משולשים למיצובישי ספייס וואגון
-
מ מתלמד 0 סימן נושא זה כשאלה
-
אחרי שניסיתי אצל @בראל-גמח-חלפים ולצערי עם כל הרצון הטוב הוא לא מצא לי, פונה לעזרת חברי הפורום. אם מישהו מכיר מקום שיש במלאי זוג לספייס וואגון דור שני 91-98 מק"ט משולש שמאל MB831555 משולש ימין MB831556.
-
אחרי שניסיתי אצל @בראל-גמח-חלפים ולצערי עם כל הרצון הטוב הוא לא מצא לי, פונה לעזרת חברי הפורום. אם מישהו מכיר מקום שיש במלאי זוג לספייס וואגון דור שני 91-98 מק"ט משולש שמאל MB831555 משולש ימין MB831556.
-
@מיכאלוש תודה. איך מצאת את זה? אתה אלוף!!! תמיד ידעתי שצריך לדעת איך לחפש שם. באליאקספרס המשלוח 250 ש"ח נורא יקר. ובאליבאבא זה רק בכמויות. ובין כך ובין כך מכון פרונט אמר לי שהסיני לא מחזיק יותר משנתיים. כך שקרוב לשש מאות לזוג, ולך תשחרר אותם מהמכס, במידה וייעצר ובסוף תקבל סיני שמחזיק שנתיים.
-
@מיכאלוש תודה. איך מצאת את זה? אתה אלוף!!! תמיד ידעתי שצריך לדעת איך לחפש שם. באליאקספרס המשלוח 250 ש"ח נורא יקר. ובאליבאבא זה רק בכמויות. ובין כך ובין כך מכון פרונט אמר לי שהסיני לא מחזיק יותר משנתיים. כך שקרוב לשש מאות לזוג, ולך תשחרר אותם מהמכס, במידה וייעצר ובסוף תקבל סיני שמחזיק שנתיים.
-
בשעה טובה אמש קניתי שני תפוחי פרונט במאה ועשרים תפוחים מחנות בשם שחמון חלפים בפ"ת, והתקנתים היום במשולשי על ידי ברק שהומלץ כאןבפורום, כמו חדש טפו טפו טפו.
@טוסון זה עלה 550, עבודה בלבד. נראה לי שאצלך זה יושב עם ברגים, עבודה יחסית קלה. אם זה היה אצלי כך, ייתכן והייתי עושה לבד, ייתכן ולא צריך אפילו לפרק משולש. אבל אצלי זה כאמור סיפור אחר, לפרק משולש לקחת למלחציים, להרכיב חדש. קיייצר עבודה.
אגב, לא היה צריך פרונט, לדבריו. יודע שיהיו כאלו שיחלקו אבל בינתיים זה לא דחוף לי, ולא שוחק שום צמיגים כי אני נוסע קילומטרים בודדים כל שבוע. -
מ מתלמד 0 סימן נושא זה כנפתר