מנוע של מאזדה 5 2010
-
שלום לכולם,
הלך לי כנראה המנוע של המאזדה 5 2010, והציעו לי שיפוץ בסביבות ה-4,500 או טרייד אין עם אאוטלנדר בסביבות ה-30,000 ש"ח. האמת היא שהמאזדה שותה בטירוף דלק, וגם האאוטלנדר, מתבלט או יותר נכון לא יודע מה נכון לעשות… -
אני קיבלתי בירושה מזדה 5 2008 250 ק"מ ומי שהוריש לי אותה קנה אאוטלנדר 2018 עם ק"מ נמוך ובכל זאת המזדה יותר חזקה בביצועים בעליות בפתיחות בסחיבות רק לידע אותך
חוץ מזה הוא רכב מצוין -
שלום לכולם,
הלך לי כנראה המנוע של המאזדה 5 2010, והציעו לי שיפוץ בסביבות ה-4,500 או טרייד אין עם אאוטלנדר בסביבות ה-30,000 ש"ח. האמת היא שהמאזדה שותה בטירוף דלק, וגם האאוטלנדר, מתבלט או יותר נכון לא יודע מה נכון לעשות…@א-ך-שמח למה אתה חושב שהלך מנוע ?
אולי יש פיתרון זול יותר -
@א-ך-שמח למה אתה חושב שהלך מנוע ?
אולי יש פיתרון זול יותר@קיה-פיקנטו
גיסי מכונאי, הוא בדק ואמר לי שזה מנוע. שיפוץ יעלה בסביבות ה-5,000. -
שלום לכולם,
הלך לי כנראה המנוע של המאזדה 5 2010, והציעו לי שיפוץ בסביבות ה-4,500 או טרייד אין עם אאוטלנדר בסביבות ה-30,000 ש"ח. האמת היא שהמאזדה שותה בטירוף דלק, וגם האאוטלנדר, מתבלט או יותר נכון לא יודע מה נכון לעשות…@א-ך-שמח
אני מנקודת המבט שלי הייתי פועל לפי זה :
אם המאזדה במצב טוב (חוץ מהמנוע) נראה לי שעדיף לשלם 5K ולסיים עם זה.
-צריך לבדוק מה גרם למנוע ללכת כדי שהבא לא ילך בעקבותיו…-
אבל אם המצב של המאזדה כבר מקרטע אולי כדי לשקול את האוטלנדר בהנחה שהיא מצב טוב
אם תרשום שנה וק"מ בעלי אוטלנדר יוכלו לתת את חו"ד בנושא -
@א-ך-שמח
אני מנקודת המבט שלי הייתי פועל לפי זה :
אם המאזדה במצב טוב (חוץ מהמנוע) נראה לי שעדיף לשלם 5K ולסיים עם זה.
-צריך לבדוק מה גרם למנוע ללכת כדי שהבא לא ילך בעקבותיו…-
אבל אם המצב של המאזדה כבר מקרטע אולי כדי לשקול את האוטלנדר בהנחה שהיא מצב טוב
אם תרשום שנה וק"מ בעלי אוטלנדר יוכלו לתת את חו"ד בנושא@קיה-פיקנטו אין לי פרטים על האאוטלנדר. בכל אופן הקילומטראז’ של המאה בסביבות ה-230, החלטנו לא לשפץ ולמכור אותה כמות שהיא. מקווה שיתנו כמה שיותר.
אח"כ נראה מה נעשה. [מזכיר את טארמפ המשפט הזה, לא?
] -
@קיה-פיקנטו אין לי פרטים על האאוטלנדר. בכל אופן הקילומטראז’ של המאה בסביבות ה-230, החלטנו לא לשפץ ולמכור אותה כמות שהיא. מקווה שיתנו כמה שיותר.
אח"כ נראה מה נעשה. [מזכיר את טארמפ המשפט הזה, לא?
] -
@א-ך-שמח
שלום לכולם,
מבקש התייעצות: יש לי מאזדה 5 שנת 2010 230,000 ק"מ עם “ראש מנוע”.
מנסה למכור אותה כך מבלי לתקן כי לא שווה כ"כ.
מציעים מחירים הזויים כמו 1,500 ש"ח וכו’, האם זה הגיוני? סביר? מה אתם מציעים לעשות?
תודה! -
אם כבר ראש מנוע לא שווה כי לא מחזיק בדר’'כ, רק מנוע שלם
או מנוע או למכור
אם תרצה לפירוק יש ערבי בירושלים 0587499003 -
או מנוע או למכור
אם תרצה לפירוק יש ערבי בירושלים 0587499003@חיים-Y0737 לעניות דעתי זה תלוי מה הבעיה ברבה מקרים זה תופס גם תופס
-
@א-ך-שמח
שלום לכולם,
מבקש התייעצות: יש לי מאזדה 5 שנת 2010 230,000 ק"מ עם “ראש מנוע”.
מנסה למכור אותה כך מבלי לתקן כי לא שווה כ"כ.
מציעים מחירים הזויים כמו 1,500 ש"ח וכו’, האם זה הגיוני? סביר? מה אתם מציעים לעשות?
תודה!@א-ך-שמח כתב במנוע של מאזדה 5 2010:
מציעים מחירים הזויים כמו 1,500 ש"ח וכו’, האם זה הגיוני? סביר?
ברור! וזה בטח כולל את חישוב תוקף הטסט.
@דוד-100 כתב במנוע של מאזדה 5 2010:
תשפץ את הראש באזור 2000 שח (
@חיים-Y0737 כתב במנוע של מאזדה 5 2010:
אם תשפץ אצל ערבי ב2,000 זה לא מחזיק באמת, אבל אם עושים עבודה טובה אצל מישהו אמין זה חוזר להיות כמו חדש (במידה ואכן הבעיה הייתה רק בראש) ועולה כ3,500 ש"ח.
למעשה, אם בשביל שימוש שלך ויש לך מישהו יהודי אמין ומוצלח עדיך לך לשפץ, אם בשביל למכור לא שווה את ההתעסקות, תמכור ב1,500 ותגמור סיפור. לשפץ ב2,000 לא כדאי (אא"כ אתה מתכנן להפיל מישהו בפח…).
-
@א-ך-שמח כתב במנוע של מאזדה 5 2010:
מציעים מחירים הזויים כמו 1,500 ש"ח וכו’, האם זה הגיוני? סביר?
ברור! וזה בטח כולל את חישוב תוקף הטסט.
תשפץ את הראש באזור 2000 שח (
@חיים-Y0737 כתב במנוע של מאזדה 5 2010:
אם תשפץ אצל ערבי ב2,000 זה לא מחזיק באמת, אבל אם עושים עבודה טובה אצל מישהו אמין זה חוזר להיות כמו חדש (במידה ואכן הבעיה הייתה רק בראש) ועולה כ3,500 ש"ח.
למעשה, אם בשביל שימוש שלך ויש לך מישהו יהודי אמין ומוצלח עדיך לך לשפץ, אם בשביל למכור לא שווה את ההתעסקות, תמכור ב1,500 ותגמור סיפור. לשפץ ב2,000 לא כדאי (אא"כ אתה מתכנן להפיל מישהו בפח…).
@נייטרון-חפשי תרשה לי לחלוק עליך אני מכיר לא רכב אחד ולא שתיים לפחות כמה עשרות שהראש מנוע תפס מציון וכן אני מכיר בנדוד שעושה את זה ברמה גבוהה מאוד וזה עומד במבחן המציאות אין מה לעשות יש מציאות בשטח אגב הוא לא משפץ כל ראש תלוי מה הבעיה
-
@נייטרון-חפשי תרשה לי לחלוק עליך אני מכיר לא רכב אחד ולא שתיים לפחות כמה עשרות שהראש מנוע תפס מציון וכן אני מכיר בנדוד שעושה את זה ברמה גבוהה מאוד וזה עומד במבחן המציאות אין מה לעשות יש מציאות בשטח אגב הוא לא משפץ כל ראש תלוי מה הבעיה
תרשה לי לחלוק עליך
לא הבנתי על מה בדיוק אתה חולק, אולי התכוונת למי שכתב לפני?
-
תרשה לי לחלוק עליך
לא הבנתי על מה בדיוק אתה חולק, אולי התכוונת למי שכתב לפני?
@נייטרון-חפשי על זה שכתבת שאם תשפץ אצל ערבי זה לא יחזיק כי המציאות שאני מכיר קצת הפוכה אבל כמובן כל אחד ודעתו אני כן מסכים שברוב המקרים העבודה שלהם גרועה אבל עדיין יש פה ושם שיודעים את העבודה טוב