בוסטר מומלץ. מי יכול לעזור לי?
-
-
@mdy
אף אחד מהם.
אתה מוזמן לעיין במדריך הנהדר של חברי ר’ @טכנולוג ,
תאמין לי, אתה תברך אותי (ובעיקר אותו) על זה. -
@mdy כמו שאמר ידידי היקר @גיל הבוסטרים שצירפת הם לא מהמוכרים ובד"כ הנתונים שכתובים שם לא אמיתיים בכלל וגם אמינות המכשיר מוטלת בספק
החברה שהוכיחה את עצמה כבר יותר מ10 שנים היא יוטראי אם כי המחירים שלהם קצת יותר יקרים מאחרים
זה בוסטר מעולה (קיבולת של 20,000 מיליאמפר וזרם עוצמתי של 6000 אמפר) והוא כרגע במחיר טוב כ80$ עם הקופון DLZ0025 ואח"כ ILCD5
או זה שהוא לדעתי הבוסטר הטוב ביותר של יוטראי כיום (קיבולת 28,000 מיליאמפר וזרם 6000 אמפר) במחיר של 87$ עם הקופון UTRAIJS09 ואח"כ ILCD5 -
@mdy כמו שאמר ידידי היקר @גיל הבוסטרים שצירפת הם לא מהמוכרים ובד"כ הנתונים שכתובים שם לא אמיתיים בכלל וגם אמינות המכשיר מוטלת בספק
החברה שהוכיחה את עצמה כבר יותר מ10 שנים היא יוטראי אם כי המחירים שלהם קצת יותר יקרים מאחרים
זה בוסטר מעולה (קיבולת של 20,000 מיליאמפר וזרם עוצמתי של 6000 אמפר) והוא כרגע במחיר טוב כ80$ עם הקופון DLZ0025 ואח"כ ILCD5
או זה שהוא לדעתי הבוסטר הטוב ביותר של יוטראי כיום (קיבולת 28,000 מיליאמפר וזרם 6000 אמפר) במחיר של 87$ עם הקופון UTRAIJS09 ואח"כ ILCD5@טכנולוג כתב בבוסטר מומלץ. מי יכול לעזור לי?:
או זה שהוא לדעתי הבוסטר הטוב ביותר של יוטראי כיום (קיבולת 28,000 מיליאמפר וזרם 6000 אמפר) במחיר של 87$ עם הקופון UTRAIJS09 ואח"כ ILCD5הקישורים לא נפתחים
-
נראה לי המוצר הזה נותן הרבה במחיר סביר של בערך מ200 ש"ח אחרי קופונים , חברה יחסית מוכרת BUTURE, עוצמת התנעה של 5500A ,משאבה של 150 PSI ,קיבולת של 17,000 MHA ופנס 500 לומן, בקיצור מספק כל צורך בסיסי ומעלה במחיר לגמרי שפוי … גם תגובות טובות מהארץ
-
נראה לי המוצר הזה נותן הרבה במחיר סביר של בערך מ200 ש"ח אחרי קופונים , חברה יחסית מוכרת BUTURE, עוצמת התנעה של 5500A ,משאבה של 150 PSI ,קיבולת של 17,000 MHA ופנס 500 לומן, בקיצור מספק כל צורך בסיסי ומעלה במחיר לגמרי שפוי … גם תגובות טובות מהארץ
@יצחק-רשטונ כתב בבוסטר מומלץ. מי יכול לעזור לי?:
נראה לי המוצר הזה נותן הרבה במחיר סביר של פחות מ200 ש"ח אחרי קופונים , חברה יחסית מוכרת BUTURE, עוצמת התנעה של 5500A ,משאבה של 150 PSI ,קיבולת של 17,000 MHA ופנס 500 לומן, בקיצור מספק כל צורך בסיסי ומעלה במחיר לגמרי שפוי … גם תגובות טובות מהארץ
מה אומרים?
-
@יצחק-רשטונ כתב בבוסטר מומלץ. מי יכול לעזור לי?:
נראה לי המוצר הזה נותן הרבה במחיר סביר של פחות מ200 ש"ח אחרי קופונים , חברה יחסית מוכרת BUTURE, עוצמת התנעה של 5500A ,משאבה של 150 PSI ,קיבולת של 17,000 MHA ופנס 500 לומן, בקיצור מספק כל צורך בסיסי ומעלה במחיר לגמרי שפוי … גם תגובות טובות מהארץ
מה אומרים?
@mdy אני מכיר את יצחק כבר זמן מה ואפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות
-
@יצחק-רשטונ אני אכן מסכים איתך שהוא מצויין רק שמהניסיון שלי 17 מיליאמפר זה לא מספיק כי כשיש לך בוסטר אתה בערך פעם בשבוע מניע למישהו את הרכב ובקיבולת כזאת אתה מגלה שלפעמים אחרי פעמיים שלוש (תלוי כמה המצבר של ההוא היה גמור) הסוללה ריקה ואז אתה כל הזמן ב"חרדת סוללה"
לדעתי שווה להשקיע עוד 30-50 ש"ח ולקנות משהו עם סוללה גדולה (ובד"כ לוותר על הקומפרסור חוץ מהבוסטר הזה) -
איך זה?
פחות מ200 ש"ח עם קופונים
לא נראה לי שאניע כל שבוע למישהו. מחפש משהו שיניע לי את הרכב בקלות פעם ב… כשנתקעים. מידי פעם בכיף לעזור זה לא יהיה כל שבוע ממש לא -
@mdy זה הבוסטר הקלאסי של יוטראי שמומלץ כאן בפורום עם וותק בשוק, אבל זה לא 200 ש"ח, כנראה אתה בדקת בחשבון חדש (או שלא עשית כניסה לחשבון) ולכן קיבלת מחיר זול.
@נייטרון-חפשי כתב בבוסטר מומלץ. מי יכול לעזור לי?:
@mdy זה הבוסטר הקלאסי של יוטראי שמומלץ כאן בפורום עם וותק בשוק, אבל זה לא 200 ש"ח, כנראה אתה בדקת בחשבון חדש (או שלא עשית כניסה לחשבון) ולכן קיבלת מחיר זול.
עד 11 בלילה היה אפשר עם שני קודים לרכוש אותו באזור ה200 ש"ח (תלוי בחשבון חדש/ותיק וכדו’)
כרגע רק קופון אחד פעיל

-
@נייטרון-חפשי כתב בבוסטר מומלץ. מי יכול לעזור לי?:
עד 11 בלילה היה אפשר עם שני קודים לרכוש אותו באזור ה200 ש"ח (תלוי בחשבון חדש/ותיק וכדו’)
כרגע רק קופון אחד פעיל

-