ביטול טסט כפול לרכב מיושן
-
@עבד-נאמן כתב בביטול טסט כפול לרכב מיושן:
אישור רכב מיושן” הנצרך בטסט, שבו מאושר כי המוסך בדק בו מערכות נוספות, מלבד אישור בלמים הנצרך כבר אחרי 15 שנה [גם העלות של אישור כזה כפולה מאישור בלמים
בכל המקומות שהייתי העלות היא אותה עלות, אם מישהו לוקח לך יותר לך למישהו אחר! כנראה שאתה מתכוון לאלו שלוקחים 250-30 ש"ח וצפונה משם על אישור, אצלינו לוקחים 100 ש"ח שזו הכנסה יפה מאוד לדקת עבודה.
(זה הרי ס"ה ג’וב אז מה ההבדל על איזה מסמך הוא חותם?)@נייטרון-חפשי כנראה יש הבדל בין אלו שחותמים על אישור - שאז אין הבדל על איזה מסמך חותמים, לבין אלו שעושים בדיקה בפועל - שאז הגיוני שככל שהבדיקה היא על מערכות נוספות, המחיר יקר יותר
אף על פי שבכל מקרה המחיר גבוה יחסית לזמן העבודה, ניצול ישראלי קלאסי -
אישור רכב מיושן” הנצרך בטסט, שבו מאושר כי המוסך בדק בו מערכות נוספות, מלבד אישור בלמים הנצרך כבר אחרי 15 שנה [גם העלות של אישור כזה כפולה מאישור בלמים
בכל המקומות שהייתי העלות היא אותה עלות, אם מישהו לוקח לך יותר לך למישהו אחר! כנראה שאתה מתכוון לאלו שלוקחים 250-30 ש"ח וצפונה משם על אישור, אצלינו לוקחים 100 ש"ח שזו הכנסה יפה מאוד לדקת עבודה.
(זה הרי ס"ה ג’וב אז מה ההבדל על איזה מסמך הוא חותם?) -
@נייטרון-חפשי כנראה יש הבדל בין אלו שחותמים על אישור - שאז אין הבדל על איזה מסמך חותמים, לבין אלו שעושים בדיקה בפועל - שאז הגיוני שככל שהבדיקה היא על מערכות נוספות, המחיר יקר יותר
אף על פי שבכל מקרה המחיר גבוה יחסית לזמן העבודה, ניצול ישראלי קלאסי@עבד-נאמן כתב בביטול טסט כפול לרכב מיושן:
אלו שעושים בדיקה בפועל
לא שמעתי על זה…
אבל בכל מקרה 150 זה מספיק וכפי שכתב מתלמד-0 -
@נייטרון-חפשי כנראה יש הבדל בין אלו שחותמים על אישור - שאז אין הבדל על איזה מסמך חותמים, לבין אלו שעושים בדיקה בפועל - שאז הגיוני שככל שהבדיקה היא על מערכות נוספות, המחיר יקר יותר
אף על פי שבכל מקרה המחיר גבוה יחסית לזמן העבודה, ניצול ישראלי קלאסי@עבד-נאמן
אני עושה אצל מישהו אחד בדיקות יחד עם הטיפול 10,000 [מוסכניק בדימוס - אני מביא לו חומרים והוא רק מכניס…]
אח"כ אני נוסע למוסך שהוא שולח אותי ולוקח מהם [או ממנה ליתר דיוק - מוסכניקית
] את האישור ב100
ובכללי גם במוסך רשמי שהלכתי בהתחלה שרצו 150 אמרו לי שאין להם זמן לבדוק אז רק לשלם ולקחת אישור… -
(זה הרי ס"ה ג’וב אז מה ההבדל על איזה מסמך הוא חותם?)@נייטרון-חפשי כתב בביטול טסט כפול לרכב מיושן:
אצלינו לוקחים 100 ש"ח
איפה זה? היום כבר נדיר למצוא בכזה מחיר.
-
@נייטרון-חפשי כתב בביטול טסט כפול לרכב מיושן:
אצלינו לוקחים 100 ש"ח
-
@נייטרון-חפשי כתב בביטול טסט כפול לרכב מיושן:
אצלינו לוקחים 100 ש"ח
-
@Shebsale עכשיו הייתי בואדי ג’וז אצל הבני דודים, וזה מחיר קבוע (100 ש"ח) שלוקחים לי כבר כמה שנים
-
@אברהם-צ אני צריך לעשות טסט בעוד כשבועיים, האם שווה לי לחכות שיכנס התקנה בזמן הקרוב או שזה לא יקרה כ"כ מהר?
@אברהם-צ לא מאמין שכזה מהר יכנס התקנה
אולי תפקיד את הרישיון עד ש…