מדריך | מילוי גז למזגן ברכב
-
@EBA כתב במדריך | מילוי גז למזגן ברכב:
@ראובן-שבתי כתב במדריך | מילוי גז למזגן ברכב:
רק אומר שאצל הבני דודים 100
היום כבר יותר בכיוון של 150
בכל מקרה, אנחנו רוצים מחיר של 100 אצלנו בעיר, לא בכפריםשילמתי 150 ש"ח למילוי גז + זרחן ע"י מכונה (לא שעון ובלון) אצל מוסך מורשה עם קבלה שבוע שעבר
-
@אלי-2023 כתב במדריך | מילוי גז למזגן ברכב:
וחיכיתי משהו כמו חצי שעה עד שנגמר התהליך
זה כנראה כולל ניקוי וזה כ"כ זול שאם חברי הפורום היו עושים במחיר הזה הם היו מפרסמים את זה בתור מודעת גמ"ח גז (חינמית)
-
@נייטרון-חפשי מוזמנים לנתיבות
דרך אגב הוא עדכן אותי שזה תעריף חורף ובקיץ זה מחיר אחר אז אל תבנו על זה והזדרזו להגיע -
@נייטרון-חפשי איפה קונים בלון ב840
חיפשתי ולא מצאתי פחות מ1000 -
@תלת-אופן אתה חיברת רק את הצינור לחץ נמוך(הכחול)
מה עושה הצינור לחץ גבוה (האדום)?@תלת-אופן כתב במדריך | מילוי גז למזגן ברכב:
נמלא את הצינור בגז (שיהיה בו כמה שפחות אויר)
בכל שעונים יש ברזים במקומות שונים, ויש לפעול ע"פ השכל, בכללי זה הרעיון:
נחבר את הצינור הכחול לרכב ואת הצהוב נחבר לבלון גז- לא ממש עד הסוף, ונפתח את הברז של השעון הימני, [שישתחרר גז קצת מהרכב] ומיד נגמור את החיבור לבלון וכעת הצינורות ללא אויר
נפתח את הברז שבין הרכב לשעון, ונראה את הלחץ שיש כעת במערכת המיזוג של הרכב,1.איך אני ממלא את הצינור הכחול בגז? איך אני יודע אם לא נשאר אוויר בתוכו?
2. אני קניתי שעונים וגז ואצלי המחברים לרכב ננעלים, אז אם אני ייתן לגז לזרום אל תוך הצינור הכחול ואח"כ אני אסגור את המחברים ורק לאחר מכן אני אחבר את המחברים לרכב, ואפתח את המחברים זה גם בסדר נכון?
3.האם יש אפשרות להוציא אוויר ממערכת גז בלי וואקום? -
@קצת-נהג-יותר-אוטו כתב במדריך | מילוי גז למזגן ברכב:
@נייטרון-חפשי איפה קונים בלון ב840
חיפשתי ולא מצאתי פחות מ1000זה נכתב לפני 4 חדשים!!! וייתכן שכבר אז זה לא היה מעודכן און-ליין.
היום בלון R410 עולה 940 וR134a יותר מ1,100.
(אני כמובן מקבל הוזלה של עד 150 פחות או יותר) -
@קצת-נהג-יותר-אוטו כתב במדריך | מילוי גז למזגן ברכב:
מה עושה הצינור לחץ גבוה (האדום)?
לא נועד למילוי אלא לבדיקות של המערכת (אם תנסה למלאות משם, מה שיתמלא זה הבלון כי הלחץ שם הרבה יותר גבוה מלחץ הבלון).
- אני קניתי שעונים וגז ואצלי המחברים לרכב ננעלים, אז אם אני ייתן לגז לזרום אל תוך הצינור הכחול ואח"כ אני אסגור את המחברים ורק לאחר מכן אני אחבר את המחברים לרכב, ואפתח את המחברים זה גם בסדר נכון?
אם הבנתי אותך אז כן.
3.האם יש אפשרות להוציא אוויר ממערכת גז בלי וואקום?
יש קומבינה לא מומלצת ע"י מילוי מפתח צינור לחץ נמוך תוך כדי שחרור אוויר מפתח לחץ גבוה, זה מועיל חלקית אבל לא מוודא שלא יישאר לחות בצינורות דבר שעלול בהמשך לגרום נזק למדחס, ולכן אני לא מעוניין להכנס לזה ולדון האם עדיף לעשות את זה עם מדחס פועל או לא וכו' וכו', אם אתה מבין את המערכת היטב ומעוניין לקחת סיכון אז אני מאחל לך הצלחה.
-
-
מכירים מישהו שממלא גז בק"ס במחיר זול?
עבור חבר אברך צעיר שהתחדש ברכב ראשון והמזגן לא משהו -