דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
  3. אוטובוס פגע בי והמשיך, איך אני מוצא אותו?

אוטובוס פגע בי והמשיך, איך אני מוצא אותו?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
6 פוסטים 4 כותבים 227 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • J מנותק
    J מנותק
    Jerry
    כתב נערך לאחרונה על ידי

מעשה שהיה לפני חצי שנה.
    נסעתי בירושלים סמוך לעיר העתיקה, אוטובוס שפשף אותי ושנינו המשכנו הלאה. חשבתי שזו רק פגיעה בצבע וגם מיהרתי. לאחר מעשה ראיתי שהנזק גדול בהרבה, הטמבון יצא מהמקום וכו’.
    יש לי את המספר של האוטובוס וגם וידאו של התאונה. פניתי למנורה (הביטוח שלי) ובחרתי לקחת שמאי, לפיו הנזק בערך 6000.
    לאחר כחצי שנה התקבלה מחברת מגדל (הביטוח של הפוגע) תשובה, שהם חיפשו אותו לקבל תגובה ולא מצאו, ולכן הם דוחים את התביעה. במנורה טענו שזה חוקי.
    פניתי לעו"ד כדי לתבוע את הפוגע ואת מגדל, והוא רוצה פרטים של הפוגע. למנורה אין את הפרטים, והפנו אותי למשטרה. שם אמרו לי שצריך להגיש תלונה ואז יתווכו ביני לפוגע. הם לא נותנים לי פרטים שלו (האמת שאני לא רוצה להתעמת איתו ישירות, יש חשד סביר שהוא ישמעאלי).
    יש דרך לזרז את העניינים? פנייה למגדל תועיל?

מ Y 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • ק מנותק
      ק מנותק
      קלאטש
      כתב נערך לאחרונה על ידי

לפי מה שאתה אומר שהוא הכחיש או התחמק מביטוח כדאי לך ראשית חכמה להגיש תלונה.
      שיהיה ברור מי פגע במי, ואין שום חיסכון או הפסד בזה,
      מקווה שהוא יגיע וייתן פרטים ולא תצטרך להגיע למשפט, אבל אם לא, כדאי מאוד שבמשפט אתה תהיה התובע.
      כמו שכבר דיברו מזה הרבה פה, ועוד חשש מתביעת השתיקה של נהגי אוטובוסים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • ק מנותק
        ק מנותק
        קלאטש
        כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

@Jerry לפי מה שאתה אומר שנהג התחמק או שיקר לביטוח,
        כדאי לך מאוד ראשית חכמה להגיש תלונה, ואם לא יועיל לא יזיק,
        מקווה שנהג יודה באשמתו ולא תגיעו למשפט אבל אם כן תגיעו למשפט, כדאי מאוד שאתה תהיה התובע וכבר דיברו כאן בפורום הרבה בעניין זה של תביעות השתיקה ועוד של נהגי אוטובוס.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • J Jerry

מעשה שהיה לפני חצי שנה.
          נסעתי בירושלים סמוך לעיר העתיקה, אוטובוס שפשף אותי ושנינו המשכנו הלאה. חשבתי שזו רק פגיעה בצבע וגם מיהרתי. לאחר מעשה ראיתי שהנזק גדול בהרבה, הטמבון יצא מהמקום וכו’.
          יש לי את המספר של האוטובוס וגם וידאו של התאונה. פניתי למנורה (הביטוח שלי) ובחרתי לקחת שמאי, לפיו הנזק בערך 6000.
          לאחר כחצי שנה התקבלה מחברת מגדל (הביטוח של הפוגע) תשובה, שהם חיפשו אותו לקבל תגובה ולא מצאו, ולכן הם דוחים את התביעה. במנורה טענו שזה חוקי.
          פניתי לעו"ד כדי לתבוע את הפוגע ואת מגדל, והוא רוצה פרטים של הפוגע. למנורה אין את הפרטים, והפנו אותי למשטרה. שם אמרו לי שצריך להגיש תלונה ואז יתווכו ביני לפוגע. הם לא נותנים לי פרטים שלו (האמת שאני לא רוצה להתעמת איתו ישירות, יש חשד סביר שהוא ישמעאלי).

מ מנותק
          מ מנותק
          מיכלין שמאי רכב
          שמאי עורך דין
          כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

@Jerry
          לאחר הגשת התלונה במשטרה המשטרה צריכה לתת לך את פרטי בעל האוטובוס ולא לתווך ביניכם. אין מה לפחד מנהג ערבי, אפשר לתבוע אותם, הם מגיעים לבתי משפט ולא עושים צרות.
          במידה ואתה לא רוצה לברר דרך המשטרה ויש לך מס’ רישוי של האוטובוס ניתן לפנות לחוקר פרטי ולברר את הפרטים. אני יכול להפנות אותך לחוקר כזה.

שמאות רכב מקצועית 054-7531425.

J תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מ מיכלין שמאי רכב

@Jerry
            לאחר הגשת התלונה במשטרה המשטרה צריכה לתת לך את פרטי בעל האוטובוס ולא לתווך ביניכם. אין מה לפחד מנהג ערבי, אפשר לתבוע אותם, הם מגיעים לבתי משפט ולא עושים צרות.
            במידה ואתה לא רוצה לברר דרך המשטרה ויש לך מס’ רישוי של האוטובוס ניתן לפנות לחוקר פרטי ולברר את הפרטים. אני יכול להפנות אותך לחוקר כזה.

J מנותק
            J מנותק
            Jerry
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@מיכלין-שמאי-רכב תודה רבה. אני אבדוק

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • J Jerry

מעשה שהיה לפני חצי שנה.

Y מנותק
              Y מנותק
              YOLEVI
              מייבין
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@Jerry כתב באוטובוס פגע בי והמשיך, איך אני מוצא אותו?:

שהם חיפשו אותו לקבל תגובה ולא מצאו, ולכן הם דוחים את התביעה. במנורה טענו שזה חוקי.

מה??? מה הפשט בזה???

התקנת ומכירת מולטימדיות, פאנלים ועוד
              חסימת מולטימדיה אאוטנט/קיידרואיד/אחר
              סים נטפרי/וויז אופציה לנטסטיק
              3276568@gmail.com
              0583276568

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0

54

2.5k

משתמשים

8.3k