מדריך לקומפרסור לניפוח גלגל
-
@דני-מערכות קניתי לחבר את הקומפרסור הזה מאייס לפני כחמש שנים ועד היום זה עובד אצלו בשימוש ביתי והוא בהחלט מומלץ הוא גם במחיר טוב - יש לך כרגע גם קופון 1100672 קרדיט ל @אנונימוס כאן (מה שאני קניתי לו נראה בדיוק ככה ויש לו בוכנה ממתכת - כנראה שגם זה כך רק הסיני בעלי אקספרס ניסה לחקות את הדגם הזה הוא לא ידע שהוא מתעסק עם @לך-תדע שאחד התחביבים שלו הם לחשוף את הנוכלים הסדרתיים)
-
@דני-מערכות https://a.aliexpress.com/_oDBgMEX
עוד כמה ימים מתחיל סייל בעלי או שתחכה ל11.11
עכשיו זה עולה 70.. -
-
@מיוחד כנראה שהרבההה השתנה מאז שקנית..
קודם כל עד היום זה בהברגה ולא בקליפס אבל תמיד אפשר לקנות בכמה שקלים קליפס שמתחבר
דבר שני אני מילאתי איתו ארבעה גלגלים של רכב שהיו קרובים ל20 psi ולא ירד לי כמעט כלום מהסוללה
ואתה צודק שהוא לא מהיר אבל בהתחשב בגודל שלו זה סבבה לגמרי (אני בטוח שהבוכנה שלו ממש קטנה..)
ולדעתי זה מוצר ששווה כל שקל -
-
@פתוח-לשמוע כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
לא מומלץ משום כיוון (אני לא בטוח אם זה חוטי ואז זה גרוע או שזה על סוללה ואז זה ממש ממש גרוע) התאום של הצעצוע שהסיני מכר ל @לך-תדע
זה כנראה איטי וחלש ואחרי כמה שימושים בודדים ינפח את נשמתו (אם הפלסטיק שלו יחזיק עד אז) -
יש באוטו דיפו אחד שהוא שתי בוכנות ובעבר מישהו פה אמר שהוא עם מיכל פלסטיק אז רציתי לעדכן שהייתי שם ובדקתי את המוצר והוא מתכת והשוויתי אותו גם ליקרים יותר וזה נראה פשוט אחד על אחד אותו דבר
הוא יוצא עכשיו עם המבצעים 97.5 ואיסוף חינם בסניפי אוטו דיפו
תוסיפו את קוד הקופון 1100997 -
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
@אליחי הייתי יותר ממליץ על זה
הקישור לא תקין
-
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
@אליחי הייתי יותר ממליץ על זה
יש לו חיבור למצת וגם פנס והוא מחברה מוכרת ואמינה ובנוסף יש לו חיבור מהיר לגלגל
עם הקופון aeil00 זה יוצא כ17 דולר שהם בערך 60 ש"חכרגע דרך דף המטבעות יש 30% הנחה במטבעות וזה עלה לי 11.76 דולר