מדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!
-
חברים אני ממש רוצה לעשות את זה גם לרכב טויוטה פריוס פלוס 2019 אבל האמת שאני קצת חושש זה נראה לי כ"כ מסובך וקשה
ודבר שני אשמח לקבל קישורים לכל מה שצריך לקנות בשביל זה קצת הסתבכתי עבור פריוס פלוס 2019 (כולל מסך מולטימדיה ששלי כרגע הוא המקורי…)
ודבר שלישי מה לגבי הכיול?@דגש אתה צריך מערכת מולטימדיה חדשה שתומכת ב 360
קישור למולטימדיה ופנל מתאים תסתכל כאן או שתבקש כאן
למוכר הזה שמומלץ כאן בפורום (לא יודע לגבי המחיר שלו יקר/זול) יש גם שבב תואם כאןאתה צריך גם מצלמות, לדוגמא כאן (אני מצאתי מצלמות במבצעי מארזים ויצא יותר זול)
תבחר במצלמות עם האיכות הגבוהה יותר לפחות 1080Pבנוסף אתה צריך קצת גישה לדברים האלו, כלים מתאימים (מברג, חולץ פלסטיק, מקדחה, מברגה וכו’)
מומלץ גם מאוד משחיל חוטים…והדבר החשוב הרבה סבלנות, זה לוקח כמה שעות טובות, לחברה כאן לקח כמה שעות לי לקח יותר
הרבה זמן למשל לקח לי כדי להשחיל את המצלמה הקדמית בתוך הסמל של המיצובישי
בסוף חייבים לעשות גם כיול, או שתשיג מהגמ"ח כאן בפורום או שתקנה כזה בכמה עשרות שקלים מאלי אקספרס
-
@דגש אתה צריך מערכת מולטימדיה חדשה שתומכת ב 360
קישור למולטימדיה ופנל מתאים תסתכל כאן או שתבקש כאן
למוכר הזה שמומלץ כאן בפורום (לא יודע לגבי המחיר שלו יקר/זול) יש גם שבב תואם כאןאתה צריך גם מצלמות, לדוגמא כאן (אני מצאתי מצלמות במבצעי מארזים ויצא יותר זול)
תבחר במצלמות עם האיכות הגבוהה יותר לפחות 1080Pבנוסף אתה צריך קצת גישה לדברים האלו, כלים מתאימים (מברג, חולץ פלסטיק, מקדחה, מברגה וכו’)
מומלץ גם מאוד משחיל חוטים…והדבר החשוב הרבה סבלנות, זה לוקח כמה שעות טובות, לחברה כאן לקח כמה שעות לי לקח יותר
הרבה זמן למשל לקח לי כדי להשחיל את המצלמה הקדמית בתוך הסמל של המיצובישי
בסוף חייבים לעשות גם כיול, או שתשיג מהגמ"ח כאן בפורום או שתקנה כזה בכמה עשרות שקלים מאלי אקספרס
@יוסי-לוי כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
סוף חייבים לעשות גם כיול, או שתשיג מהגמ"ח כאן בפורום או שתקנה כזה בכמה עשרות שקלים מאלי אקספרס
אין לי בעיה לשלם עוד כמה שקלים בשביל הכיול השאלה כמה זה מסובך
וסתם בכללי לעשות את זה זה מסובך מאוד או שזה בסדר וגם למי שאין הבנה גבוה (כלים יש…) יכול לעשות את זה? -
@יוסי-לוי כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
סוף חייבים לעשות גם כיול, או שתשיג מהגמ"ח כאן בפורום או שתקנה כזה בכמה עשרות שקלים מאלי אקספרס
אין לי בעיה לשלם עוד כמה שקלים בשביל הכיול השאלה כמה זה מסובך
וסתם בכללי לעשות את זה זה מסובך מאוד או שזה בסדר וגם למי שאין הבנה גבוה (כלים יש…) יכול לעשות את זה?@דגש הכי חשוב זה עדינות וסבלנות
כלל ברזל לא להיות לחוצים אף פעם לא לעשות את זה כשאתה לחוץ בזמן
ואם כבר לגבי הכיול אז עשיתי את הכיול לכל המתעניינים הדבר הכי קשה בו זה למצוא מקום נורמלי ושקט ללא רוח כדי לעשות את זה אח"כ זה כבר די קל בהמשך אני יפרט -
E EBA התייחס לנושא זה
-
@דגש הכי חשוב זה עדינות וסבלנות
כלל ברזל לא להיות לחוצים אף פעם לא לעשות את זה כשאתה לחוץ בזמן
ואם כבר לגבי הכיול אז עשיתי את הכיול לכל המתעניינים הדבר הכי קשה בו זה למצוא מקום נורמלי ושקט ללא רוח כדי לעשות את זה אח"כ זה כבר די קל בהמשך אני יפרט -
@OferD כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
יש אפשרות להעזר בך עם הכיול?
בשמחה, לא שיש לי מי יודע מה מספיק מידע בנושא גם אני לומד את זה אך אדרבה “איש לרעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק”
-
@OferD בוודאי, ההגדרות נשמרות בנתונים של האפליקציה
אתה יכול גם לעשות גיבוי של ההגדרות לכל מקרה שלא יהיהנ.ב. מאיפה אתה בארץ?
-
@OferD אתה יכול לייצא את ההגדרות של הכיול ולהעלות לפה
משום מה ניסיתי אתמול כמה שעות ולא יצא לי מושלם -
משום מה ניסיתי אתמול כמה שעות ולא יצא לי מושלם@מוטי-ברנד כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
משום מה ניסיתי אתמול כמה שעות ולא יצא לי מושלםסתם מעניין למה אתה קורה לא מושלם כי לדעתי יש דברים שאין אפשרות לסדר אותם כי זה מאוד תלוי בכיוון ובצורה של המצלמה
אגב מאוד אשמח לדעת רשמים של כיול מכל אחד שהתקין כמה הוא מרוצה
תודהלכולם -
@מוטי-ברנד כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
משום מה ניסיתי אתמול כמה שעות ולא יצא לי מושלםסתם מעניין למה אתה קורה לא מושלם כי לדעתי יש דברים שאין אפשרות לסדר אותם כי זה מאוד תלוי בכיוון ובצורה של המצלמה
אגב מאוד אשמח לדעת רשמים של כיול מכל אחד שהתקין כמה הוא מרוצה
תודהלכולם