סיוויק 2005 1) מזגן הפסיק פתאומי לחמם 2) פנסי רכב פנימי וחיצוני מרצדים בטורים גבוהים
-
@ביתשמשניק יתכן שהוא נותן טעינת יתר וזה יכול לקצר את מחשב הרכב ועוד
-
@ביתשמשניק כתב בסיוויק 2005 1) מזגן הפסיק פתאומי לחמם 2) פנסי רכב פנימי וחיצוני מרצדים בטורים גבוהים:
האם המזגן קשור לאלטרנטור? המדחס עובד והקור מקפיא.
מזגן על קור עובד ע"י רצועה שמחוברת למנוע (שעובד על בנזין ואינו קשור למערכת החשמל באופן ישיר) ומסובבת את המדחס ולכן הוא יכול לעבוד מצויין גם אם האלטרנטור גמור רק מה שצריך חשמל על מנת לעבוד נפגע מכך שהאלטרנטור לא תקין
-
@ביתשמשניק כתב בסיוויק 2005 1) מזגן הפסיק פתאומי לחמם 2) פנסי רכב פנימי וחיצוני מרצדים בטורים גבוהים:
@EBA אוקיי
לפנ שנה היה לי אותו תופעה
במוסך בדקו את המצבר והאלטרנטור והכל היה תקין - ואחרי תקופה עבראז תחכה שגם עכשיו יעבור...
אבל רכב, בניגוד לגוף האדם, לא מתקן את עצמו.- האם המזגן קשור לאלטרנטור? המדחס עובד והקור מקפיא.
אכן יכול להיות שיש בעיה נוספת ברכב שלך, אבל הסיפור של האורות והמולטימדיה הוא אלטרנטור, או שאולי המצבר לא מהודק כמו שצריך? היו לך פעם בעיות בהנעה?
- איך אני בודק אלטרנטור ? עם מולטימטר ?
כן, אבל יותר פשוט לבדוק קודם אם המולטימדיה שלך מציגה איפשהו את המתח שמגיע מהמצבר.
-
@EBA כתב בסיוויק 2005 1) מזגן הפסיק פתאומי לחמם 2) פנסי רכב פנימי וחיצוני מרצדים בטורים גבוהים:
לפנ שנה היה לי אותו תופעה
במוסך בדקו את המצבר והאלטרנטור והכל היה תקין - ואחרי תקופה עבראז תחכה שגם עכשיו יעבור...
אבל רכב, בניגוד לגוף האדם, לא מתקן את עצמו.@EBA כשהוא כתב הייתה לי אותו תופעה לא נראה לי שהוא התכוון לי דייקא
משהו כמו ריצודי עיניים מהירים בזמן ריצה על טורים גבוהים? -
אפילו המסך של חיישני רוורס מרצד - והמולטימדיה נכבית
זה קורה רק בטורים גבוהים 3 ומעלה
מה הפתרון למזגן ולפנסים???
לגבי המזגן יכול להיות סתימה
ולגבי הפנסיםוכו' יכול להיות מצבר