בעיה בהנעה
-
@גיל כתב בבעיה בהנעה:
הנה דוגמא זריזה לאלטרנטור משופץ שאפשר לקנות
זה מחיר טוב כולל עבודה! לא בשביל חלק משופץ, אבל יש משפצי אלטרנטורים שיש להם מוכן לכל רכב (או שמשפצים בחצי שעה גג) והמכונאים הולכים אליהם וזה כלול במחיר, זה לא כזה הרבה זמן.
אגב, כמדומני שיש לי אלטרנטור של I30 2009.תכתוב איפה אתה נמצא וה’חברה’ כבר ימליצו לך על מכונאי נייד.
אבל אני תוהה על עצם האבחנה ויותר מסתבר לי שזה מצבר פרוק, קודם כל כי אלטרנטור מדליק נורה במיידי, וגם כי אילו זה היה אלטרנטור לא היה מועיל לו להניע עם בוסטר בפעמים קודמות, צריך לבדוק מתח (יש במולטימדיה ובחלק מהמטענים למצת חווי מתח), או לחבר כבלים לרבע שעה ואז כנראה יניע.
@נייטרון-חפשי כתב בבעיה בהנעה:
אבל אני תוהה על עצם האבחנה ויותר מסתבר לי שזה מצבר פרוק, קודם כל כי אלטרנטור מדליק נורה במיידי, וגם כי אילו זה היה אלטרנטור לא היה מועיל לו להניע עם בוסטר בפעמים קודמות, צריך לבדוק מתח (יש במולטימדיה ובחלק מהמטענים למצת חווי מתח), או לחבר כבלים לרבע שעה ואז כנראה יניע.
בשביל זה תייגתי אותך…
אני זקוק למלאך שיכה על קודקודי ויאמר לי גדל! -
@נייטרון-חפשי כתב בבעיה בהנעה:
בשביל זה תייגתי אותך…
אני זקוק למלאך שיכה על קודקודי ויאמר לי גדל!@גיל למעשה יש מצברים חדשים שיוצאים מהמפעל תקולים, זה אומר פעם עובד פעם לא פעם נטען פעם לא, קרה איתי ושרדתי איתו שנה פלוס, בעיקר בקור קיצוני למחרת בבוקר לא היה מתניע ואז עם בוסטר ונסיעה של חצי שעה מסתדר לכמה ימים וחוזר חלילה, עדיין לא אומר שזה מצבר, יכול להיות שיש זליגת יתר מכיוון מצלמת רכב או צרכן אחר, הדרך לבדוק הוא עם מולטימטר לנתק מינוס, ולחבר מולטימטר בין מינוס של רכב למינוס במצבר, ולראות כמה הזליגה, אם זה עומד על 00.5 תקין אם זה 0.10 כלומר 10 אמפר ומעלה שווה בדיקה, בנוסף ניתן לבדוק עם מולטימטר אם הבעיה באלטרנטור או במצבר, מצבר תקין בהתנעה נותן 9.6 וולט, מתחת לזה זה מצביע על בעיה במצבר, כשרכב במצב מנוע פועל אמור לעמוד על 12. וולט ומעלה, כאשר הוא במצב עומס כלומר מזגן פועל אורות קדמיים אמור לעמוד בין 13.8 ל14.2, פחות מהנ"ל דהיינו מ 13.8 הוא איתות לבעיית אלטרנטור, בהצלחה.
-
@גיל למעשה יש מצברים חדשים שיוצאים מהמפעל תקולים, זה אומר פעם עובד פעם לא פעם נטען פעם לא, קרה איתי ושרדתי איתו שנה פלוס, בעיקר בקור קיצוני למחרת בבוקר לא היה מתניע ואז עם בוסטר ונסיעה של חצי שעה מסתדר לכמה ימים וחוזר חלילה, עדיין לא אומר שזה מצבר, יכול להיות שיש זליגת יתר מכיוון מצלמת רכב או צרכן אחר, הדרך לבדוק הוא עם מולטימטר לנתק מינוס, ולחבר מולטימטר בין מינוס של רכב למינוס במצבר, ולראות כמה הזליגה, אם זה עומד על 00.5 תקין אם זה 0.10 כלומר 10 אמפר ומעלה שווה בדיקה, בנוסף ניתן לבדוק עם מולטימטר אם הבעיה באלטרנטור או במצבר, מצבר תקין בהתנעה נותן 9.6 וולט, מתחת לזה זה מצביע על בעיה במצבר, כשרכב במצב מנוע פועל אמור לעמוד על 12. וולט ומעלה, כאשר הוא במצב עומס כלומר מזגן פועל אורות קדמיים אמור לעמוד בין 13.8 ל14.2, פחות מהנ"ל דהיינו מ 13.8 הוא איתות לבעיית אלטרנטור, בהצלחה.
-
@רכבניק כתב בבעיה בהנעה:
יש לי במולטימדיה (S18) תצוגת מתח וזה באיזור 14 כשהרכב (היה) דולק
כמה הוא נותן עכשיו עם סוויץ’?
-
עדכון, הבאתי את אבי אדרי, הוא ניקה בית מצערת (250) והרכב מניע עם בוסטר
אבל המצבר ז"ל למרות גילו הצעיר, הוא מציע לי מצבר ורטה שנתיים אחריות ב 700, מחיר הגיוני?ומה גרם למותו בקיצור ימים ושנים של המצבר (בן חצי שנה, אבל קניתי עם הרכב אז אין לי תעודת אחריות)?
יכול להיות שזה המצלמת רכב? יש לי קיט חניה… -
אבל המצבר ז"ל למרות גילו הצעיר, הוא מציע לי מצבר ורטה שנתיים אחריות ב 700, מחיר הגיוני?ומה גרם למותו בקיצור ימים ושנים של המצבר (בן חצי שנה, אבל קניתי עם הרכב אז אין לי תעודת אחריות)?
יכול להיות שזה המצלמת רכב? יש לי קיט חניה… -
יכול להיות שזה המצלמת רכב? יש לי קיט חניה…@רכבניק כתב בבעיה בהנעה:
ומה גרם למותו בקיצור ימים ושנים של המצבר (בן חצי שנה, אבל קניתי עם הרכב אז אין לי תעודת אחריות)?
לא תמיד מבקשים תעודה מספיק שחרוט על המצבר תאריך
-
@רכבניק כתב בבעיה בהנעה:
יכול להיות שזה המצלמת רכב? יש לי קיט חניה…
יכול להיות שהוא לא מחובר נכון ולכן זה קורה אולי תעבור ל @EBA לבדוק שזה תקין
לי משום מה נשמע שזה האלטנטור צריך בדיקה לראות אם הוא מטעין את המצבר@צילפינגים המצלמה נכנסת ויוצאת ממצב חניה בצורה תקינה אז לכאורה הקיט מחובר נכון?
אולי צריך לכוון את המתח של הכיבוי שלו? -
@צילפינגים המצלמה נכנסת ויוצאת ממצב חניה בצורה תקינה אז לכאורה הקיט מחובר נכון?
אולי צריך לכוון את המתח של הכיבוי שלו?@רכבניק מצבר יכול להיות תקול מהחברה כמו שכתבתי לעיל, בנוסף לפעמים בגלל שיש בעיה באלטרנטור, נוצר מצב של טעינה לא תקינה מה שיכול להרוס מצבר מוקדם, בנוסף פריקה עמוקה יכולה להרוס מצבר כמו השארת אורות ושאר צרכנים, כך שגם אם אתה מניע עם בוסטר זה יכול לעשות נזק למצבר, בנוסף זליגת חשמל, לכן כדאי לשלול את כל הנ"ל לפני קניית מצבר חדש, בנוסף אני ממליץ מאוד על מצבר של חברה אמריקאית בשם FVP, מצבר פצצה גם מניסיון שלי וגם ששמעתי מאחרים, בהצלחה.