מכשיר לוויז בלבד מומלץ
-
@Klonimoos כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
@הכהן כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
@צבי-דורש-ציון הדרן הוא הכי חסום מנסיון!
יש שם את המומחים הכי גדולים בתחום.יתכן ביחס לאחרים אבל הדרן לא יותר חסום מוויפרי,
מניסיון ברור.
האם ניסית להסיר את אחד משניהם כשהחלטת שהוא הכי חסום מ- ניסיון?ניסתי בהדרן בכל דרך שהיא ולא הצלחתי להסיר, אולי פשוט אני לא מספיק מומחה.
-
@יאריס לא לגמרי, אפשר להוציא את הסים (לא אתה, תחשוב אם ילד בן 16 שיש לו גישה לרכב יעשה את זה
-
@חושב-שחושב-שהוא-חושב כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
המחיר קצת יותר יקר מהרב גואלמן.
לא מדויק, מהלכא עולה 880 ש"ח כולל חבילה ל5 שנים, הדרן עולה עלות חודשית של 26 ש"ח לכה"פ (10חבילה 16 סינון) -לא כולל המכשיר שעולה כ 600 ש"ח. (בחישוב של 5 שנים עולה פי 2.5).
-
@שמואל10 אני עשיתי מה שאתה מייעץ כבר תקופה ארוכה אבל זה לא היה עובד לי חלק וכעת זה לא עובד בכלל האם תוכל לומר לי היכן יכולה להיות הבעיה האם בגלל שזה סים של נטפרי או בגלל הוויז שהוא לא מעודכן מה יכול להיות??
@דוד-מלך כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
@שמואל10 אני עשיתי מה שאתה מייעץ כבר תקופה ארוכה אבל זה לא היה עובד לי חלק וכעת זה לא עובד בכלל האם תוכל לומר לי היכן יכולה להיות הבעיה האם בגלל שזה סים של נטפרי או בגלל הוויז שהוא לא מעודכן מה יכול להיות??
מה לא עובד? הוויז, או דברים נוספים?
אם הבעיה רק בוויז כנראה באמת שזה עדכון, אם דברים נוספים כנראה קשור לנטפרי (בעבר נטפרי לא תמך בכלל באנדרואיד, יתכן שגם היום לא עובד חלק , אבל אין לי נסיון עם נטפרי על אנדרואיד). -
עדכון בנוגע לוויז על טאבלט
יש לי גלקסי טאב A9 והוויז לא עובד טוב
הקליטה של הGPS לא מספיק טובה כנראה@אבי-5 כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
עדכון בנוגע לוויז על טאבלט
יש לי גלקסי טאב A9 והוויז לא עובד טוב
הקליטה של הGPS לא מספיק טובה כנראהאני עם גלקסי טאב A8 וויז עובד מצוין
המכשיר איטי רצח אבל אני תולה את זה בסינון שעליו (הוא איטי בכל האפליקציות לא רק בוויז) -
@חזקי כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
שאני יודע חבר שפרץ את זה ויש לו שם וואצאפ
יש לי חבר שגם עוקף נטפרי
אני מעוניין במכשיר הכי מוגן
אבל לא משלה את עצמי שרק הדרן יודעים לעשות את זה!!
מעניין לשמוע מהמומחים כאן את דעתם@הרשלה-0 כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
שאני יודע חבר שפרץ את זה ויש לו שם וואצאפ
יש לי חבר שגם עוקף נטפרי
אני מעוניין במכשיר הכי מוגן
אבל לא משלה את עצמי שרק הדרן יודעים לעשות את זה!!
מעניין לשמוע מהמומחים כאן את דעתםהדרן זה המכשיר הכי כשר שיש!!! חד משמעית!
-
אבל כן בא לא נרמה את עצמנו כמה מכשירים למשל מדרך המלך שאני יודע חבר שפרץ את זה
עד כמה שדוע לי קיידרואיד ודומיו זה חסימה הרבה יותר טובה מדרך המלך ואולי אפילו מהדרן.
אם עושים את החסימות הדומות לקיידרואיד כגון מה שהזכרתי, צריך כמובן לדעת מה לחסום אבל זה ממש פשוט.@צבי-דורש-ציון כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
אבל כן בא לא נרמה את עצמנו כמה מכשירים למשל מדרך המלך שאני יודע חבר שפרץ את זה
עד כמה שדוע לי קיידרואיד ודומיו זה חסימה הרבה יותר טובה מדרך המלך ואולי אפילו מהדרן.
אם עושים את החסימות הדומות לקיידרואיד כגון מה שהזכרתי, צריך כמובן לדעת מה לחסום אבל זה ממש פשוט.מדרך המלך בוודאי אבל ממש לא יותר טוב מהדרן
-
@הכהן כתב במכשיר לוויז בלבד מומלץ:
@צבי-דורש-ציון הדרן הוא הכי חסום מנסיון!
יש שם את המומחים הכי גדולים בתחום.יתכן ביחס לאחרים אבל הדרן לא יותר חסום מוויפרי,
מניסיון ברור.
האם ניסית להסיר את אחד משניהם כשהחלטת שהוא הכי חסום מ- ניסיון?