מתלבט בין 2 רכבים, מה עדיף???
-
קח בחשבון שהנירו/איוניק עם גיר רובוטי כך שאם רוב הנסיעות שלך בעיר תחשוב על זה שוב
דבר שני באיוניק יש רדאר ממש מאחורי הסמל יונדאי מקדימה ככה שכל דפיקה הכי קטנה חניה שמישהו נצמד עליך זה מוציא את הרדאר מאיזון מה שמצריך פירוק רוב הגריל הקדמי שזה סיפור של כמה אלפי שקלים
דבר שלישי הביטוח על איוניק גבוה משמעותית באזורים מסוימים כיוון שהוא רכב שנגנב יחסית באחוזים גבוהים
בכל אופן בהצלחה!!! -
@רוכב-ערבות כתב במה עדיף???:
שלום לכולם התייעצות האם עדיף פריוס 16 עם 200k באיזור ה50 או איוניק או נירו 17 בעוד ש"ח 10000 עם 150k
אשמח לתגובה מחברי הפורום
נ.ב האם למישהו באמת הלך סוללה בנירו אחרי 150k ומה לגבי ירידת הערך?אני חושב שבנוסף למה שאמר @י-שטרן חשוב מאוד הנתון לכמה זמן אביך מעוניין להחזיק את הרכב. אם זה להרבה שנים, אני מאמין שהטויוטה תשמור על ערכהּ הרבה יותר מאשר היונדאי. לגבי הקיה זו באמת חידה כי ג'יפונים שומרים על ערך יותר מאשר סדאן.
-
@י-שטרן כתב במה עדיף???:
דבר שני באיוניק יש רדאר ממש מאחורי הסמל יונדאי מקדימה ככה שכל דפיקה הכי קטנה חניה שמישהו נצמד עליך זה מוציא את הרדאר מאיזון מה שמצריך פירוק רוב הגריל הקדמי שזה סיפור של כמה אלפי שקלים
אאל״ט גם בנירו
https://youtu.be/F4MyZEessx4?t=315 -
@יוסי-לוי כתב במתלבט בין 2 רכבים, מה עדיף???:
@י-שטרן כתב במה עדיף???:
אבא שלי עכשיו בחיפוש רכב והתלבט מה עדיף לו
ומעניין מאוד לאיזו מסקנא הגעת?
אבא שלי התלבט בין איוניק לטויוטה chr בגדול
בסוף סגור על ה chr -
תודה רבה לכל העוזרים בסוף בסיעתא דשמיא נחנך הפריוס עם אחריות חברה
-
@רוכב-ערבות תתחדש רכב מעולה שתעשה איתו רק דברים טובים ולא תהיה לך עגמת נפש בגינו
-
@רוכב-ערבות אני ממש מתענין בפריוס אתה יכול לכתוב מה קנית איזה שנתון? ק”מ? מחיר?
-
@רוכב-ערבות אחלה רכב לבניתיים עושה עבודה כמו שצריך אחריות בטריה...
-
בחירה חכמה
איוניק ונירוככל שהק''מ עולה הערך צונח משמעותית
וגם יש שם כשל שהולך מצמד מנוע בק''מ גבוה שזה נזק של 5 ספרות -
@בעל-עגלה כתב במתלבט בין 2 רכבים, מה עדיף???:
@רוכב-ערבות אני ממש מתענין בפריוס אתה יכול לכתוב מה קנית איזה שנתון? ק”מ? מחיר?
אני מוכר אחת 2009 [@מאיר למה נמחק הפרסום מהפורום? עדיין רלוונטי!] 206 ק"מ, דרוש החלפת טמבון, 23.5K