בקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18
-
תודה לכל המגיבים
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
אם כי הם לא אמורים להימחק משם, אולי פרט יותר מאיפה נמחקים…
מאפליקציית נושא
@פתוח-לשמוע כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
תצרוב לו גירסה חדשה
איך אני עושה את זה טכניתשלב אחרי שלב… (אני מתמחה בטייס לא בהיטק אולי בשמונה 200 יבינו איך לצרוב…)
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
אתה לא על מטוס קרבי עכשיו??
כרגע כן אבל שם יש לי מולטימדיה יותר מתקדמת אני מדבר על מולטימדיה במטוס הפרטי שלי לא הקרבי)
ולגבי נמה שכתבת @המאעסטר הכן אני ינסה… אני מאד מודה לך בהקשר של האיטיות (אם כי עדיין זה לא פותר את הגיפיאס ואולי כדאי ללכת ע “ראש הנחש” -הקידרואיד שדופק את כל המערכת)
-
יש לי כמה בעיות ללא פיתרון מעניין אם המבריקים מהפורום יוכלו להועיל לי בעניין
1- הבעיה הידועה של הגי פי אס -עברתי וניסיתי הכל רק צריבת גירסה חדשה לא, אשמח אם מי שמבין ישלח לי קישור לגירסה מומלצת
2- כשאני מדליק מוזיקה דרך הבלוטוס לא שומעים כלום וגם שאני מחבר אונקי ונכנס דרך הסייר + לא שומעים ורק דרך נגן המערכת המאפן משמיע (מה שאמר שאין בעיה בחיבור אלא בהרשאות)
3- כל פעם שאני מחליף ערכת נושא הערכה הקודמת נעלמת בדרך זו נעלמו לי כבר 3 ערכות נושא אהובות
4- המערכת איטית להחריד ואני לא יוכול לפתוח וויז וזינג במקביל אולי בגלל החסימה של קיידרואיד כבר שקלתי לעבור לחסימה של אפרים אשמח אם מישהוא שמבין יגיד עם יש לי מה
זהו בינתיים
ממש תודה אם מאן דהוא יוכל לחלוק מידיעותיו המרובות ומאמין שזה יועיל לעוד אם אותם בעיות לדורי דורות…@טייס-קרבי כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
2- כשאני מדליק מוזיקה דרך הבלוטוס לא שומעים כלום וגם שאני מחבר אונקי ונכנס דרך הסייר + לא שומעים ורק דרך נגן המערכת המאפן משמיע (מה שאמר שאין בעיה בחיבור אלא בהרשאות)
זה איפשהו בהגדרות, היה לי את זה פעם
נראה לי ש @אלחנן-1 כתב מזה פעם?@טייס-קרבי , אני לא זוכר איך בדיוק עשינו את זה, זה היה בטיול לצפון עם חברים, ועצבן אותם המוזיקה שיש לי במערכת והם סידרו את זה בהנחייתי
-
@טייס-קרבי כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
זה איפשהו בהגדרות, היה לי את זה פעם
נראה לי ש @אלחנן-1 כתב מזה פעם?@טייס-קרבי , אני לא זוכר איך בדיוק עשינו את זה, זה היה בטיול לצפון עם חברים, ועצבן אותם המוזיקה שיש לי במערכת והם סידרו את זה בהנחייתי
-
יש לי כמה בעיות ללא פיתרון מעניין אם המבריקים מהפורום יוכלו להועיל לי בעניין
1- הבעיה הידועה של הגי פי אס -עברתי וניסיתי הכל רק צריבת גירסה חדשה לא, אשמח אם מי שמבין ישלח לי קישור לגירסה מומלצת
3- כל פעם שאני מחליף ערכת נושא הערכה הקודמת נעלמת בדרך זו נעלמו לי כבר 3 ערכות נושא אהובות
4- המערכת איטית להחריד ואני לא יוכול לפתוח וויז וזינג במקביל אולי בגלל החסימה של קיידרואיד כבר שקלתי לעבור לחסימה של אפרים אשמח אם מישהוא שמבין יגיד עם יש לי מה
זהו בינתיים
ממש תודה אם מאן דהוא יוכל לחלוק מידיעותיו המרובות ומאמין שזה יועיל לעוד אם אותם בעיות לדורי דורות…@טייס-קרבי
זאת המערכת שהמליצו פה מאלי אקספרס? -
@טייס-קרבי
זאת המערכת שהמליצו פה מאלי אקספרס?@אלוף-העולם-1 כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
@טייס-קרבי
זאת המערכת שהמליצו פה מאלי אקספרס?אני אפילו לא שאלתי…
-
@אלוף-העולם-1 כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
@טייס-קרבי
זאת המערכת שהמליצו פה מאלי אקספרס?אני אפילו לא שאלתי…
-
-
ואף אתה בעצמך הבאת לי את הקישור (@מיישה )
ולכן??
ולכן זה על אחריותי, כי אני ‘אשם’ שעזרתי לך לחסוך.
למרות שבכל מקום אני כותב שהמערכות מעליאקספרס הן לא אמינות, ואם יש לך מזל הכל יהיה בסדר, ואם לא… העיקר חסכת.
אני אני ממש מתנצל שעזרתי לך, אשתדל לא לעזור לך שוב! -
ולכן??
למרות שבכל מקום אני כותב שהמערכות מעליאקספרס הן לא אמינות, ואם יש לך מזל הכל יהיה בסדר, ואם לא… העיקר חסכת.
אני אני ממש מתנצל שעזרתי לך, אשתדל לא לעזור לך שוב! -
ולכן??
אני אני ממש מתנצל שעזרתי לך, אשתדל לא לעזור לך שוב!@מיישה כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
ואם לא… העיקר חסכת.
וכמו שנכתב בשרשור כאן:…
https://rechavimzelaze.ovh/topic/8440/איך-להפוך-למתקין-מולטימדיה/11 -
ולכן??
אני אני ממש מתנצל שעזרתי לך, אשתדל לא לעזור לך שוב!@מיישה
ממש ממש לא!
לא חושב להאשים כי אין על מה…
המערכת בסך הכל מעולה ונהדרת בפרט אחרי כל המדריכים המוצלחים והעזרה שלך ושל חבינו המתקינים והמבינים למיניהם
מה שכתבתי שאתה המלצת לי - זה בתגובה למה שכתבת:@מיישה כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
אני אפילו לא שאלתי…
וכביכול רמזת ש-“לכו תדעו מה הוא קנה” בטח איזה מערכת מזויפת הכי זולה של עלי…
לזה הגבתי ממש ממש לא-זה מהמערכות המומלצות !
מכאן ועד להפגע … לא לזה היה כוונתי!
בכל מקרה אומר שוב
תודה ענקית לכל מי שעזר ועוזר ובפרט לך @מיישה באמת אין על העזרה שנתת לי בלעדיך הייתי עדיין עם מערכת שלא מביישת “סוסיתא” או “לאדה…” -
@מיישה
ממש ממש לא!
לא חושב להאשים כי אין על מה…
המערכת בסך הכל מעולה ונהדרת בפרט אחרי כל המדריכים המוצלחים והעזרה שלך ושל חבינו המתקינים והמבינים למיניהם
מה שכתבתי שאתה המלצת לי - זה בתגובה למה שכתבת:@מיישה כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
אני אפילו לא שאלתי…
וכביכול רמזת ש-“לכו תדעו מה הוא קנה” בטח איזה מערכת מזויפת הכי זולה של עלי…
לזה הגבתי ממש ממש לא-זה מהמערכות המומלצות !
מכאן ועד להפגע … לא לזה היה כוונתי!
בכל מקרה אומר שוב
תודה ענקית לכל מי שעזר ועוזר ובפרט לך @מיישה באמת אין על העזרה שנתת לי בלעדיך הייתי עדיין עם מערכת שלא מביישת “סוסיתא” או “לאדה…”@טייס-קרבי אם אתה עובר באיזור אשדוד תקפוץ אלי
@טוסון שלח מייל -
@טייס-קרבי אם אתה עובר באיזור אשדוד תקפוץ אלי
@טוסון שלח מייל@פתוח-לשמוע
בני ברק…
בכל אופן תודה על הנכונות… -
@טייס-קרבי אם אתה עובר באיזור אשדוד תקפוץ אלי
@טוסון שלח מייל@פתוח-לשמוע זה קובץ? או משהו מסובך?
כי גם אצל אבא שלי יש את הבעיות האלו בts18 ואני אחד שאוהב לעשות דברים לבד
אולי יש לך קישור או הדרכה קצרה, ואני אנסה לבד -
@פתוח-לשמוע
בני ברק…
בכל אופן תודה על הנכונות…@טייס-קרבי מנסיון שלי רוב הבעיות יפתרו לך אם תעשה איפוס לנתוני יצרן
-
@טייס-קרבי מנסיון שלי רוב הבעיות יפתרו לך אם תעשה איפוס לנתוני יצרן
-
-