דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. סיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2

סיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
6 פוסטים 6 כותבים 95 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ח מנותק
    ח מנותק
    חיליק
    כתב נערך לאחרונה על ידי חיליק

צהריים טובים!

תמצית סטטוס: צריך להיפרד בצער מבימבה קורולה שנת 2000, בשל ההתרחבות. אחרי שהתגבשתי על חיפוש ורסו, טווח 20-30 אש"ח, 200-250 אק"מ - סוכן שהומלץ בחום בפורום טען נחרצות (בשל יוקר תחזוקה והבאגים: גיר + ולומאטיק של ורסו), שעדיף לי ניסאן קשקאי+2.

1. לאיזה קילומטרז’ להגביל החיפוש? אם נניח, שבורסו (טויוטה…) 250 אק"מ זה המקסימום הסביר למעוניין ברכב למספר שנים טובות - מה הטווח המקביל לו כשמדובר בקשקאי?

2. במדריך רכבי 7מקומות (המדהים והמועיל!) הוזכר הקשקאי כאופציה לא מבוטלת אך תלויית-נסיבות; מלבד הפרמטרים והבירורים המומלצים לכלל הרכבים - מה הם הדגשים הייחודיים לקשקשאי?

3. אני לא מבין ברכבים, מאד לא ‘סויחר’ וככלל - לא הטיפוס להרפתקאות הללו. האם משמעות רכישה דרך סוכן מקצועי ואמין (מהמומלצים כאן, למשל), שהבין הצרכים והתקציב שלי, יכולה להיות הסתמכות בעיניים עצומות על המלצתו? האם הסוכן מייתר את פרק השאלות והבדיקות הראשוניות? האם הוא כבר מבצע בדיקה, מקבילה בערכה לבדיקת המוסכניק המתוכננת? אולי כדאי לשכור את שרותיו אפי’ לרכב שהגעתי אליו לבד, מיד-2 למשל - ולחסוך כל החיפוש? בקיצור - איך זה עובד וכמה להסתמך.

אחרי תקופה ארוכה של גרירת רגליים - אודה מאד למידע מבוסס וממוקד.
    תודה רבה!

נ.ב. נכון להיום, כ-10 אק"מ לשנה; בעיקר נסיעות יומיומיות קצרות/ארוכות בבית שמש + פעם בכמה שבועות נסיעה משפחתית לירושלים/צפון.

shineS נייטרון חפשינ 2 תגובות תגובה אחרונה
    1
    • ח חיליק

צהריים טובים!

תמצית סטטוס: צריך להיפרד בצער מבימבה קורולה שנת 2000, בשל ההתרחבות. אחרי שהתגבשתי על חיפוש ורסו, טווח 20-30 אש"ח, 200-250 אק"מ - סוכן שהומלץ בחום בפורום טען נחרצות (בשל יוקר תחזוקה והבאגים: גיר + ולומאטיק של ורסו), שעדיף לי ניסאן קשקאי+2.

1. לאיזה קילומטרז’ להגביל החיפוש? אם נניח, שבורסו (טויוטה…) 250 אק"מ זה המקסימום הסביר למעוניין ברכב למספר שנים טובות - מה הטווח המקביל לו כשמדובר בקשקאי?

2. במדריך רכבי 7מקומות (המדהים והמועיל!) הוזכר הקשקאי כאופציה לא מבוטלת אך תלויית-נסיבות; מלבד הפרמטרים והבירורים המומלצים לכלל הרכבים - מה הם הדגשים הייחודיים לקשקשאי?

3. אני לא מבין ברכבים, מאד לא ‘סויחר’ וככלל - לא הטיפוס להרפתקאות הללו. האם משמעות רכישה דרך סוכן מקצועי ואמין (מהמומלצים כאן, למשל), שהבין הצרכים והתקציב שלי, יכולה להיות הסתמכות בעיניים עצומות על המלצתו? האם הסוכן מייתר את פרק השאלות והבדיקות הראשוניות? האם הוא כבר מבצע בדיקה, מקבילה בערכה לבדיקת המוסכניק המתוכננת? אולי כדאי לשכור את שרותיו אפי’ לרכב שהגעתי אליו לבד, מיד-2 למשל - ולחסוך כל החיפוש? בקיצור - איך זה עובד וכמה להסתמך.

תודה רבה!

נ.ב. נכון להיום, כ-10 אק"מ לשנה; בעיקר נסיעות יומיומיות קצרות/ארוכות בבית שמש + פעם בכמה שבועות נסיעה משפחתית לירושלים/צפון.

shineS מנותק
      shineS מנותק
      shine
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@חיליק
      נתייג את @גיל שהוא הנציג של קשקאי כאן בפורום

סטיקרים לרכב
      shine.grd@gmail.com

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • shineS shine

@חיליק

ג מנותק
        ג מנותק
        כתב נערך לאחרונה על ידי גיל

@חיליק כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

סוכן שהומלץ בחום בפורום טען נחרצות שעדיף לי ניסאן קשקאי+2.

הוא צודק.
        לשאלותיך:

1. תלוי בך, הרכב עושה מאות אלפי ק"מ, אם הוא מטופל היטב. וזו הנקודה - מטופל היטב.
          הק"מ פחות משנה, וודאי שנמוך יותר עדיף יותר.
        2. את זה צריך להפנות לידידי @עבד-נאמן ,
          אך בגדול - ג’יפון די מרווח, 4X4 תמיד נחמד, רכב אמין מאוד, מאובזר בצורה נאה מאוד לשנתו,
          השורה השנייה ניתנת להזזה (על מסילות) בדיוק כמו מושב הנהג והנוסע, מה שלא תמצא בהרבה רכבים באותה הקטגוריה, דוגמת האאוטלנדר, בשנתונים הללו.
        3. בגדול, היחידי שאתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות הוא הקב"ה.
          לקחת סוכן שהומלץ בחום כאן כאמין, זה בגדר השתדלות, אבל כדאי להבין מה מציעים לך. על אותו המשקל, לא תיקח מתווך נדל"ן שיקבע לך איזה דירה מתאימה לך, ואתה תגיע רק לסגירת החוזה, נכון?
          תן לו את הנתונים - מה הצרכים שלך, מה התקציב. תן לו לעבוד לחפש ולהציע, ולבסוף - תשקול אתה אם נראה לך, תתייעץ עם עוד צד (כמו התותחים האמיתיים שבפורום, שאני נהנה להחכים מהם), תן תפילה (בנוסף לתפילה מראש) לבורא עולם שיכוון הכל על הצד היותר טוב - ו…בשעה טובה!

אישית אני מצטרף להמלצתו על הקשקאי, לא כ"נציג", אלא בגדר “אל תמנע טוב מבעליו”. ואתה מוזמן לדפדף בפורום, כמה חברים שכבר קנו, וב"ה מעידים שהם נהנים, הנה דוגמא עדכנית, באדיבות @שברולט (לשעבר, יש לציין).

@shine כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

נתת לי רעיון לבקש מניסאן אחוזים.

דבר שצריך להרגיל, להאיר פנים לאדם "רגיל", וזה בעצם כל התרגיל.
        למדריכים שכתבתי בס"ד 🙏 לחץ כאן

טוסוןט תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • ג גיל

סוכן שהומלץ בחום בפורום טען נחרצות שעדיף לי ניסאן קשקאי+2.

הוא צודק.
          לשאלותיך:

1. תלוי בך, הרכב עושה מאות אלפי ק"מ, אם הוא מטופל היטב. וזו הנקודה - מטופל היטב.
            הק"מ פחות משנה, וודאי שנמוך יותר עדיף יותר.
          2. את זה צריך להפנות לידידי @עבד-נאמן ,
            אך בגדול - ג’יפון די מרווח, 4X4 תמיד נחמד, רכב אמין מאוד, מאובזר בצורה נאה מאוד לשנתו,
            השורה השנייה ניתנת להזזה (על מסילות) בדיוק כמו מושב הנהג והנוסע, מה שלא תמצא בהרבה רכבים באותה הקטגוריה, דוגמת האאוטלנדר, בשנתונים הללו.
          3. בגדול, היחידי שאתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות הוא הקב"ה.
            לקחת סוכן שהומלץ בחום כאן כאמין, זה בגדר השתדלות, אבל כדאי להבין מה מציעים לך. על אותו המשקל, לא תיקח מתווך נדל"ן שיקבע לך איזה דירה מתאימה לך, ואתה תגיע רק לסגירת החוזה, נכון?
            תן לו את הנתונים - מה הצרכים שלך, מה התקציב. תן לו לעבוד לחפש ולהציע, ולבסוף - תשקול אתה אם נראה לך, תתייעץ עם עוד צד (כמו התותחים האמיתיים שבפורום, שאני נהנה להחכים מהם), תן תפילה (בנוסף לתפילה מראש) לבורא עולם שיכוון הכל על הצד היותר טוב - ו…בשעה טובה!

אישית אני מצטרף להמלצתו על הקשקאי, לא כ"נציג", אלא בגדר “אל תמנע טוב מבעליו”. ואתה מוזמן לדפדף בפורום, כמה חברים שכבר קנו, וב"ה מעידים שהם נהנים, הנה דוגמא עדכנית, באדיבות @שברולט (לשעבר, יש לציין).

@shine כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

נתת לי רעיון לבקש מניסאן אחוזים.

טוסוןט מנותק
          טוסוןט מנותק
          טוסון
          כתב נערך לאחרונה על ידי טוסון

@גיל כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

נתת לי רעיון לבקש מניסאן אחוזים

כבר מכרת אותם לרנו

ויסעו

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ח חיליק

צהריים טובים!

תודה רבה!

נייטרון חפשינ מנותק
            נייטרון חפשינ מנותק
            נייטרון חפשי
            מאסטר
            כתב נערך לאחרונה על ידי

האם משמעות רכישה דרך סוכן מקצועי ואמין (מהמומלצים כאן, למשל), שהבין הצרכים והתקציב שלי, יכולה להיות הסתמכות בעיניים עצומות על המלצתו? האם הסוכן מייתר את פרק השאלות והבדיקות הראשוניות? האם הוא כבר מבצע בדיקה, מקבילה בערכה לבדיקת המוסכניק המתוכננת? אולי כדאי לשכור את שרותיו אפי’ לרכב שהגעתי אליו לבד, מיד-2 למשל - ולחסוך כל החיפוש?

לצערי לא!
            יש אמנם חיה כזו של סוכן שתוכל לסמוך עליו כך אבל לומר שכל מי שמומלץ כאן בפורום הוא אמין לגמרי…

pikolinou@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • ע מנותק
              ע מנותק
              עבד נאמן
              מייבין
              כתב נערך לאחרונה על ידי עבד נאמן

@חיליק אישית אני משתדל להמליץ רק על מה שאני מכיר אישית, ולצערי אין בסביבתי ובמכרי אף אחד שהחזיק את הניסאן קשקאי +2.
              אמנם לאחר חוות דעתו הנחרצת של @גיל פעמים רבות כאן בפורום, והיותו נאמן על חברי הפורום כבי תרי, נראה לי שתוכל לסמוך עליו בעניין זה, ובעקבות כך שקלתי לעדכן את הסקירה ולהוסיף את הקשקאי המדוברת.
              שים לב שההמלצה שלו היא רק עד שנת 2013.
              לעניין שאלתך האחרונה, רוב רוכשי הרכבים אינם בקיאים ברכבים כל כך. החשש של “לסמוך על סוכן” מוכר מידי. העניין הוא שאין כל כך ברירה. אישית אני נוהג וממליץ לקבל חוות דעת שניה גם ברכישה מסוכנים אמינים, לכל הפחות כאשר סכום הרכישה הוא 30,000 ש"ח ומעלה.
              ואדייק, ברכישה מסוכן אתה חוסך את החיפושים, ומקבל סוג של ליווי, אתה יכול לשאול מה שאתה רוצה, בדרך כלל יש להם תשובות להכל.
              אבל צריך להבין, ש"סוכן אמין" זאת אומר שהוא לא אמור לשקר לך בנוגע לעיסקה, אלא לומר רק את האמת. אמנם, בסופו של יום הסוכן נוגע בדבר, ונוהג להציע לך את מה שיש לו במלאי. אז הן אמנם שאתה יכול להאמין לו שהעיסקה שהוא מציע טובה לגופה, אמנם פעמים בכל אופן שווה לך לחכות קצת לעיסקה שיותר תתאים לך, או יותר טובה, ואת המידע הזה קשה לקבל גם מסוכנים אמינים.
              לכן לדעתי תמיד טוב להתייעץ עוד, ולקבל לכל הפחות חוות דעת שניה על מהות העיסקה, תוכל להעזר כאן בפורום.
              בנוגע לבדיקת מכון, לדעתי בסוכנים אמינים היא בדרך כלל מיותרת.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              1

36

2.2k

משתמשים

7.4k

נושאים

98.7k

פוסטים
              • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.