ציריה, האם יש עניין להשקיע?
-
יש לי היילנדר (טויוטה) 2014, אמרו לי שאני צריך להחליף ציריה שמאל, יש פשוט ב-450 (סיני), יש יותר יקר ב-750 (טייוואן), וכמובן שיש את המקורי שלפי המחיר נראה לי פחות רלוונטי. האם לקחת את הפשוט או שיש עניין להשקיע?
-
@dudis אם המקורי לא רלוונטי, אז כבר אין הבדל גדול בין סיני לטיוואני, שניהם חיקויים.
[לא יודע מה איתך, אבל אני אם היתה לי היילנדר הייתי כן שוקל את המקורי, זה לא קורולה של 7000 ש"ח]. -
יש לי היילנדר (טויוטה) 2014, אמרו לי שאני צריך להחליף ציריה שמאל, יש פשוט ב-450 (סיני), יש יותר יקר ב-750 (טייוואן), וכמובן שיש את המקורי שלפי המחיר נראה לי פחות רלוונטי. האם לקחת את הפשוט או שיש עניין להשקיע?
-
@dudis לא יודע מה ההבדלים ביניהם אבל כן יודע שסיני מחזיק שנתיים שלוש לא הרבה מעבר
ככה שאם יש לך תכנון להישאר עם הרכב עוד הרבה הייתי שוקל את המקורי@אליה לא שמעתי על דבר כזה שציריות סיניות הולכת תוך 2-3 שנים.
@אלוף-העולם-1 הייתי קונה מ ak24parts ציריה של חברה מוכרת כ- Meyle, magneti marley וכו’… זה ייצא הרבה יותר זול והרבה יותר איכותי מאשר ציריה מקורית “משופצת”, אני יודע מה זה משופץ אני שיפצתי ציריות, לענ"ד ברור שעדיף מה שהצעתי. -
@dudis
בזמנו… אמר לי מוסכניק אמין ומקצועי
שמנסיון חדשים מתקלקלים תוך שנה שנתיים
והכי טוב לקחת מפירוק, גם אם זה באותו מחיר, לשיקולך.@אריאל-0 לך תדע אם בפירוק אתה מקבל מקורי
-
@אריאל-0 לך תדע אם בפירוק אתה מקבל מקורי
@איבזה-ידנית
אפשר לבדוק בשניה…
במקורי בדרך כלל מוטבע סמל החברה/קונצרן