עדכוני פקקים חריגים וכד'
-
בעקבות מעצר האברך אברהם בן דיין - הפלג מודיעים על שורה של הפגנות וחסימת כבישים מרכזיים היום ברחבי הארץ.
@אבי-ים כתב בעדכוני פקקים חריגים וכד':
בעקבות מעצר האברך אברהם בן דיין - הפלג מודיעים על שורה של הפגנות וחסימת כבישים מרכזיים היום ברחבי הארץ.
אשמח לפרטים נוספים למי שיודע מה לגבי היציאה מבני ברק
אני צריך לצאת בשעה 4 לפ"ת -
@אבי-ים כתב בעדכוני פקקים חריגים וכד':
אשמח לפרטים נוספים למי שיודע מה לגבי היציאה מבני ברק
אני צריך לצאת בשעה 4 לפ"ת@אליהו-הת-ח
אז תצא בשלוש וחצי… -
@אליהו-הת-ח
אז תצא בשלוש וחצי…@מיכאלוש הלוואי הייתי יכול.
מלבד זאת אני גם צריך לחזור אח"כ לבני ברק
מה שחשוב לי זה היכן מוקדי ההפגנות. האם אפשר ליסוע מזבוטינסקי או לא -
@מיכאלוש הלוואי הייתי יכול.
מלבד זאת אני גם צריך לחזור אח"כ לבני ברק
מה שחשוב לי זה היכן מוקדי ההפגנות. האם אפשר ליסוע מזבוטינסקי או לא@אליהו-הת-ח כתב בעדכוני פקקים חריגים וכד':
האם אפשר לנסוע מזבוטינסקי או לא
מסתבר ולא
אבל זה תדע רק בארבע ודקה -
מישהו יודע האם יש בעיות תנועה באזור בני ברק?
עשיתי בוויז מסלול מירושלים, וכתוב לי שהדרך ליעד חסומה.
זה בגלל השיבושים ב GPS?@י.-שטרן אולי קשור למסלול הנסיעה שלך??
תאונה בכביש 1 בין אוטובוס למשאית גז | דוברות המשטרה: לפני זמן קצר התקבל דיווח בדין תאונת דרכים בכביש 1 למזרח, סמוך למחלף ענבה, במעורבות משאית ואוטובוס. כתוצאה מהתאונה בלוני גז נפלו על הכביש. עפ"י גורמי רפואה מהמקום פונו 3 פצועים בדרגות פציעה שונות. הכביש נחסם לתנועת כלי רכב והנהגים מוכוונים לכביש 431. במקום עומסי תנועה ונהגים מתבקשים שלא להגיע לאזור ולהישמע להוראות השוטרים.
דווח בשעה 14:00 בערך…
אל תצחקו עלי אם אין פה קשר כלל, אני עם הארץ מדאורייתא בכבישים הנהג שלי תמיד הווייז…
-
הרב צבי פרידמן מבכירי רבני ה״פלג הירושלמי״ הורה לתלמידיו לצאת להפגנות. ההפגנות יתקיימו היום (חמישי) בשעות הצהריים החל מהשעה 17:00 באזור בני ברק ואזורים נוספים במרכז הארץ
@אבי-ים לא נראה לי, הפלג של הרב פרידמן הוא פלג קטן בתוך הפלג הירושלמי ולכן אין לו כל כך הרבה אנשים בשביל לעשות בכמה צמתים בדרך כלל הם עושים במוקד אחד אז נראה לי שאין לחשוש אלא מבני ברק ששם רוב הפעמים ההפגנות שלהם מתקימות
יכול להיות שהם מוצאים הודעה בסגנון “ובעוד אזורים בארץ” רק בשביל להכניס את המשטרה לכוננות ולהכריח אותה לתגבר כוחות שלא לצורך- בקיצור לשגע אותם