מדריך לקומפרסור לניפוח גלגל
-
טוב רבותיי!
אחרי שנה של חקירות, בזבוז כסף וזמן מצאתי את הקומפרסור של הדור!!
עוצמתי, נייד, בטריה ענקית בהגזמה, מאובזר, קומפקטי, מה עוד צריך?
קישור https://s.click.aliexpress.com/e/_DlIrPIH
עכשיו הוא בצ’ויס ב70 דולר, ממש גבולי.
יש אותו מחנות לא צויס בכמה שקלים פחות, שיהיה זמין גם אחרי המבצעים.
https://s.click.aliexpress.com/e/_DdQTNi5מי שמתלהב שמצא את זה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DCrdVlF
ב66 ש"ח, שלא יתלהב כי זה הונאה.
-
@מיישה כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
עוצמתי, נייד, בטריה ענקית בהגזמה, מאובזר, קומפקטי
אם אתה כותב כאלה קופלימנטים - אני משתכנע. אבל אשמח בכל זאת לשמוע גם נתונים מספריים בענין הזה… כמה עוצמתי? כמה מהיר? כמה סוללה?
כי קניתי את הקודם שהמלצת עליו, זה של באזוס, והוא באמת יפהפה ונוח, ומושלם לשימוש אישי פלוס, אבל לי כמתנדב ידידים שעובר מפנצ’ר לפנצ’ר הסוללה לא כ"כ הספיקה.
-
@EBA כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
אם אתה כותב כאלה קופלימנטים - אני משתכנע. אבל אשמח בכל זאת לשמוע גם נתונים מספריים בענין הזה… כמה עוצמתי? כמה מהיר? כמה סוללה?
כי קניתי את הקודם שהמלצת עליו, זה של באזוס, והוא באמת יפהפה ונוח, ומושלם לשימוש אישי פלוס, אבל לי כמתנדב ידידים שעובר מפנצ’ר לפנצ’ר הסוללה לא כ"כ הספיקה.
נכון, ועדכנתי על כך, שהוא חזק וטוב אבל עם סוללה קטנה.
בזה ניפחתי 2 גלגלים מלאים ועדיין נשאר בטריה, אעדכן בהמשך. -
@EBA כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
לפי הנתונים היבשים זה באמת מוצר חזק (סוללה 24,000 מיליאמפר ולחץ אוויר עד 300 psi מהירות ניפוח 60 ליטר לדקה) אבל משהו לא מסתדר לי כי יש לו רק בוכנה אחת (לעומת 2 בדגם של באזוס) והיא לא גדולה אז השאלה האם הנתונים שמדווח היצרן אמיתיים או מוגזמים (ניפוח גלגל מ0 ל36 psi תוך דקה - לא כל כך מציאותי בקומפרסור נייד עם בוכנה אחת) ואם זה מוגזם אז מה זה שונה מהבוסטרים המשולבים - לא התנסיתי עם המוצר הזה אני רק מנסה להבין
-
@מיישה 1. הבוכנה שלו יותר קטנה מזה
והוא רק 30 ליטר לדקה
2. עם הקומפרסור הנ"ל בדקתי כמה פעמים והוא ממלא גלגל ריק סטנדרטי בערך ב7-8 דקות אז איך קומפרסור עם 60 ליטר לדקה ממלא בדקה
3. מתוך הניסיון שלי לא נראה לי שקומפרסור בגודל הזה יכול לנפח גלגל ריק כ"כ מהר אבל אדרבא אם יש לך אותו תוכל לעדכן תוך כמה זמן הוא ממלא גלגל ריק לגמרי וכך זה יתן אינדיקציה האם הנתונים שלהם אמיתיים
4. החלק שהכי מוזר הוא שסוללה גדולה תופסת הרבה מקום ומשום מה כאן יש סוללה יותר גדולה מהבוסטרים המשולבים אבל המכשיר יותר קטן מהם ויותר קל מהם (קילו וחצי לעומת כשתיים וחצי) אז זה בא על חשבון הסוללה או על חשבון הבוכנה אבל בנתונים שלו יש לו גם מהירות ניפוח מהירה יותר (מה שאומר שכנראה הבוכנה גדולה יותר - לפחות לפי ההצהרה של היצרן) וגם סוללה גדולה יותר
לכן זה מוביל אותי לומר שהנתונים לא נכונים ומשהו כאן לא מדוייק -
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
@מיישה 1. הבוכנה שלו יותר קטנה מזה
נראה לך שזה רק גודל פיזי??
היה לי את הקומפרסור הזה, עגלה.
ולא בדקתי תוך כמה שניות הוא מילא, אם זה דחוף אבדוק.
אבל מילאתי איתו 4 גלגלים, ונשאר עוד בטריה, זה כבר מספק אותי, כי אני עושה את זה הרבה, וזה מטריד שצריך להטעין אחרי כל ניפוח.