האם אבק שומר על הרכב?!
-
לפני כמה ימים ניסיתי להיכנס לחניה מדויקת בין שני רכבים במרכז הארץ (חניה שיש לך ספק לפני זה אם תוכל להיכנס אליה או לא)
וכשראיתי שאני לא נכנס אז יצאתי מהחניה ולצערי לא יצאתי בזווית הנכונה והחלק הקדמי של הרכב שלי השתפשף קצת בחלק האחורי של הרכב שלפני.
אני הייתי מאוד לחוץ, מפני שהרכב שלפני היה רכב ממש חדש וללא שפשופים כלל, ואז הייתי בטוח שאני לא יוצא מזה בזול.
חניתי בצד ויצאתי לבדוק נזקים, ואז ראיתי שפשוף ממש מכוער על הטמבון שלו, והייתי בטוח ש...
בכדי לאמוד את הנזק עשיתי ניקוי אבק קל, ולהפתעתי ראיתי שלא נגרם לרכב נזק. למעט כמה שפשופים קטנים, שלא נראים אם לא מסתכלים על זה ממש מקרוב.
השאלה האם האבק שמר על הרכב שלו (ועל הכיס שלי) או שאם לא היה אבק לא היה קורה כלום? -
@שמעון-0 כתב בהאם אבק שומר על הרכב?!:
לפני כמה ימים ניסיתי להיכנס לחניה מדויקת בין שני רכבים במרכז הארץ (חניה שיש לך ספק לפני זה אם תוכל להיכנס אליה או לא)
וכשראיתי שאני לא נכנס אז יצאתי מהחניה ולצערי לא יצאתי בזווית הנכונה והחלק הקדמי של הרכב שלי השתפשף קצת בחלק האחורי של הרכב שלפני.
אני הייתי מאוד לחוץ, מפני שהרכב שלפני היה רכב ממש חדש וללא שפשופים כלל, ואז הייתי בטוח שאני לא יוצא מזה בזול.
חניתי בצד ויצאתי לבדוק נזקים, ואז ראיתי שפשוף ממש מכוער על הטמבון שלו, והייתי בטוח ש...
בכדי לאמוד את הנזק עשיתי ניקוי אבק קל, ולהפתעתי ראיתי שלא נגרם לרכב נזק. למעט כמה שפשופים קטנים, שלא נראים אם לא מסתכלים על זה ממש מקרוב.
השאלה האם האבק שמר על הרכב שלו (ועל הכיס שלי) או שאם לא היה אבק לא היה קורה כלום?למאי נפק"מ ?
יש לך אבק למכירה ? -
@אלי-2023 כתב בהאם אבק שומר על הרכב?!:
למאי נפק"מ ?
יש לך אבק למכירה ?לא הבנתי דבריו כלל!!
נפק''מ לנקות את האוטו אי לאוו.@שמעון-0 כתב בהאם אבק שומר על הרכב?!:
השאלה האם האבק שמר על הרכב שלו (ועל הכיס שלי) או שאם לא היה אבק לא היה קורה כלום?
ואם הנפק''מ שלי נכונה, ישנם גומיות שקונים בכמה שקלים, אפי' באלי ודומיו שוודאי מגנים יותר מאבק....
-
@Klonimoos כתב בהאם אבק שומר על הרכב?!:
ישנם גומיות שקונים בכמה שקלים, אפי' באלי ודומיו שוודאי מגנים יותר מאבק....
יש גם במקס סטוק