יש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים)
-
@פרש כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
מה יש לבדוק מול המוכר?
@פרש כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
הקילומטראז’ הנמוך
צריך לבדוק לעומק את זה שהוא באמת עשה רק 83K הרכב עבר 3 ידים ונדיר מאוד ששלושת הבעלים נסעו הרבה מאוד מתחת הממוצע גם אם המוכר הזה נשמע אמין צריך לבדוק לעומק שאחרים לא איפסו את הק"מ
-
@המייבין כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
צריך לבדוק לעומק שאחרים לא איפסו את הק"מ
סליחה על הבורות, אבל איך ניתן לבדוק את זה בצורה אמינה?
יש בדיקה דרך המחשב גיר (לא בכל הרכבים ואני לא יודע מה בדגם הזה)
מצב המנוע-לא דומע מנוע שעשה 83K לרכב שעשה 200K
בדיקות חיצוניות מצב הידיות הקודן כפתורי המזגן ועוד (דברים שנשחקים משימוש ולא מזקנה) -
בדיקות חיצוניות מצב הידיות הקודן כפתורי המזגן ועוד (דברים שנשחקים משימוש ולא מזקנה) -
בדיקות חיצוניות מצב הידיות הקודן כפתורי המזגן ועוד (דברים שנשחקים משימוש ולא מזקנה)@המייבין כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
הידיות
גלגל ההגה
ואם יש כיסוי להציץ מתחתיו… -
@המייבין כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
הידיות
גלגל ההגה
ואם יש כיסוי להציץ מתחתיו…@חיים-Y0737 כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
גלגל ההגה
יש הרבה שינויים
אם הוא היה תמיד עם כיסוי או בלי
חוץ מזה יש עליו נזקי שמש והוא מתיישן גם אם הרכב עם ק"מ נמוך אבל ישן