הסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם
-
רבותי תבינו מי שעבר בטסט ראשון זה אומר שהטסטר מוצלח לא הוא מי שעבר בטסט שני כאן זה אומר שהוא מוצלח
סתם כך המורה שלי אמר לי שאם הטסטר שואל איזה טסט אני להגיד שני וכך הוה והמורה הסביר לי שהרבה טסטרים אומרים אה אם זה ראשון והוא לא היה הכי מושלם שהם רוצים אבל היה בסדר אז בשביל מה לתת לו מתנה שיבוא לסיבוב הוסף אבל אם זה שני אז הם מעבירים וכך הוה בדידי
חוץ מזה אצלי הוא מיהר למנחה
והנבחן השני היה קטסטרופה
ואני בכלל התחלתי לנהוג בלי חגורה ועל תחילת הנסיעה כשהתחלתי לנהוג שמתי לב וחגרתי תוך כדי ובכל זאת הוא העביר אותי -
רבותי תבינו מי שעבר בטסט ראשון זה אומר שהטסטר מוצלח לא הוא מי שעבר בטסט שני כאן זה אומר שהוא מוצלח
סתם כך המורה שלי אמר לי שאם הטסטר שואל איזה טסט אני להגיד שני וכך הוה והמורה הסביר לי שהרבה טסטרים אומרים אה אם זה ראשון והוא לא היה הכי מושלם שהם רוצים אבל היה בסדר אז בשביל מה לתת לו מתנה שיבוא לסיבוב הוסף אבל אם זה שני אז הם מעבירים וכך הוה בדידי
והנבחן השני היה קטסטרופה
ואני בכלל התחלתי לנהוג בלי חגורה ועל תחילת הנסיעה כשהתחלתי לנהוג שמתי לב וחגרתי תוך כדי ובכל זאת הוא העביר אותי@המאעסטר
צודק לגמרי אני גם שמעתי כך מהמורה שלי -
והנבחן השני היה קטסטרופה
ואני בכלל התחלתי לנהוג בלי חגורה ועל תחילת הנסיעה כשהתחלתי לנהוג שמתי לב וחגרתי תוך כדי ובכל זאת הוא העביר אותי@המאעסטר כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
אני חושב שכל אחד עם קצת ניסיון שלו ושל אחרים, יודע שאין שום כללים ושום פתרונות קסם, וכל העצות של תגיד ככה או ככה ותעבור, זה אשליות, וסתם כך להקיש בין טסט לטסט וק"ו בין טסטר לטסטר זה ממש אוילי, הכל זה סייעתא דשמיא, וכמובן בלי למעט מן ההשתדלות ורכישת הידע והנסיון. [ואני לא חושב שהעצות האלו מעלות את המורל של הנכשלים, אלא רק מדכדכות]
@המאעסטר התלבשתי על הציטוט שלך, אבל זו תגובה כללית שלי לאמירות כאלו, ולא מכוון אליך ח"ו.@המאעסטר כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
טסט ראשון זה אומר שהטסטר מוצלח לא הוא
המשפט הזה לדעתי לא נכון וודאי לא בהכללה שרירותית כזו, ואני לא חושב שקשה לנחש באיזה טסט לא עבר, מי שאמר את המשפט הזה. וכן אני לא עברתי בראשון וגם לא בזה שאחריו.
-
עקב הדיכאון המפעפע בי בנופלי בטסט הרביעי חשבתי לפתוח סקר כדי אולי לתמוך כי הרי ידוע ש"צרת רבים חצי נחמה" ולראות מה המצב אצל כל החברה’.
מי שלא זוכר כמה שיבדוק פה
או שיעשה כמה שיותר קרוב
יש אפשרות הצבעה אנונימיתברוך השם עברתי בטסט ראשון בירושלים!
@קראנץ-ונילה כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:

-
@המאעסטר כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
אני חושב שכל אחד עם קצת ניסיון שלו ושל אחרים, יודע שאין שום כללים ושום פתרונות קסם, וכל העצות של תגיד ככה או ככה ותעבור, זה אשליות, וסתם כך להקיש בין טסט לטסט וק"ו בין טסטר לטסטר זה ממש אוילי, הכל זה סייעתא דשמיא, וכמובן בלי למעט מן ההשתדלות ורכישת הידע והנסיון. [ואני לא חושב שהעצות האלו מעלות את המורל של הנכשלים, אלא רק מדכדכות]
@המאעסטר התלבשתי על הציטוט שלך, אבל זו תגובה כללית שלי לאמירות כאלו, ולא מכוון אליך ח"ו.@המאעסטר כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
טסט ראשון זה אומר שהטסטר מוצלח לא הוא
המשפט הזה לדעתי לא נכון וודאי לא בהכללה שרירותית כזו, ואני לא חושב שקשה לנחש באיזה טסט לא עבר, מי שאמר את המשפט הזה. וכן אני לא עברתי בראשון וגם לא בזה שאחריו.
@איציק-1 כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
דווקא אני זה שעברתי בראשון ובכל זאת אני אמרתי את זה כי תקרא את הפוסט שלי לעיל עד הסוף ותבין
-
דל"פ לא מכליל אבל כן מי שלא עובר בטסט ראשון עד שלישי זה בהכרח מעיד על חוסר בכישרון נהיגה
כישרון נהיגה זה בדיוק כמו כל כשרון אחר, וכן, אתה יכול להיות אדם מוצלח מאוד אבל חסר לך כישרון לנהיגה,
אמנם זה כישרון נרכש (כמעט כל כישרון) אבל כל הטענות על “אני נוהג פצצה במקרה נפלתי על טסטטר דפוק” לא קונה את זה.
כל כך הרבה פעמים ראיתי אנשים שחושבים שסתם לא הלך להם ולאחר תקופה נסעתי איתם ואמיתי לא הגיע להם רשיון כלל וכלל
לא אומר שאין יוצא מהכלל לשתי הצדדים, לא חסר נהגים שעברו בראשון והם נוהגים זוועה.
יש אנשים שנולדו עם ראייה נהיגתית שתופסים במהירות מה קורה במרחב שלהם בלי שום שיעור ובלי להיות על ההגה. -
דל"פ לא מכליל אבל כן מי שלא עובר בטסט ראשון עד שלישי זה בהכרח מעיד על חוסר בכישרון נהיגה
כישרון נהיגה זה בדיוק כמו כל כשרון אחר, וכן, אתה יכול להיות אדם מוצלח מאוד אבל חסר לך כישרון לנהיגה,
אמנם זה כישרון נרכש (כמעט כל כישרון) אבל כל הטענות על “אני נוהג פצצה במקרה נפלתי על טסטטר דפוק” לא קונה את זה.
כל כך הרבה פעמים ראיתי אנשים שחושבים שסתם לא הלך להם ולאחר תקופה נסעתי איתם ואמיתי לא הגיע להם רשיון כלל וכלל
לא אומר שאין יוצא מהכלל לשתי הצדדים, לא חסר נהגים שעברו בראשון והם נוהגים זוועה.
יש אנשים שנולדו עם ראייה נהיגתית שתופסים במהירות מה קורה במרחב שלהם בלי שום שיעור ובלי להיות על ההגה.@ראובן-שבתי סליחה אבל זה ממש קשקוש המחקרים היום מראים שמבחני הנהיגה לא בודקים ומראים כלל על יכולות נהיגה בפועל
וכן עברתי בטסט רביעי ואצלי אני יודע שזה בגלל חסרון בכושר מולד אבל ברוב המקרים זה לא קשור ודווקא נהגים עם ראיה תעבורתית רחבה נוטים ליפול בטסטים מלחץ וכדומה -
@ראובן-שבתי סליחה אבל זה ממש קשקוש המחקרים היום מראים שמבחני הנהיגה לא בודקים ומראים כלל על יכולות נהיגה בפועל
וכן עברתי בטסט רביעי ואצלי אני יודע שזה בגלל חסרון בכושר מולד אבל ברוב המקרים זה לא קשור ודווקא נהגים עם ראיה תעבורתית רחבה נוטים ליפול בטסטים מלחץ וכדומה@מרקורי כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
ודווקא נהגים עם ראיה תעבורתית רחבה נוטים ליפול בטסטים מלחץ וכדומה
מי שיש ראייה תעבורתית הוא יותר לחוץ? כי? מה הקשר?
אתה אומר שאין לך כשרון ולכן נפלת אז יש כישרון מסויים שמי שיש לו את הכישרון הזה עובר
אז במה אתה חולק עלי?
אגב אתה לא יכול לכתוב קשקוש על דבר כזה כי העלתי סברא ולא מחקר או מציאות
אתה יכול לחלוק אבל לא לכתוב קשקוש -
אני בצניעות אומר שידעתי לנהוג פצצה כל מי שנוסע איתי רואה את זה
עשיתי 30 שיעורים ו-8 טסטים !!!
והסיבה היחידה שלא עברתי כי הרגשתי שאני יודע ויודע ואין סיכוי שאני לא עובר טסט ראשון
ושכחתי דבר אחד חשוב מאד
שיש הקב’‘ה שהוא הכלללללל
ברגע שהפנמתי ואמרתי לה’ אני לא יודע כלום והכל ממך עברתי בקל
זה העצה הכי טובה לעבור טסט (זה נכון בכל דבר בחיים) -
והסיבה היחידה שלא עברתי כי הרגשתי שאני יודע ויודע ואין סיכוי שאני לא עובר טסט ראשון
ושכחתי דבר אחד חשוב מאד
שיש הקב’‘ה שהוא הכלללללל
זה העצה הכי טובה לעבור טסט (זה נכון בכל דבר בחיים)@שמו כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
30 שיעורים ו-8 טסטים !!!
אם אתה שואל אותי זה אסון מספר אחד של בחורי הישיבות
חושבים שהם יודעים לנהוג רצים מהר מהר לטסטים
איך למען השם הכנסת 8 טסטים ב30 שיעורים
יוצאים לטסט רק בשיעור 24 -
יש אנשים שנולדו עם ראייה נהיגתית שתופסים במהירות מה קורה במרחב שלהם בלי שום שיעור ובלי להיות על ההגה.@ראובן-שבתי כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
ממש לא מסכים
מי שעובר שטסט ראשון זה אומר שהוא למד לנהוג כמו חנון
המורה עצמו אמר לי שהוא יותר מלמד אותי לעבור טסט מאשר לנהוג נורמלי בכביש -
@ראובן-שבתי כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
ממש לא מסכים
מי שעובר שטסט ראשון זה אומר שהוא למד לנהוג כמו חנון
המורה עצמו אמר לי שהוא יותר מלמד אותי לעבור טסט מאשר לנהוג נורמלי בכביש@א.ב. כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
המורה עצמו אמר לי שהוא יותר מלמד אותי לעבור טסט מאשר לנהוג נורמלי בכביש
אז תגיד למורה שלך שיש לו מחלוקת איתי
בכל מקרה אני יודע שרובם יחלקו עלי כפי שפתחתי את דברי
בעבר חשבתי כמוך, ככל שעברו השנים וראיתי יותר ויותר אנשים שהטסט מעיד על הנהיגה שלהם לפחות בשנים הראשונות שלהם, הגעתי למסקנה הזאת. -
@א.ב. כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
המורה עצמו אמר לי שהוא יותר מלמד אותי לעבור טסט מאשר לנהוג נורמלי בכביש
אז תגיד למורה שלך שיש לו מחלוקת איתי
בכל מקרה אני יודע שרובם יחלקו עלי כפי שפתחתי את דברי
בעבר חשבתי כמוך, ככל שעברו השנים וראיתי יותר ויותר אנשים שהטסט מעיד על הנהיגה שלהם לפחות בשנים הראשונות שלהם, הגעתי למסקנה הזאת.@ראובן-שבתי ואני ראיתי אנשים שעברו בטסט ראשון וכל החיים שלהם נוהגים כמו בטסט
(ואני לא מתכוון לשתי ידיים על ההגה אני מתכוון לחוסר ביטחון) -
ברוך השם עברתי בטסט ראשון בירושלים!

@shine כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
ברוך השם עברתי בטסט ראשון בירושלים!

מעניין אני סיימתי לפני מספר שנים והצלחתי להכנס
-
יש אנשים שנולדו עם ראייה נהיגתית שתופסים במהירות מה קורה במרחב שלהם בלי שום שיעור ובלי להיות על ההגה.@ראובן-שבתי כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
ומה קורה אחרי השלישי?
ואיך אתה מסביר את האלו שעברו לפני שנתיים בטסט ראשון וכבר אחרי 2 תאונות? -
@ראובן-שבתי כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
ומה קורה אחרי השלישי?
ואיך אתה מסביר את האלו שעברו לפני שנתיים בטסט ראשון וכבר אחרי 2 תאונות?@אושר-מתקרב כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
ומה קורה אחרי השלישי?
כתבתי מה קורה אחרי
ואיך אתה מסביר את האלו שעברו לפני שנתיים בטסט ראשון וכבר אחרי 2 תאונות?
בדקת את אחוזי התאונות של האלה שמגיעים לחמש שש טסטים?
לכל כלל יש יוצא מן הכלל
דיברתי על הרוב תמיד יש מקרים אחרים
גם מי החליט שתאונות קשור לכמה טוב אתה בנהיגה
תאונה קשור לאיזה מהירות נסעת ובאיזה שיחה היית תוך כדי לכן לא קשור בכלל להזכיר תאונות לנושא -
ושכחתי דבר אחד חשוב מאד
שיש הקב’‘ה שהוא הכלללללל
זה העצה הכי טובה לעבור טסט (זה נכון בכל דבר בחיים)@שמו כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
יוצאים אחרי 28 שיעורים ובדר"כ שיעור לפני הטסט הגענו ל29 בין כל טסט לטסט צריך 3 שיעורים זה יוצא יותר מ50
סתם כך המורה שלי אמר לי שאם הטסטר שואל איזה טסט אני להגיד שני וכך הוה והמורה הסביר לי שהרבה טסטרים אומרים אה אם זה ראשון והוא לא היה הכי מושלם שהם רוצים אבל היה בסדר אז בשביל מה לתת לו מתנה שיבוא לסיבוב נוסף
ככה היה אצלי רק שאני אמרתי את האמת והוא אמר לא נורא אז נסה שוב
-
@שמו כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
יוצאים אחרי 28 שיעורים ובדר"כ שיעור לפני הטסט הגענו ל29 בין כל טסט לטסט צריך 3 שיעורים זה יוצא יותר מ50
סתם כך המורה שלי אמר לי שאם הטסטר שואל איזה טסט אני להגיד שני וכך הוה והמורה הסביר לי שהרבה טסטרים אומרים אה אם זה ראשון והוא לא היה הכי מושלם שהם רוצים אבל היה בסדר אז בשביל מה לתת לו מתנה שיבוא לסיבוב נוסף
ככה היה אצלי רק שאני אמרתי את האמת והוא אמר לא נורא אז נסה שוב
@פתוח-לשמוע כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
יש כאלו שמחפלפים…
-
@פתוח-לשמוע כתב בהסקר הגדול- באיזה מספר טסט עברתם:
יש כאלו שמחפלפים…
@MEM עדיין טסט אחרי טסט בלי שום שיעור באמצע?