחן
לפעמים רואים דליפת שמן המעורב בגז המזגן
את זה ניתן לפעמים לאתר בקלות
אם תכתוב את דגם הרכב, אולי יוכלו המומחים לכוון אותך למקומות המועדים שלו
לתקן דליפה, המחיר ממש משתנה, תלוי מה דולף
אם אתה באיזור שילת, ממליץ ללכת לרפי ליד המוסך של אלי פרקוף למילוי גז עם זרחן בכמאתיים ש"ח -
לתקן דליפה יכול לצאת גם כמה אלפים ועוד כמה מאות רק למצוא מאיפה דולף
תעשה חושבים אם כדאי לך לתקן במידה והרכב זול ולא שווה תיקון במיוחד שאוטוטו אתה מוכר
בכל אופן 300 400 שקל למילוי זה יקר
יש כאלו שיעשו לך ב-150 200 -
@מוטי-56 כתב בגז מזגנים - קיים גמ"ח בבני ברק?:
אם אתה באיזור שילת, ממליץ ללכת לרפי ליד המוסך של אלי פרקוף למילוי גז עם זרחן בכמאתיים ש"ח
אפשר מספר בבקשה?
-
@נתי-2 כתב בגז מזגנים - קיים גמ"ח בבני ברק?:
יש כאלו שיעשו לך ב-150 200
אתה מכיר מקום כזה?
אדרבה, אשמח לשמוע…לתקן את הדליפה נשמע שממש לא שווה לי (אלא אם כן אני מתחשב במוכר, כי אישית זה רכב טוטאלוס שאין לי סיבה להשקיע עליו
-
@מוטי-56 כתב בגז מזגנים - קיים גמ"ח בבני ברק?:
אם אתה באיזור שילת, ממליץ ללכת לרפי ליד המוסך של אלי פרקוף למילוי גז עם זרחן בכמאתיים ש"ח
אפשר מספר בבקשה?