סובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!
-
@מאיר-זהו-זה המנועים שם רגישים יותר זה הסיבה
ומבחינת דלק אני לא מכיר הבדלים גדולים בין הקורולה לאימפרזהפוסט זה נמחק! -
@מאיר-זהו-זה המנועים שם רגישים יותר זה הסיבה
ומבחינת דלק אני לא מכיר הבדלים גדולים בין הקורולה לאימפרזה@צילפינגים הנה אתה רואה מה יצא לי בסובארו ומה אברכים מדווחים על הקורולה
-
דובר בזה כבר כמה פעמים.
גם דעתי האישית שמבחינת תמורה לכסף עדיף לקנות מיצובישי/סוזוקי/מאזדה/סובארו/ניסאן (לא הצרפתית)
(דווקא מבחינת צריכת דלק אין הבדל גדול)
אבל אם כבר סובארו למה 240 קמ, אני חושב שהייתרון המרכזי בלוותר על טויוטה הוא האפשרות לקבל רכבים שמורים עם נתונים טובים -
דובר בזה כבר כמה פעמים.
גם דעתי האישית שמבחינת תמורה לכסף עדיף לקנות מיצובישי/סוזוקי/מאזדה/סובארו/ניסאן (לא הצרפתית)
(דווקא מבחינת צריכת דלק אין הבדל גדול)
אבל אם כבר סובארו למה 240 קמ, אני חושב שהייתרון המרכזי בלוותר על טויוטה הוא האפשרות לקבל רכבים שמורים עם נתונים טובים@יצחק-רשטונ יש גם עם ק"מ נמוך יותר
ב’ המדובר הוא על 204 אלף ק"מ ולא 240 -
אחי היקר קנה בס"ד סובארו אימפרזה עם 204K בתוך הזמן שלפני הקניה ביקש ממני לעשות לו בדיקות על הרכב
ומה שמצאתי הוא נתון מפתיע ביותר (אם אני טועה אשמח שתתקנו אותי) אברך קלאסי מחפש רכב אמין ושלא יזלול לו דלק
אז הנה הפיתרון סובארו אימפרזה מ 2014 נחשבת לאמינה יותר מאי פעם גם עם ק"מ גבוה והמחיר מצחיק ביותר עד 20 אל"ש תמצאו דברים טובים
ואני רואה אברכים יקרים שבגלל הנתונים הנ"ל קונים קורולה 2009 תשקיע עוד קצת לא הרבה ותהנה מרכב חדש יותר בלי זלילת דלק
ואכתוב קצת נתונים על צריכת הדלק כשאני נסעתי
בעליות של 443 לירושלים לקח לי כ 1\12 ואפשר להגיע איתו ליותר חסכוני בבקרת שיוט ( בלי להתווכח על עצם הנושא הנ"ל)
ובירידות 1\15 ןבבקרת שיוט 1\16.5 נתון מפתיע ביותר
ואני כולי מתפלא למה אברכים לא קונים את האוטו הנ"ל
ויודעני כי כאן בפורום נוטים להצביע נגד כי מייחסים סובארו לסובארו ונראה לאנשים שמתכוונים לB4 (לגאסי) אז ל הכוונה לB3 המשופרת הנקראת אימפרזה ומה שאני בדקתי הוא מ2014 לאחי ספציפית יש יד 3 2016
יכול להוות תחליף מצוייין לרכב חדש יותר מקורולה 2009
ולמי שדואג מהבגאז’ אז יש לו עעננקקק!!
הציבור יבדוק ויגיב כן נראה לי עכ"פ@מאיר-זהו-זה אתה מדבר על הדגם עם ה114 סוסים וגיר רציף ולכן הוא בזבזן פחות, ולא 107 כ"ס שהוא פחות מומלץ והוציא לסובארו שם רע
אבל לענ"ד עדיין קורולה/לנסר וכו’ עדיפים, יותר פשוטים
ג.נ. 80-90 אחוז מהק"מ שנהגתי היו על סובארו -
בין השנים 2013 ל2016 יש לאימפרזה גיר רציף, יש מידע על האמינות של הגיר? אין הוראה ברורה של היצרן למועד החלפת השמן, הייתי מחפש רכב שהחליפו לו שמן גיר.
-
@מאיר-זהו-זה אתה מדבר על הדגם עם ה114 סוסים וגיר רציף ולכן הוא בזבזן פחות, ולא 107 כ"ס שהוא פחות מומלץ והוציא לסובארו שם רע
אבל לענ"ד עדיין קורולה/לנסר וכו’ עדיפים, יותר פשוטים
ג.נ. 80-90 אחוז מהק"מ שנהגתי היו על סובארו@טוסון הא גופא שמא עדיף מהקורולה
וההוא שהוציא לסובארו שם רע הוא המתקרא B3 ולאחמ"כ הוציאו אותו בגירסת האימפרזה
כך עולה מנתוני סובארו עצמם וכן ביררתי ועלה לי כך -
בין השנים 2013 ל2016 יש לאימפרזה גיר רציף, יש מידע על האמינות של הגיר? אין הוראה ברורה של היצרן למועד החלפת השמן, הייתי מחפש רכב שהחליפו לו שמן גיר.
@ידני גיר רציף נחשב לאמין ביותר יותר מכל גיר אחר
-
@מאיר-זהו-זה כתב בסובארו אימפרזה מומלץ? כנראה שכן!!!!!!!!:
לא מדוייק הפלנטארי יותר אמין מרציף
-
המנוע שלו מצויין לגמרי אבל שותה דלק ביחס לכוח של הרכב (חלש מאוד)
הגיר רציף שעושה בעיות (בכללי גיר רציף נחשב להכי בעייתי מכל השאר)
ידועה המחלה הקיימת לB3 מהשנים שקדמו לאימפרזה המדוברת במסרק הגה ואיבוד שמן - צריך לבדוק אם היא קיימת בדגם הנ"ל
מעבר לזה אחלה רכב
לדעתי זה רעיון לא רע בהתחשב לעובדות שלכל רכב יש חסרונות ונקודות תורפה