תיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים
-
@מאיר כתב בתיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים:
@שלמה אצלנו בפורום לא הולכים על הראש של אף אחד. אנחנו נותנים לכל אחד את האפשרות לכתוב בצורה חופשית ונינוחה.
שגיאות כתיב יש בכל פורום וזה לא מטריד אותי
לגבי פוסטים לא ברורים: לכל אדם הקב"ה נתן כשרונות רבים ומגוונים. לחלקם יש כושר כתיבה חזק ולחלקם לא, וגם בזה אין חיסרון, ואם יש הודעה לא ברורה אפשר לשאול ולקבל תשובה.
כן הייתי מציע לכל אחד (ובמיוחד לאלו שזה עלול לקרות להם יותר) לעבור על התגובה שלו לפני שהוא שולח אותה. (למעשה 70% מהפוסטים נערכים אחרי השליחה) ובכך הפורום שלנו יהיה נקי ואיכותי.אבל זאת לא בושה להתבלבל ולכתוב משהו לא מובן וזה דבר שקורה לכולם כולל אותי בלא מעט פעמים, ואני מכבד את הטעיות כמו את התוכן האמיתי, כי לשניהם יש מטרה אחת והיא עזרה הדדית.
לגבי שגיאות כתיב אני מתקן כשיש לי זמן וכך עושים סיירת הפיקוח, בעיקר בשרשורים בעלי משמעות גבוהה.בפורום שלנו מרחיקים רק על תוכן בוטה או מטעה בכוונה תחילה. וגם זה אחרי שיח חיובי וכו'. ולמעשה, לא היה צורך ולו בהרחקה אחת.
ולסיום אשתף שקיבלתי דיווחים על משתמשים בסגנון "לענ"ד יש להרחיק כי..." ולא פעם ולא פעמיים מדובר במשתמשים הבולטים כיום בפורום!
אני מאמין בדרך של ניחותא, מבלי להתעלם מהעובדה שיש אנשים מסויימים שלצערנו מבינים רק בדרך הקשה וכשצריך - צריך!
חלילה. לרגע לא חשבתי על הרחקות ולא כתבתי כדברים האלה, זה כבר חשבון של ההנהלה. הבאתי רעיון שמגמד את הטעיות כתיב בכמה אחוזים,
ובעניין סיירת ועריכת פוסטים, עכשיו זה אפשרי כשהפורום יגדל זה יהיה ממש קשה לעקוב אחרי כל פוסט ודקדוקו, גם אם הסיירת תגדל.לגבי אחרים אני שמח שהפוסט נערך כדי לא לפגוע
-
@Klonimoos כתב בתיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים:
יש לך פיתרון גם לאנדרואיד?
@Klonimoos כתב בתיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים:
לא הבנתי.
יש לי מקלדת גוגל מותקנת.כשאני כותב מייל, אכן יש תיקונים, אבל לא בפורום.תנסה לחפור בהגדרות מקלדת לדעתי יש כזו אופציה
-
@אבי-ים כתב בתיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים:
@מיישה כתב בתיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים:
אבל זה מעצבןץ
באשכול כזה לעשות טעות כתיב????
אתה רואה?
אבל זה מה שקורה כשרוצים לכתוב נקודה ומתבלבלים בין מיקום הנקודה בעברית למיקום הנקודה באנגלית... -
אבל זה מעצבןץ
אתה רואה?
אבל זה מה שקורה כשרוצים לכתוב נקודה ומתבלבלים בין מיקום הנקודה בעברית למיקום הנקודה באנגלית...אם כבר מדברים? ארור מי שהחליט להשים את האות וו ליד הנון סופית
-
@שלמה כתב בתיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים:
אבל זה מעצבןץ
אתה רואה?
אבל זה מה שקורה כשרוצים לכתוב נקודה ומתבלבלים בין מיקום הנקודה בעברית למיקום הנקודה באנגלית...אם כבר מדברים? ארור מי שהחליט להשים את האות וו ליד הנון סופית
אני דווקא רוצה להגיד לו:
תןדה תןדה תןדה!!!! -
@שלמה כתב בתיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים:
(למעשה 70% מהפוסטים נערכים אחרי השליחה)
ולכן אני חושב, שהוא סה''כ גם רצה לחסוך ממני ומכולם את הדבר הזה....
למען ירוץ הכותב....
באמת לפעמים אני רואה שגיאה בהקלדה, ואין לי מספיק זמן לחזור ולשנות אם זה לא קריטי....
אגב זה מצוי יותר במקלדת מגע... -
@נייטרון-חפשי כתב בתיקון טעויות כתיב וייעול כתיבת הפוסטים:
@מאיר הנושא לא אמור להיות בהצעות ייעול?
חיפשתי אותו שם ולא מצאתי, למזלי זכרתי ש @שלמה פתח את הנושאחשבתי כמה פעמים איפה לפרסם את זה ואמרתי לעצמי שבהצעות לייעול זה פחות שייך כי הבנתי שהצעות ייעול זה על דברים בפורום ואני כתבתי בשביל הציבור הכללי לא להנהלה. אני ממש מסכים שזה אמור להיות במקום יותר בולט @מאיר לשיקולך
-
-
-