ביטוח ליברה
-
לא ניסיון אישי אבל כנראה שיותר יעיל ממקרה פרטי:
לפי מדד השירות לשנת 2024 -
בביטוח רכב חובה הם דורגו באמצע,
בביטוח רכב רכוש הם דורגו במקום הראשון. -
@איציק-3 לי היה מקרה שנכנסתי במישהו והייתי אשם על מלא ושילמתי את ההשתתפות עצמית והם סידרו את השאר וגם פעם אחת השמשה שלי מקדימה התנפצה והם שלחו אותי למוסך לתקן בסך הכל בסדר למרות שהשנה עברתי מהם כי מצאתי משהו יותר זול מהם משמעותית
-
@יחצ-המקצוען אני הייתי אחרי התביעה כמו שכתבתי הם הציעו 5300 חובה וצד ג וגם זה אחרי כביכול שהם הגיעו למחיר קצה מבחינתם בסופו של דבר דיברתי עם הסוכן טובול שמוזכר כאן בפורום איפה שהוא והא מצא לי ב 4500 עם אותם תנאים בדיוק כולל השורות הקטנות לכן תמיד אני אומר לכל מיני אנשים שמנסים בכל כוחם שלא יהיה להם תביעה שזה לא תמיד כזה גרוע כי רק החברה ששילמה את התביעה יותר קשה לה לעשות לך מחיר זול שוב אבל ב"ה יש עוד חברות והם יכולות לתת מחירים זהים והרבה פעמים גם נמוכים מאותה החברה שהיית מבוטח לכן חשוב לבדוק טוב טוב לפני שסוגרים ביטוח רכב
-
@יחצ-המקצוען אני הייתי אחרי התביעה כמו שכתבתי הם הציעו 5300 חובה וצד ג וגם זה אחרי כביכול שהם הגיעו למחיר קצה מבחינתם בסופו של דבר דיברתי עם הסוכן טובול שמוזכר כאן בפורום איפה שהוא והא מצא לי ב 4500 עם אותם תנאים בדיוק כולל השורות הקטנות לכן תמיד אני אומר לכל מיני אנשים שמנסים בכל כוחם שלא יהיה להם תביעה שזה לא תמיד כזה גרוע כי רק החברה ששילמה את התביעה יותר קשה לה לעשות לך מחיר זול שוב אבל ב"ה יש עוד חברות והם יכולות לתת מחירים זהים והרבה פעמים גם נמוכים מאותה החברה שהיית מבוטח לכן חשוב לבדוק טוב טוב לפני שסוגרים ביטוח רכב
@דוד-100 זה לא לגמרי נכון
מישהו מהמשפחה שלי עשה שתי תאונות טוטלוס ורק שתי חברות הסכימו בכלל לבטח אותו, (אחד ב21.000 והשני ב17.000…למקיף) -
@דוד-100 זה לא לגמרי נכון
מישהו מהמשפחה שלי עשה שתי תאונות טוטלוס ורק שתי חברות הסכימו בכלל לבטח אותו, (אחד ב21.000 והשני ב17.000…למקיף)@טוס-לאט-סע-מהר לא אמרתי שתמיד זה ככה רק הבאתי דוגמא אחרת מהרגיל.
-
הערה, לתשומת לב:
התנהלות ביטוח בתאונה נוגעת כמובן לעצם הנכונות לכסות נזק שגרמת, אך זה לא בהכרח האפיק היחיד והמיטבי:
במקרי תביעה מומצאת או מנופחת - והם רבים - האידיאלי הוא לנטרל את התביעה או למזער אותה (כי, דומני למשל, שעד 5 אש"ח אין רישום בעל השפעה על ה"עבר הביטוחי"; יתכן גם שלממדי התביעה ככלל, אף ברף הגבוה, ישנה השפעה לא פורמאלית אך מעשית, עד כמה חברות ביטוח ירצו אותך. כל זה מלבד כמובן ספיגת ההשתתפות העצמית) בטיעונים נגדיים והתמקחות, ובכזבים קיצוניים אף לעימות בבימ"ש, חו"ד שמאי נגדי וכי"ב; אולם הביטוח מצידו, עד תקרה מסוימת, עשוי להעדיף דוקא לשלם, ולחסוך לעצמו כאב ראש ועלויות כח אדם ועו"ד. זו נקודת מבחן נוספת להתנהלות הביטוח, שאני למשל חוויתי בה אכזבה.