מחפש לקנות רכב עד 20 K ש''ח בעיקר לבין עירוני
-
@א.ב.
רק תראה מתי פרסמו את זה -
@על-הטוב-ש-ך המחיר ירד עכשיו

(העליתי צילום מסך ומשום מה זה לא מופיע בפוסט) -
-
@טוסון כתב במחפש לקנות רכב:
@מישהו-0 היא מנוע 1200 סמ”ק?
כי אם כן מן הסתם היא פיורטק שאסור לגעת בו אפי׳ במקל רק ה107 עם מנוע 1000 זה טויוטה, ושניהם לא מרווחים בכללעל סמך מה אתה אומר את זה?
יש לי רכב כזה מנוע 1200 ולפי מה שידוע לי הוא מקביל לטויוטה אייגו ולסיטרואן C1,
ה108 הוא המחליף של ה107, רק שב108 הידני מגיע עם מנוע 1200 והרובוטי עם מנוע 1000 משום מה,
ובנוגע לרכב עצמו (בגרסה הידנית) זה רכב חזק מאוד וגם הרבה יותר נוח יחסית לקטגוריה, ולדעתי גם יותר חסכוני כי במנועי 1000 הרכב מתאמץ הרבה יותר. -
@טוסון כתב במחפש לקנות רכב:
@מישהו-0 היא מנוע 1200 סמ”ק?
כי אם כן מן הסתם היא פיורטק שאסור לגעת בו אפי׳ במקל רק ה107 עם מנוע 1000 זה טויוטה, ושניהם לא מרווחים בכללעל סמך מה אתה אומר את זה?
יש לי רכב כזה מנוע 1200 ולפי מה שידוע לי הוא מקביל לטויוטה אייגו ולסיטרואן C1,
ה108 הוא המחליף של ה107, רק שב108 הידני מגיע עם מנוע 1200 והרובוטי עם מנוע 1000 משום מה,
ובנוגע לרכב עצמו (בגרסה הידנית) זה רכב חזק מאוד וגם הרבה יותר נוח יחסית לקטגוריה, ולדעתי גם יותר חסכוני כי במנועי 1000 הרכב מתאמץ הרבה יותר. -
@Shebsale הוא 1.2 פיורטק או לא?
ואיזה מנוע 1200 יש לטויוטה? (כתבתי מן הסתם ועם סימן שאלה, כי אני לא בטוח)
אבל וודאי ששניהם לא מרווחים
וטוב שכתבת שהם רובוטיים באוטמטי@טוסון כתב במחפש לקנות רכב:
@Shebsale הוא 1.2 פיורטק או לא?
ואיזה מנוע 1200 יש לטויוטה? (כתבתי מן הסתם ועם סימן שאלה, כי אני לא בטוח)
אבל וודאי ששניהם לא מרווחים
וטוב שכתבת שהם רובוטיים באוטמטילאחר בדיקה מסתבר שאתה צודק, בפיג’ו 108 וסיטרואן C1 יש מנוע פיורטק עם רצועת טיימינג בתוך המנוע (רק בגירסה הידנית) לעומת הטויוטה אייגו שמגיע רק עם מנוע 1000 עם שרשרת טיימינג, ועם כל זה שלושתם מיוצרים באותו מפעל עם אותם חלקים מלבד המנוע.
-
-
@טוסון אני מתכוון ל208, ועם המנוע דיזל בדווקא. (עד 2019 הוא עם גיר רובוטי, נראה לי שיחסית אמין, אח״כ הוא עם פלנטרי של איסין, בכל אופן הוא קיים גם עם גיר רגיל.)
-
פות’'ש הסתדרת כבר?
-
@איש-גמזו כתב במחפש לקנות רכב:
נראה לי שיחסית אמין
על סמך מה אתה אומר שהוא נראה לך אמין?
נשמח אם תחדש לנו…@צילפינגים עשיתי קצת שיעורי בית כיון שאני מתלבט אם לקנות אותה או את הקליאו דיזל.
משיטוטים ברשת, ועזרה מג׳מיני כך הייתה התרשמותי, שחוץ מהחלפת קלאטש אין לו בעיות מוכרות, אולי הוא לא כל כך נח בנהיגה. -
מה אם פיאט טיפו ?
@מישהו-0 @צילפינגים
הוא הומלץ פה כבר כמה פעמיים בעיקר ע"י
@שמואל-קליין אולי יש לו אחד כזה או שתחפש ביד 2
יש שם שנתונים גבוהים קילומטר נמוך ויכול להיכנס
בתקציב שלך אבל את שאר הפרטים כגון אמינות נוחות חיסכון
נשאיר ל שמוליק קליין.אולי זה מה שהוא רוצה להציע…
וגם טיפה מוזר למה רוב הרכבים הנ"ל אם קילומטר יחסית נמוכים -
מה אם פיאט טיפו ?
@מישהו-0 @צילפינגים
הוא הומלץ פה כבר כמה פעמיים בעיקר ע"י
@שמואל-קליין אולי יש לו אחד כזה או שתחפש ביד 2
יש שם שנתונים גבוהים קילומטר נמוך ויכול להיכנס
בתקציב שלך אבל את שאר הפרטים כגון אמינות נוחות חיסכון
נשאיר ל שמוליק קליין.אולי זה מה שהוא רוצה להציע…
וגם טיפה מוזר למה רוב הרכבים הנ"ל אם קילומטר יחסית נמוכים@יחצ-המקצוען אני לא חושב להציע למי שנוסע הרבה מחוץ לעיר פיאט טיפו כי הוא לא חסכוני במיוחד
הוא 1600 רגיל
במקרה הזה אני ימליץ חד משמעית על קליאו דיזל
רכב מעולה וחסכוני ברמה הזויה -
@צילפינגים עשיתי קצת שיעורי בית כיון שאני מתלבט אם לקנות אותה או את הקליאו דיזל.
משיטוטים ברשת, ועזרה מג׳מיני כך הייתה התרשמותי, שחוץ מהחלפת קלאטש אין לו בעיות מוכרות, אולי הוא לא כל כך נח בנהיגה.@איש-גמזו אם כך אז עדיף לך ללכת על הקליאו דיזל שם הרבה פחות ואפילו נדיר שצריך להחליף קלאצ’ים אני מחזיק גם אחת כזו ב"ה
ומחזק את דבריו של @שמואל-קליין לגבי חיסכון בדלק זה פשוט הזיה בלי לנסות לחסוך אני מגיע 25\1 בבין עירוני בנוסף לזה שהדיזל עולה לי יותר זול בגלל דלקן שעשיתי
מה שכן צריך טיפולים בזמן ולבדוק טיימינג טורבו וכו’ -
@איש-גמזו אם כך אז עדיף לך ללכת על הקליאו דיזל שם הרבה פחות ואפילו נדיר שצריך להחליף קלאצ’ים אני מחזיק גם אחת כזו ב"ה
ומחזק את דבריו של @שמואל-קליין לגבי חיסכון בדלק זה פשוט הזיה בלי לנסות לחסוך אני מגיע 25\1 בבין עירוני בנוסף לזה שהדיזל עולה לי יותר זול בגלל דלקן שעשיתי
מה שכן צריך טיפולים בזמן ולבדוק טיימינג טורבו וכו’@צילפינגים תודה!
כשיגיע למעשה אשמח שתדריך אותי יותר בפרטות מה צריך לוודא שטיפלו ברכב שאני קונה, וכמה משמעות יש לעוד ק״מ (רוב הרכבים שאני רואה בתקציב שלי הן בסביבות ה200 אלף + -)
כשאתה אומר שאתה מגיע ל 25\1 בבין עירוני, אתה נוהג עדין? או אפילו בשיוט מהיר של 130 - 150 אפשר להגיע לזה?
נ.ב. איך שהתרשמתי הפיג׳ו עוד יותר חסכוני. -
@צילפינגים תודה!
כשיגיע למעשה אשמח שתדריך אותי יותר בפרטות מה צריך לוודא שטיפלו ברכב שאני קונה, וכמה משמעות יש לעוד ק״מ (רוב הרכבים שאני רואה בתקציב שלי הן בסביבות ה200 אלף + -)
כשאתה אומר שאתה מגיע ל 25\1 בבין עירוני, אתה נוהג עדין? או אפילו בשיוט מהיר של 130 - 150 אפשר להגיע לזה?
נ.ב. איך שהתרשמתי הפיג׳ו עוד יותר חסכוני.@איש-גמזו כתב במחפש לקנות רכב עד 20 K ש''ח בעיקר לבין עירוני:
130 - 150 אפשר להגיע לזה?
אני האמת פחות מגיע למהירויות האלו אני משייט בין 100 ל120 [כשמותר]
דיי משתמש בבקרת שיוט בבין עירוני פשוט נוח לי יותר
לגבי אמינות אני מאמין יותר בקליאו מאשר בשאר הצרפתיות המנוע K9K מוכח כאמין יותר והוא בשימוש גם של קיה [קארנס] לכן העדפתי אותו מאשר רעיונות אחרים
אם תרצה כשתצטרך יעוץ לגבי האוטו תוכל לפנות אליי בשמחה גם בפרטי
בהצלחה!