בעיה בהתנעה ברכב שמוסב לגז
-
האם משהו נתקל בבעיה שמערכת הגז גורמת לנעילת ההתנעה?
לעיתים קרובות הרכב ננעל ולא מצליח להתניע, וכשזה משתחרר (לפעמים אחרי חצי שעה או יום שלם) אני שומע מאזור מערכת הגז איזה שהוא זמזום, ואז זה משתחרר והרכב מניע. אני לא בטוח שזו הבעיה אבל מחפש מישהו שיוכל לעזור לי בפתרון התעלומה.
תודה, אריה -
לעיתים קרובות הרכב ננעל ולא מצליח להתניע, וכשזה משתחרר (לפעמים אחרי חצי שעה או יום שלם) אני שומע מאזור מערכת הגז איזה שהוא זמזום, ואז זה משתחרר והרכב מניע. אני לא בטוח שזו הבעיה אבל מחפש מישהו שיוכל לעזור לי בפתרון התעלומה.
תודה, אריה -
תודה, אריה -
לכאורה זה מצריך כיוונים
-
@arye לי היה בעיות בהנעה וכמובן יחסתי את זה ישר לגז ובסופו של דבר זה בכלל היה קודן אז תבדוק טוב אם זה בכלל קשור לגז ואם כן זה כנראה כיוונים או משהו כזה
-
@arye כתב בבעיה בהתנעה ברכב שמוסב לגז:
@מאיר מה הכוונה “כיוונים”?
לכוון את מערכת הגז. מה זה אומר? לא יודע בדיוק… זה עושה שהמערכת תזריק גז בצורה מיטבית ותשלב בנזין כפי הנצרך…
איפה אתה בארץ?
-
לי היה בעיה דומה לזו שהרכב פוקוס 2014 לא היה מניע לאחר נסיעה של לפחות 5 דקות ולאחר מנוחה של כמה שעות היה חוזר להניע כאילו כלום ולפעמים גם היה נכבה בנסיעה איטית או רמזור וגם בסוויץ היה עושה מה שתיארת
בסוף זה היה פיוז שרוף שכנראה כשהיה קר היה מזרים חשמל ולאחר זמן קצר של פעולה היה מנתק מגעים הוא הוחלף והכל היסתדר
אותו דבר היה לי בפולו 2007 שההגה היה מתקשה לאחר כמה דקות נסיעה + נורת הגה החלפתי פיוז שבור והכל בסיעתא דשמיא היסתדר -
@arye כלל גדול שלמדתי על בשרי לאיבחון בעיות האם זה מהמערכת גז או לא קשור אליה
דבר ראשון תסגור את הברז גז מאחורה איפה שהמיכל אם זה מיכל עגול זה נמצא באמצע ואם זה מאורך זה נמצא מעליו
2. לא חובה, לנתק את הפיוז של המערכת
בהצלחה תעדכן אותנו מה יצא לך -
לי היה בעיה דומה לזו שהרכב פוקוס 2014 לא היה מניע לאחר נסיעה של לפחות 5 דקות ולאחר מנוחה של כמה שעות היה חוזר להניע כאילו כלום ולפעמים גם היה נכבה בנסיעה איטית או רמזור וגם בסוויץ היה עושה מה שתיארת
בסוף זה היה פיוז שרוף שכנראה כשהיה קר היה מזרים חשמל ולאחר זמן קצר של פעולה היה מנתק מגעים הוא הוחלף והכל היסתדר
אותו דבר היה לי בפולו 2007 שההגה היה מתקשה לאחר כמה דקות נסיעה + נורת הגה החלפתי פיוז שבור והכל בסיעתא דשמיא היסתדר