שרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס
-
@אושר-מתקרב כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
שבוע טוב
מבצעי תחילת חודש בעליאקספרס על מוצרי צו'יס
ממחר ה30/6 בשעה 10:00 בבוקר עד ה3 או 4/7בקניה מעל:
$29 קבלו $3 הנחה עם הקופון CDIL1
$29 קבלו $3 הנחה עם הקופון CDA3
$69 קבלו $8 הנחה עם הקופון CDIL2
$69 קבלו $8 הנחה עם הקופון CDA8
$169 קבלו $20 הנחה עם הקופון CDIL3
$169 קבלו $20 הנחה עם הקופון CDA20
$239 קבלו $30 הנחה עם הקופון CDIL4
$239 קבלו $30 הנחה עם הקופון CDA30
$369 קבלו $50 הנחה עם הקופון CDIL5
$369 קבלו $50 הנחה עם הקופון CDA50המחירים יורדים בכמה שקלים גם בלי קופוניםמדובר בסייל קצר (4 ימים) וכן ההנחה של הקופונים היא "נחמדה" (בין 10 ל 13.5 אחוז)
גם בסייל הזה 10% הנחה על המוצרים בדף של 3 ב3 דולר -
@מרדכי-MC כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
משהוא יכול להסביר לי
אני ברצף מטורף באסיפת מטבעות כתוב לי 20₪ הנחה
וכשאני קונה חפץ לא משנה נותן לי 0.50₪ הנחה
יש מה לעשות כדי לקבל כל ה 20 או שרק כותבים 20 ובתכלס נותנים 0.20 ???כל עניין המטבעות הוא מומחיות בפני עצמו...
אז קודם כל מטרת המטבעות היא למשוך אנשים שיכנסו ועל הדרך יקנו כמה מוצרים ולכן בעניין הזה עלי אקספרס מפלים לטובה את משתמשי האפליקציה (מי שנכנס שם ברצף אוסף 70 מטבעות ואילו באתר רק 40 ועוד)
וכמו שאמרו כבר כל מטבע שווה 0.01 דולר ו100 מטבעות שוות דולר אבל אי אפשר לקנות רק במטבעות אלא הם רק חלק מהתשלום ולכן יש מוצרים שאי אפשר לשלם עליהם במטבעות בכלל אבל יש המון מוצרים שיש עליהם הנחה של 2% ע"י מטבעות ז"א שאם המוצר עולה 100 דולר אז אני אשלם עליו 98 דולר ועוד 200 מטבעות שהם ש"ע ל2 דולר
אבל יש מקומות ספציפיים ששם יש מוצרים שאפשר לשלם שם במטבעות 10% ויותר (יש כאלה שזה נותן להם אפי' 75% תלוי לפי הוותק ומספר ההזמנות שלך בעלי אקספרס) וכמו שאמרתי שיש העדפה לאפליקציה ולכן אם נכנסים במחשב לכאן מגיעים למסך ששם ההנחות נעות בין 2 ל 10 % (מי שקשה לו עם הגודל הזה יכול ללחוץ כפתור ימני בעכבר ואז בדיקה ושם בצד שמאל למעלה יש סימון של מחשב ופלאפון לחיצה על הסמל הזה מציגה את העמוד כאילו דרך דפדפן של פלאפון - ניתן להגדיר אפילו איזה פלאפון- ואז הכל ברור יותר) אבל אם נכנס לאותו קישור דרך האפליקציה נגיע לעמוד המטבעות ושם תהיה אופציה של "סופר הנחות עם מטבעות" ושם יש את ההנחות הגדולותאבל יש כמה חסרונות לכל העניין של המטבעות
- מערכת החיפוש פחות נוחה המערכת מזהה איזה דברים אתה מתעניין ולפי זה היא מביאה מוצרים דומים או אותם מוצרים
- מחירי המוצרים שם קצת יותר גבוהים מהמחיר הרגיל שלהם ולכן לא תמיד זה שווה זה בעיקר טוב בשילוב עם קופונים ואז מגיעים למחיר זול
- אם מכניסים את המוצר לעגלה ואח"כ פותחים אותו זה מוצג ללא ההנחה הגדולה של המטבעות ולכן אפשר להשתמש בזה רק בקניה מיידית
הנה דוגמא למשהו שהזמנתי בעבר כפי שניתן לראות מחיר יחידה הוא 1.35 דולר אבל אני הזמנתי 3 במחיר של 1.5 דולר כי היתה הנחה 35% של מטבעות ובצירוף קופונים זה הגיע למחיר זול
יש עוד טיפים מורכבים ומסובכים יותר שנותנים הנחות לפעמים של 90% אבל מכיוון שהם מצריכים סמארטפון (יצירת ברקוד ופתיחה ע"י המצלמה והאפליקציה) ולהערכתי זה לא כל כך שימושי בפורום שלנו ב"ה אז אני לא מביא אותם
-
@טכנולוג כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
@מרדכי-MC כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
משהוא יכול להסביר לי
אני ברצף מטורף באסיפת מטבעות כתוב לי 20₪ הנחה
וכשאני קונה חפץ לא משנה נותן לי 0.50₪ הנחה
יש מה לעשות כדי לקבל כל ה 20 או שרק כותבים 20 ובתכלס נותנים 0.20 ???יש עוד טיפים מורכבים ומסובכים יותר שנותנים הנחות לפעמים של 90% אבל מכיוון שהם מצריכים סמארטפון (יצירת ברקוד ופתיחה ע"י המצלמה והאפליקציה) ולהערכתי זה לא כל כך שימושי בפורום שלנו ב"ה אז אני לא מביא אותם
אני עם נטפרי בפלאפון, אז יעזור לי לדעת🙂
-
@YKingsmart יפה גם אני עם נטפרי ותעודה ברמת מערכת ולכן האפליקציה עובדת לי מקווה בהמשך למצוא זמן ולכתוב את זה בעז"ה
-
@פתוח-לשמוע מוצרים בדף הזה עם הקופון שיש בראש העמוד
-
@פתוח-לשמוע כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
@טכנולוג קופון חדש ל2 ו3 דולר יש? ניסיתי את הקודמים ולא עובד
הם היו בתוקף עד ה 23 לחודש ולכן הם לא עובדים ולעת עתה אין קופון על סכום נמוך - חוץ מהקופון של ה29 דולר (וכנראה גם לא יהיה בסייל הנוכחי)
-
@פתוח-לשמוע מוצרים בדף הזה עם הקופון שיש בראש העמוד
הקופון הזה הונפק במיוחד עבור הפורום שלנו כאן אבל כפי שכתוב בראש העמוד שם הוא כבר אינו בתוקף (היה בתוקף עד ה24.06)
-
שבוע טוב
מבצעי תחילת חודש בעליאקספרס על מוצרי צו'יס
ממחר ה30/6 בשעה 10:00 בבוקר עד ה3 או 4/7בקניה מעל:
$29 קבלו $3 הנחה עם הקופון CDIL1
$29 קבלו $3 הנחה עם הקופון CDA3
$69 קבלו $8 הנחה עם הקופון CDIL2
$69 קבלו $8 הנחה עם הקופון CDA8
$169 קבלו $20 הנחה עם הקופון CDIL3
$169 קבלו $20 הנחה עם הקופון CDA20
$239 קבלו $30 הנחה עם הקופון CDIL4
$239 קבלו $30 הנחה עם הקופון CDA30
$369 קבלו $50 הנחה עם הקופון CDIL5
$369 קבלו $50 הנחה עם הקופון CDA50המחירים יורדים בכמה שקלים גם בלי קופוניםמכיון שמלאי הקופונים נגמר ומתחדש כל הזמן מצרף קופונים חדשים
בקניה מעל $29 קבלו $3 הנחה עם הקופון rechavim1
בקניה מעל $69 קבלו $8 הנחה עם הקופון rechavim2
בקניה מעל $169 קבלו $20 הנחה עם הקופון rechavim5
בקניה מעל $239 קבלו $30 הנחה עם הקופון rechavim6
בקניה מעל $369 קבלו $50 הנחה עם הקופון rechavim7הסייל עד יום רביעי ה3.7.24 בשעה 23:59 בלילה
דף הסייל כאן -
מבצעי אמצע החודש בעליאקספרס
מתחיל ביום ראשון ב10:00 בבוקר
עד יום שישי הבא בהדלקת נרותאו עד מוצ''ש ב23:59, לא הבנתי בדיוק, כל מודעה אומרת משהו אחרבקניה מעל 29$ קבלו 3$ הנחה עם קופון AEGD03
בקניה מעל 69$ קבלו 8$ הנחה עם קופון AEGD08
בקניה מעל 169$ קבלו 20$ הנחה עם קופון AEGD20
בקניה מעל 239$ קבלו 30$ הנחה עם קופון AEGD30
בקניה מעל 369$ קבלו 50$ הנחה עם קופון AEGD50
לדף המבצע
ירידת מחירים קטנה גם בעמוד של ה3ב6 -
ליתר דיוק ממוצ"ש בשעה 12 בלילה עד מוצ"ש הבא בשעה 23:59 בלילה
קופונים נוספים
בקניה מעל 29$ קבלו 3$ הנחה עם קופון rechavim11 או cdil1
בקניה מעל 69$ קבלו 8$ הנחה עם קופון rechavim13 או cdil2
בקניה מעל 169$ קבלו 20$ הנחה עם קופון rechavim14 או cdil3
בקניה מעל 239$ קבלו 30$ הנחה עם קופון rechavim15 או cdil4
בקניה מעל 369$ קבלו 50$ הנחה עם קופון rechavim16 או cdil5 -
ליתר דיוק מיום ראשון בשעה 12:00 בצהריים
-
@אושר-מתקרב לדעתי זו טעות תראה בהמשך שהיא תתוקן
-
cdil1
cdil2
cdil3
cdil4
cdil5צריך להכניס את הקופון באותיות גדולות
-
cdil1
cdil2
cdil3
cdil4
cdil5צריך להכניס את הקופון באותיות גדולות
טעות, ניתן להכניס את קוד הקופון גם באותיות גדולות וגם בקטנות ואפילו לשלב ביניהם למי שרוצה לעשות מעניין
כמו כן המבצע התחיל ממש עכשיו ולעת עתה כל הקופונים זמינים מומלץ להקדים ולהזמין מכיוון שבהמשך הקופונים אוזלים
בהצלחה