דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. שיתוף - מה עושים כשהחלפת בלמים מסתבכת

שיתוף - מה עושים כשהחלפת בלמים מסתבכת

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
6 פוסטים 4 כותבים 49 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • נייטרון חפשינ מנותק
    נייטרון חפשינ מנותק
    נייטרון חפשי
    מאסטר
    כתב נערך לאחרונה על ידי גיל

החלפתי בלמים היום ולא הצלחתי לדחוס את הבוכנה, אני משתמש בלוחץ פשוט מעלי (כזה ) אבל הפעם זה פשוט לא עבד, ניסיתי לחבר אליו את המברגה ולהתיז שמן וזז חצי, לא אלאה אתכם בכל הנסיונות רק בשורה האחרונה (אחרי שעשיתי כמעט את כל העבודה ולקח שעתיים במקום 20 דק’).
    השיטה המנצחת, להחזיר את הקליפר בלי בלמים ולחבר ואז לדחוף לום (או כל דבר ארוך דק וחזק) בין הקליפר לצלחת וכך לדחוס את הבוכנה, צריך להזהר להפעיל לחץ רק לכיוון חוץ כך שהלום יישען לכיוון קצה הצלחת יצירת לחץ לכיוון השני עלולה לשרוט את הצלחת.
    אולי זה לא מומלץ לכתחילה כי זה עלול ליצור לחץ גדול על המובילים של הקליפר, אבל במקרים קשים זה לכאורה הפתרון.
    ייתכן וזה פשוט לרבים מכם אבל אם אני חוסך כאן אפילו מיהודי אחד את מה שאני עברתי זו נחמתי.
    אשמח אם תשתפו שיטות אחרות (אם ישנם) או כלים ייעודיים מומלצים (אם כי זה פחות רלוונטי לחובבנים שעושים רק לעצמם)

נ.ב.
    תמיד מומלץ לשמן את הגומי של הבוכנה לפני הדחיסה כדי למנוע קריעה שלו שגם עלולה להפריע לדחיסה.
    ולבדוק את התנועה של המובילים ובמקרה הצורך להוציא אותם לנגב ולגרז, לפעמים הם ממש תקועים מה שגורם לשחיקה מהירה של הרפידות ולרעש ואף עלול להוות סכנה עקב התחממות יתר (שם רואים אם אתה מטפל במוסך או בשטחים וכדו’.

pikolinou@gmail.com

פתוח לשמועפ א 2 תגובות תגובה אחרונה
    5
    • נייטרון חפשינ נייטרון חפשי

החלפתי בלמים היום ולא הצלחתי לדחוס את הבוכנה, אני משתמש בלוחץ פשוט מעלי (כזה ) אבל הפעם זה פשוט לא עבד, ניסיתי לחבר אליו את המברגה ולהתיז שמן וזז חצי, לא אלאה אתכם בכל הנסיונות רק בשורה האחרונה (אחרי שעשיתי כמעט את כל העבודה ולקח שעתיים במקום 20 דק’).
      השיטה המנצחת, להחזיר את הקליפר בלי בלמים ולחבר ואז לדחוף לום (או כל דבר ארוך דק וחזק) בין הקליפר לצלחת וכך לדחוס את הבוכנה, צריך להזהר להפעיל לחץ רק לכיוון חוץ כך שהלום יישען לכיוון קצה הצלחת יצירת לחץ לכיוון השני עלולה לשרוט את הצלחת.
      אולי זה לא מומלץ לכתחילה כי זה עלול ליצור לחץ גדול על המובילים של הקליפר, אבל במקרים קשים זה לכאורה הפתרון.
      ייתכן וזה פשוט לרבים מכם אבל אם אני חוסך כאן אפילו מיהודי אחד את מה שאני עברתי זו נחמתי.
      אשמח אם תשתפו שיטות אחרות (אם ישנם) או כלים ייעודיים מומלצים (אם כי זה פחות רלוונטי לחובבנים שעושים רק לעצמם)

נ.ב.
      תמיד מומלץ לשמן את הגומי של הבוכנה לפני הדחיסה כדי למנוע קריעה שלו שגם עלולה להפריע לדחיסה.
      ולבדוק את התנועה של המובילים ובמקרה הצורך להוציא אותם לנגב ולגרז, לפעמים הם ממש תקועים מה שגורם לשחיקה מהירה של הרפידות ולרעש ואף עלול להוות סכנה עקב התחממות יתר (שם רואים אם אתה מטפל במוסך או בשטחים וכדו’.

פתוח לשמועפ מנותק
      פתוח לשמועפ מנותק
      פתוח לשמוע
      מייבין
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@נייטרון-חפשי
      פעם החלפתי בלמים ולא היו לי כלים ללחוץ מה שעשיתי הנחתי את הרפידות החדשות פלוס צד אחד מהרפידות הישנות והרחבתי עם המוט שמרים את הג’ק [טיפה אכל את הרפידה] ועבר בשלום

אנשים חכמים הם אינם אלה שמוצאים את הדרך בעצמם
      הם אלו שיודעים לשאול
      מתקין וחוסם מולטימדיות + סים של RL באשדוד

נייטרון חפשינ תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • פתוח לשמועפ פתוח לשמוע

@נייטרון-חפשי
        פעם החלפתי בלמים ולא היו לי כלים ללחוץ מה שעשיתי הנחתי את הרפידות החדשות פלוס צד אחד מהרפידות הישנות והרחבתי עם המוט שמרים את הג’ק [טיפה אכל את הרפידה] ועבר בשלום

נייטרון חפשינ מנותק
        נייטרון חפשינ מנותק
        נייטרון חפשי
        מאסטר
        כתב נערך לאחרונה על ידי נייטרון חפשי

@פתוח-לשמוע כך הייתה תחילת דרכי, אבל כשצריך להפעיל כח חזק אי אפשר לעשות את זה בלי לחבר חזרה את הקליפר (בלי הרפידות כדי שיישאר מקום (לנו) ללום).

pikolinou@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • יצחק רשטוני מנותק
          יצחק רשטוני מנותק
          יצחק רשטונ
          מאסטר
          כתב נערך לאחרונה על ידי יצחק רשטונ

בהרבה רכבים [ארופאים בדרך כלל] צריך לסובב עם כזה או כזה תוכ"ד בשביל שזה יכנס.

נייטרון חפשינ תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • נייטרון חפשינ נייטרון חפשי

נ.ב.

א מנותק
            א מנותק
            אליה
            מייבין
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@נייטרון-חפשי שנים כולם היו עושים ככה רק היום בגלל אתרי הסחר הסינים יש לכל אדם כלים לפתיחה שאגב הם פחות נוחים מהמקור
            כמובן שלא יעיל בבלמים אחוריים של רכבי ואג ועוד שצריך סיבוב

תגובה 1 תגובה אחרונה
            2
            • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

נייטרון חפשינ מנותק
              נייטרון חפשינ מנותק
              נייטרון חפשי
              מאסטר
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ כתב בשיתוף - מה עושים כשהחלפת בלמים מסתבכת:

באחורי!

pikolinou@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0

15

2.5k

משתמשים

8.3k

נושאים

109.8k

פוסטים
              • התחברות