מחפש רכב שיתאים לעליות של ירושלים וחסכוני ב17000
-
מצטרף לטוסון
אמין
חזק
שנתון גבוה
(יש אחד ל @שמואל-קליין ) -
מצטרף לטוסון
אמין
חזק
שנתון גבוה
(יש אחד ל @שמואל-קליין ) -
מצטרף לטוסון
אמין
חזק
שנתון גבוה
(יש אחד ל @שמואל-קליין )@shine כתב במחפש רכב שיתאים לעליות של ירושלים וחסכוני ב17000:
מצטרף לטוסון
התלבטתי אם אתה מצטרף להמלצה של המשתמש הנכבד @טוסון או שאולי בכלל המלצת על יונדאי טוסון…
אגב, אני לא מכיר את האמינות של הקליאו דיזל אבל דיזל בכללי זה אחלה מנוע לעליות עם המון מומנט בריא.
-
@shine כתב במחפש רכב שיתאים לעליות של ירושלים וחסכוני ב17000:
מצטרף לטוסון
התלבטתי אם אתה מצטרף להמלצה של המשתמש הנכבד @טוסון או שאולי בכלל המלצת על יונדאי טוסון…
אגב, אני לא מכיר את האמינות של הקליאו דיזל אבל דיזל בכללי זה אחלה מנוע לעליות עם המון מומנט בריא.
-
@מאיר אני גם כן חשבתי אולי שכדאי לו משהו כמו אופטימה מונע 2000 טורבו דיזל שהיה מונית,
אומנם מלא קילומטרים אבל זה רכב מפנק ונוח שמרביץ בעליות עם כוח סחיבה מטורף!!!@אוטופון כתב במחפש רכב שיתאים לעליות של ירושלים וחסכוני ב17000:
@מאיר אני גם כן חשבתי אולי שכדאי לו משהו כמו אופטימה מונע 2000 טורבו דיזל שהיה מונית,
אומנם מלא קילומטרים אבל זה רכב מפנק ונוח שמרביץ בעליות עם כוח סחיבה מטורף!!!השאלה היא מהי אמינות הרכב במידה וזה מעניין את מר @יאיר-אלדרק
-
@אוטופון כתב במחפש רכב שיתאים לעליות של ירושלים וחסכוני ב17000:
אומנם מלא קילומטרים אבל זה רכב מפנק ונוח שמרביץ בעליות עם כוח סחיבה מטורף!!!השאלה היא מהי אמינות הרכב במידה וזה מעניין את מר @יאיר-אלדרק
@מאיר ננשמע שסיויק זה הדיבור…
-
אם חסכוני זה רק קליאו דיזל
-
אם חסכוני זה רק קליאו דיזל
@שמואל-קליין או קיה סיד דיזל, שבעליות של ירושלים לא בטוח תהיה פחות חסכונית משמעותית.
אבל כזו אין לך עכשיו

-
@שמואל-קליין או קיה סיד דיזל, שבעליות של ירושלים לא בטוח תהיה פחות חסכונית משמעותית.
אבל כזו אין לך עכשיו

@איש-גמזו אמינות של רנו קליאו?
-
@איש-גמזו אמינות של רנו קליאו?
@יאיר-אלדרק אם אני זוכר נכון הגיר אפילו פחות רגיש, והמנוע 1.6 גם אמין. אולי לא כמו הk9k.
הוא גם יותר חזק וגדול מהקליאו, ועם ייתכנות למודעות יותר רלוונטיות ביד 2 (שלא עברו השכרות וליסינגים)רק כמובן אם המנוע יותר גדול, היא קצת הפחות חסכונית.
אבל אם אתה עם רגל קשה על הגז, זה יהיה עוד פחות מורגש -
מחפש רכב שיתאים לעליות של ירושלים וחסכוני ב17000
@יאיר-אלדרק
קליאו דיזל… קלללל
ויעיד על כך מר @צילפינגים הנכבד!