בקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18
-
@טייס-קרבי מס’ 4 קשורה לקיידרואיד.
ויתכן גם שמס’ 1 קשורה…
החלף סינון ואח"כ תראה את ההבדלים.לגבי מס’ 3 תתקין אותם מחדש, / העתק אותם מחדש לתיקיית הערכות נושא,
אם כי הם לא אמורים להימחק משם, אולי פרט יותר מאיפה נמחקים…לגבי 2 קטונתי…
אתה לא על מטוס קרבי עכשיו??
@תודה-לבורא-עולם-0 תצרוב לו גירסה חדשה
-
@תודה-לבורא-עולם-0 תצרוב לו גירסה חדשה
@פתוח-לשמוע תייג את @טייס-קרבי
-
@פתוח-לשמוע תייג את @טייס-קרבי
@תודה-לבורא-עולם-0 אתה תצרוב לו…צרבת לאחרונה לא?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 אתה תצרוב לו…צרבת לאחרונה לא?
@פתוח-לשמוע אני לא צורב.
לא מזמן היה לי בעייה אצלי, אך לא מתעסק עם זה. -
יש לי כמה בעיות ללא פיתרון מעניין אם המבריקים מהפורום יוכלו להועיל לי בעניין
1- הבעיה הידועה של הגי פי אס -עברתי וניסיתי הכל רק צריבת גירסה חדשה לא, אשמח אם מי שמבין ישלח לי קישור לגירסה מומלצת
2- כשאני מדליק מוזיקה דרך הבלוטוס לא שומעים כלום וגם שאני מחבר אונקי ונכנס דרך הסייר + לא שומעים ורק דרך נגן המערכת המאפן משמיע (מה שאמר שאין בעיה בחיבור אלא בהרשאות)
3- כל פעם שאני מחליף ערכת נושא הערכה הקודמת נעלמת בדרך זו נעלמו לי כבר 3 ערכות נושא אהובות
4- המערכת איטית להחריד ואני לא יוכול לפתוח וויז וזינג במקביל אולי בגלל החסימה של קיידרואיד כבר שקלתי לעבור לחסימה של אפרים אשמח אם מישהוא שמבין יגיד עם יש לי מה
זהו בינתיים
ממש תודה אם מאן דהוא יוכל לחלוק מידיעותיו המרובות ומאמין שזה יועיל לעוד אם אותם בעיות לדורי דורות…@טייס-קרבי כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
4- המערכת איטית להחריד ואני לא יוכול לפתוח וויז וזינג במקביל אולי בגלל החסימה של קיידרואיד כבר שקלתי לעבור לחסימה של אפרים אשמח אם מישהוא שמבין יגיד עם יש לי מה
זהו בינתייםיש פיתרון די טוב שעזר לי מאוד יחסית במערכת הזו עד שהחלפתי היא להיכנס להגדרות יצרן סיסמה 123456 ואז מידע תצורה משהו כזה להיכנס שם ופשוט לכבות את כללל האפליקציות שאתה לא משתמש ובפרט ואני מדגיש ובפרט את אפליקציית CARMET משהו כזה לא זוכר במדוייק את השם תנסה ולדעתי תראה תוצאות
אך חשוב להדגיש שבסופו של דבר המערכת הזו חלשה ומיועדת מראש לאפליקצייה אחת שניים ברגע ששמים יותר מזה המערכת לא מתמודדת
אגב לפני שאתה מוריד את הקיידרואיד תנסה את מה שאמרתי אני עשיתי ומאוד עזר לי
בהצלחה -
תודה לכל המגיבים
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
אם כי הם לא אמורים להימחק משם, אולי פרט יותר מאיפה נמחקים…
מאפליקציית נושא
@פתוח-לשמוע כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
תצרוב לו גירסה חדשה
איך אני עושה את זה טכניתשלב אחרי שלב… (אני מתמחה בטייס לא בהיטק אולי בשמונה 200 יבינו איך לצרוב…)
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
אתה לא על מטוס קרבי עכשיו??
כרגע כן אבל שם יש לי מולטימדיה יותר מתקדמת אני מדבר על מולטימדיה במטוס הפרטי שלי לא הקרבי)
ולגבי נמה שכתבת @המאעסטר הכן אני ינסה… אני מאד מודה לך בהקשר של האיטיות (אם כי עדיין זה לא פותר את הגיפיאס ואולי כדאי ללכת ע “ראש הנחש” -הקידרואיד שדופק את כל המערכת)
-
1- הבעיה הידועה של הגי פי אס -עברתי וניסיתי הכל רק צריבת גירסה חדשה לא, אשמח אם מי שמבין ישלח לי קישור לגירסה מומלצת
2- כשאני מדליק מוזיקה דרך הבלוטוס לא שומעים כלום וגם שאני מחבר אונקי ונכנס דרך הסייר + לא שומעים ורק דרך נגן המערכת המאפן משמיע (מה שאמר שאין בעיה בחיבור אלא בהרשאות)
3- כל פעם שאני מחליף ערכת נושא הערכה הקודמת נעלמת בדרך זו נעלמו לי כבר 3 ערכות נושא אהובות
זהו בינתיים
ממש תודה אם מאן דהוא יוכל לחלוק מידיעותיו המרובות ומאמין שזה יועיל לעוד אם אותם בעיות לדורי דורות…@טייס-קרבי כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
זה איפשהו בהגדרות, היה לי את זה פעם
נראה לי ש @אלחנן-1 כתב מזה פעם?@טייס-קרבי , אני לא זוכר איך בדיוק עשינו את זה, זה היה בטיול לצפון עם חברים, ועצבן אותם המוזיקה שיש לי במערכת והם סידרו את זה בהנחייתי
-
@טייס-קרבי כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
זה איפשהו בהגדרות, היה לי את זה פעם
נראה לי ש @אלחנן-1 כתב מזה פעם?@טייס-קרבי , אני לא זוכר איך בדיוק עשינו את זה, זה היה בטיול לצפון עם חברים, ועצבן אותם המוזיקה שיש לי במערכת והם סידרו את זה בהנחייתי
-
זהו בינתיים
ממש תודה אם מאן דהוא יוכל לחלוק מידיעותיו המרובות ומאמין שזה יועיל לעוד אם אותם בעיות לדורי דורות…@טייס-קרבי
זאת המערכת שהמליצו פה מאלי אקספרס? -
@טייס-קרבי
זאת המערכת שהמליצו פה מאלי אקספרס?@אלוף-העולם-1 כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
@טייס-קרבי
זאת המערכת שהמליצו פה מאלי אקספרס?אני אפילו לא שאלתי…
-
@אלוף-העולם-1 כתב בבקשת עזרה לאינספור בעיות ב TS18:
@טייס-קרבי
זאת המערכת שהמליצו פה מאלי אקספרס?אני אפילו לא שאלתי…