מחפש רכב שיתאים לעליות של ירושלים וחסכוני ב17000
-
@שמואל-קליין או קיה סיד דיזל, שבעליות של ירושלים לא בטוח תהיה פחות חסכונית משמעותית.
אבל כזו אין לך עכשיו

-
@איש-גמזו לא מאמין ברכב הזה
אוכל מנועים@שמואל-קליין שמח שאתה אומר,
כי אני מתכוון לקנות בקרוב ואני מתלבט בין הקליאו לסיד -
@שמואל-קליין שמח שאתה אומר,
@איש-גמזו לגבי הסיד דיזל אני לא מכיר ולא יודע רמת אמינות וכו רק אני יודע שיש לי חבר איתה שכל יום יש לו בעיה אחרת אם אתה באמת חושב ללכת על זה תגיד לי אני יתקשר אליו לשאול אותו למה יש לו הרבה בעיות ואם הדגם הזה באמת אמין
-
@איש-גמזו לגבי הסיד דיזל אני לא מכיר ולא יודע רמת אמינות וכו רק אני יודע שיש לי חבר איתה שכל יום יש לו בעיה אחרת אם אתה באמת חושב ללכת על זה תגיד לי אני יתקשר אליו לשאול אותו למה יש לו הרבה בעיות ואם הדגם הזה באמת אמין
-
@שמואל-קליין שמח שאתה אומר,
@איש-גמזו ברור שעדיף
אפשר גם למצוא גרנד קופה בק’'מ גבה במחירים נדירים@שמואל-קליין איך שהבנתי יש לו יותר תקלות חשמל, לא נכון?
-
@mik6868 אם יש לך כח אשמח
אני כבר רשום לקבלת התראות מיד 2 על הרכב הזהאת הקליאו אתה גם מכיר מסביבתך?
@איש-גמזו אוקי בעז"ה אני ינסה מחר לתפוס אותו
למרות שאם יש לך את מה שאמר @אלוף-העולם-1 ומאבא שלו עוד יותר הרי אצלו באים לקנות את החלקים(ואם הוא אמר את זה לבן שלו אז זה לא עצה שהוא מחלק בשביל הצלחת העסק
)אז זה סיבה מספיק טובה לברוח מהם אלא אם כן זה שווה לך רק בשביל להכיר את @אלוף-העולם-1 
-
@איש-גמזו אוקי בעז"ה אני ינסה מחר לתפוס אותו
למרות שאם יש לך את מה שאמר @אלוף-העולם-1 ומאבא שלו עוד יותר הרי אצלו באים לקנות את החלקים(ואם הוא אמר את זה לבן שלו אז זה לא עצה שהוא מחלק בשביל הצלחת העסק
)אז זה סיבה מספיק טובה לברוח מהם אלא אם כן זה שווה לך רק בשביל להכיר את @אלוף-העולם-1 
-
@mik6868
נראה לי שהתבלבלת… ג’קי חלפים זה לא אבא שלי… יש פסיק באמצע…