הבו עצה - חסימות חניה קבועות
-
ההורים שלי גרים ממול ביה"כ איצקוביץ
יש להם לבנין חניה פרטית עם שער
אך בגלל מצוקת החניה הקשה באיזור, באופן קבע אנשים חונים על המדרכה במיקום של היציאה מהחניה.
לא מדובר על מישהו קבוע, אלא על תופעה קבועה.
יש שם סימון אדום לבן ואיקס לבן על המדרכה.
להזמין פקח לא יעזור כי עד שהוא יגיע בעל הרכב יזוז@אליהו-הת-ח אין שם מצלמה?
-
@אליהו-הת-ח אין שם מצלמה?
@טוסון על המיקום הזה ספציפי לא.
וגם אם אני טועה ואלו שחונים שם מקבלים דו"ח מה זה עוזר לי תכלס הבעייה קיימת -
@טוסון על המיקום הזה ספציפי לא.
וגם אם אני טועה ואלו שחונים שם מקבלים דו"ח מה זה עוזר לי תכלס הבעייה קיימת@אליהו-הת-ח אולי תפנה לעירייה שישימו מצלמה
ואז תשים שם שלטים שיש מצלמה ומקבלים אוט’ דו"ח, וזה יוריד את מפלס החסימותהשאלה אם עירייה יכולה לשים מצלמה ע"מ לאכוף חסימת חניה פרטית
@גילאני הייתי פונה /או לכה"פ מכריז על אופציה לפתרון) של רז"ל על הממלא חצרו של חבירו קדרות
-
@אליהו-הת-ח אולי תפנה לעירייה שישימו מצלמה
ואז תשים שם שלטים שיש מצלמה ומקבלים אוט’ דו"ח, וזה יוריד את מפלס החסימותהשאלה אם עירייה יכולה לשים מצלמה ע"מ לאכוף חסימת חניה פרטית
@גילאני הייתי פונה /או לכה"פ מכריז על אופציה לפתרון) של רז"ל על הממלא חצרו של חבירו קדרות
-
-
-
@טוסון לא יקרה. אא"כ אתה אח של…
בכל אופן,
@אליהו-הת-ח מה שבדר"כ עושים אנשים במצב הזה -
להציב 4 עמודי פלסטיק בסגנון הזה.@גיל כתב בהבו עצה - חסימות חניה קבועות:
להציב 4 עמודי פלסטיק בסגנון הזה .
או מחסומית כעין זה עם מנעול…
אמנם תצטרך לנעול ושלחרר כל פעם,
אך חנייה יהיה לך.ואל תתפלא שפתאום העייריה תתעורר להגיד שאסור להציב מחסום / עמודים במקום ציבורי…
כאילו לחנות שם זה פפפסדר… אבל מה שמת פה עמודים??? -
@אחרית-לעמך הם לא קראו שכתבתי שזו מטאפורה?
נהי דאית לך רשות לאיסגויי עליי… -
@גיל כתב בהבו עצה - חסימות חניה קבועות:
להציב 4 עמודי פלסטיק בסגנון הזה .
או מחסומית כעין זה עם מנעול…
אמנם תצטרך לנעול ושלחרר כל פעם,
אך חנייה יהיה לך.ואל תתפלא שפתאום העייריה תתעורר להגיד שאסור להציב מחסום / עמודים במקום ציבורי…
כאילו לחנות שם זה פפפסדר… אבל מה שמת פה עמודים???@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהבו עצה - חסימות חניה קבועות:
ואל תתפלא שפתאום העייריה תתעורר להגיד שאסור להציב מחסום / עמודים במקום ציבורי…
כאילו לחנות שם זה פפפסדר… אבל מה שמת פה עמודים???מתכתי זה באמת אסור, לכן לא הצעתי רעיון כזה, למרות שלי אישית יש מחסום חניה שעולה ויורד עם שלט. בחניה פרטית מותר, על איקס ברשות הרבים אסור, גם אם זה חוסם לך את החניה.
צריך הצמדה לנכס בטאבו.