מצב העגום של הכבישים בביתר עילית
-
פוסט זה נמחק!
-
כידוע לתושבי ביתר עילית לא כ״כ נעים ליסוע על הכבישים ,
עם כל הסדקים ,בורות וכו׳,
שאלה שלי ,כמה המצב זה מזיק בפועל לרכב שלי?(אגב יש לי לימוד זכות על ראשי העיר שלא מתקנים את זה כבר כמה שנים)
@בני2 אין כמעט מקום שאני מכיר שהוא מצוין מהבחינה הזאת, אולי בכבישים הראשיים בכל עיר, אבל בתוך הרחובות בכל מקום כמעט הכבישים שבורים ורצוצים
יש לי גם הרבה תלונות על הכבישים בבית שמש ובירושלים ובמודיעין עילית ובבני ברק אני לא מדברבכל מקרה בעניין האם זה מזיק לרכב, אם אתה נוסע בצורה נורמאלית ורגועה הרכב אמור לעמוד בכאלה דברים
-
כידוע לתושבי ביתר עילית לא כ״כ נעים ליסוע על הכבישים ,
עם כל הסדקים ,בורות וכו׳,
שאלה שלי ,כמה המצב זה מזיק בפועל לרכב שלי?(אגב יש לי לימוד זכות על ראשי העיר שלא מתקנים את זה כבר כמה שנים)
@בני2 כתב במצב העגום של הכבישים בביתר עילית:
כידוע לתושבי ביתר עילית לא כ״כ נעים לנסוע על הכבישים ,
גם לא כ’'כ נעים ליסוע שם בגלל הנהגים ה"נחמדים" שיש שם… בכ"ז אני בסטנדרטים של נתיבות…
עכ"פ לשאלתך התשובה נמצאת בבחירות המונציפליות… תעלה את זה למוּדעוּת מעכשיו ע״י פרסומים וכתבות בידיעונים המקומיים, תראיין אנשים וכו’ ותגרום לכך שאנשים יבחרו רק במי שיבטיח שהוא יטפל בעניין החמור הזה…
קשוח, הא? גם ראש העיר יודע את זה ולכן הוא לא מטפל בזה…
-
@בני2 אין כמעט מקום שאני מכיר שהוא מצוין מהבחינה הזאת, אולי בכבישים הראשיים בכל עיר, אבל בתוך הרחובות בכל מקום כמעט הכבישים שבורים ורצוצים
יש לי גם הרבה תלונות על הכבישים בבית שמש ובירושלים ובמודיעין עילית ובבני ברק אני לא מדברבכל מקרה בעניין האם זה מזיק לרכב, אם אתה נוסע בצורה נורמאלית ורגועה הרכב אמור לעמוד בכאלה דברים
@חיים-ברזל כתב במצב העגום של הכבישים בביתר עילית:
אם אתה נוסע בצורה נורמאלית ורגועה הרכב אמור לעמוד בכאלה דברים
השאלה, מה ההגדרה של צורה נורמלית?
@מאיר כתב במצב העגום של הכבישים בביתר עילית:
גם לא כ’'כ נעים לנסוע שם בגלל הנהגים ה"נחמדים" שיש שם… בכ"ז אני בסטנדרטים של נתיבות…
אצלכם בנתיבות אין הולכי רגל (מבוגרים ) שפורצים לכביש?
אצלנו אתה צריך גם להזהר מהנהגים הנחמדים ,הולכי רגל ממהרים,
ובנוסף לזה, לעקוף את כל הבורות כל כמה מטרים. -
@בני2 כתב במצב העגום של הכבישים בביתר עילית:
כידוע לתושבי ביתר עילית לא כ״כ נעים לנסוע על הכבישים ,
גם לא כ’'כ נעים ליסוע שם בגלל הנהגים ה"נחמדים" שיש שם… בכ"ז אני בסטנדרטים של נתיבות…
עכ"פ לשאלתך התשובה נמצאת בבחירות המונציפליות… תעלה את זה למוּדעוּת מעכשיו ע״י פרסומים וכתבות בידיעונים המקומיים, תראיין אנשים וכו’ ותגרום לכך שאנשים יבחרו רק במי שיבטיח שהוא יטפל בעניין החמור הזה…
קשוח, הא? גם ראש העיר יודע את זה ולכן הוא לא מטפל בזה…
-
@חיים-ברזל כתב במצב העגום של הכבישים בביתר עילית:
אם אתה נוסע בצורה נורמאלית ורגועה הרכב אמור לעמוד בכאלה דברים
השאלה, מה ההגדרה של צורה נורמלית?
@מאיר כתב במצב העגום של הכבישים בביתר עילית:
גם לא כ’'כ נעים לנסוע שם בגלל הנהגים ה"נחמדים" שיש שם… בכ"ז אני בסטנדרטים של נתיבות…
אצלכם בנתיבות אין הולכי רגל (מבוגרים ) שפורצים לכביש?
אצלנו אתה צריך גם להזהר מהנהגים הנחמדים ,הולכי רגל ממהרים,
ובנוסף לזה, לעקוף את כל הבורות כל כמה מטרים.