עזרה דחופה, רכב תקוע.
-
@תצמנ כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
לגרור אלי הביתה? (לשלם על הבדיקה ועל הגרירה כמה מאות שקלים)
אתה יכול לגרור ביד אל מחוץ למוסך ושהוא יבוא לשם
@יוני כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
איך עושים את זה?? בקושי סוחב שק תפוח אדמה…:) (חוץ מזה שלא נעים לעשות את זה מול העיניים שלו).
-
@יוני כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
איך עושים את זה?? בקושי סוחב שק תפוח אדמה…:) (חוץ מזה שלא נעים לעשות את זה מול העיניים שלו).
-
איך עושים את זה?? בקושי סוחב שק תפוח אדמה…
אני לא יודע איך המוסך שם בנוי אם זה אפשרי אבל אם זה מישור ויש חניה בחוץ
הרכב עובר לניוטרל?
פשוט דוחפים -
איך עושים את זה?? בקושי סוחב שק תפוח אדמה…
אני לא יודע איך המוסך שם בנוי אם זה אפשרי אבל אם זה מישור ויש חניה בחוץ
הרכב עובר לניוטרל?
פשוט דוחפים -
@יוני אזור המוסך הוא בקומת מרתף עם עליה משמעותית, למעלה יש חנות חלפים שלהם.
@חיים-ברזל הקדמני בזה. -
@יוני האמת שאני חושב שאולי אולי יהיה אפשר להזיז את הרכב עם הגיר למרות התקלה, הבנתי שלא תמיד התקלה הוא חד משמעתית ללא שום תפקוד, אנסה לשאול את המכונאי שם מחר בעז"ה, עוד לא הייתי שם בכלל אפילו לא לביקור חולים.
במקרה ולא, אצטרך לקחת בחשבון את עלות הגרר, ואם התיקון אצל ערבי יכול להפריע לי למכור את הרכב אח"כ. -
ראיתי את השרשור, צר לי על המקרה, ה’ ימלא חסרונך.לא הגבתי שם כי כתבו על המוח גיר, אני גם חושב שזה זה, במיוחד שזה לא נדיר בפולקסווגן סיאט וסקודה, לגבי איפה לטפל: מה הברירות שיש לך? הרי הרכב בתוך מוסך ולהוציא אותו זה מסובך. מצד שני זכותך המלאה לתקן איפה שאתה רוצה. השאלה כמה סה’'כ תחסוך?? הרי כמו שאמרת ואמרו החברים לעיל יש לחשב מחיר גרר ותיקון וגם לראות איך להוציא את האוטו בצורה מכובדת. לסיכום הייתי מנסה להתייעץ גם עם מישהו נוסף מהאזור, גם על איך להוציא את הרכב מהמוסך אולי
@הכל-בעזרת-השם אולי כדאי לו להתייעץ עם שלמה מהגירים? האוטו בבית שמש -
ראיתי את השרשור, צר לי על המקרה, ה’ ימלא חסרונך.לא הגבתי שם כי כתבו על המוח גיר, אני גם חושב שזה זה, במיוחד שזה לא נדיר בפולקסווגן סיאט וסקודה, לגבי איפה לטפל: מה הברירות שיש לך? הרי הרכב בתוך מוסך ולהוציא אותו זה מסובך. מצד שני זכותך המלאה לתקן איפה שאתה רוצה. השאלה כמה סה’'כ תחסוך?? הרי כמו שאמרת ואמרו החברים לעיל יש לחשב מחיר גרר ותיקון וגם לראות איך להוציא את האוטו בצורה מכובדת. לסיכום הייתי מנסה להתייעץ גם עם מישהו נוסף מהאזור, גם על איך להוציא את הרכב מהמוסך אולי
@הכל-בעזרת-השם אולי כדאי לו להתייעץ עם שלמה מהגירים? האוטו בבית שמש@שלמה כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
אולי כדאי לו להתייעץ עם שלמה מהגירים? האוטו בבית שמש
ברכב הזה אני שולח לאלכס בראשון
-
@שלמה כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
@הכל-בעזרת-השם כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
אז בקיצור נשמע שבמקרה הזה אין בררה ושיתקן במוסך שהרכב נמצא אצלו
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
אז בקיצור נשמע שבמקרה הזה אין בררה ושיתקן במוסך שהרכב נמצא אצלו
-
@שלמה שמואל הציע שאנסה לבדוק עלות עם גרר כדי שנאסר יעשה את זה בחצי מחיר.
וגם שאלתי לעיל, האם הבעיה הינו בד”כ חד משמעית? או שיש מצב שהרכב יוכל לנסוע במצב כזה? אנסה לשאול את המוסכניק, אבל אשמח לשמוע מכאלו שיודעים דבר או שניים על זה.
תודה! -
@שלמה שמואל הציע שאנסה לבדוק עלות עם גרר כדי שנאסר יעשה את זה בחצי מחיר.
וגם שאלתי לעיל, האם הבעיה הינו בד”כ חד משמעית? או שיש מצב שהרכב יוכל לנסוע במצב כזה? אנסה לשאול את המוסכניק, אבל אשמח לשמוע מכאלו שיודעים דבר או שניים על זה.
תודה!@תצמנ יש לי את המספר של יהודה סילוואני מהמוסך שהרכב נמצא אצלו, תרצה שאדבר איתו או שאתה מחפש לכתחילה לשלם כמה שיותר זול? כי אם אין לך כח להתעסק עם זה אז אני אנסה לדבר איתו
(בכלמצב תחייג אלי)ולשאלתך השניה, לרכב הזה חייב להקשיב (לטפל בבעיה) כי אם לא מקשיבים לו הוא הופך למרדן ולא מקשיב חזרה
-
@תצמנ יש לי את המספר של יהודה סילוואני מהמוסך שהרכב נמצא אצלו, תרצה שאדבר איתו או שאתה מחפש לכתחילה לשלם כמה שיותר זול? כי אם אין לך כח להתעסק עם זה אז אני אנסה לדבר איתו
(בכלמצב תחייג אלי)ולשאלתך השניה, לרכב הזה חייב להקשיב (לטפל בבעיה) כי אם לא מקשיבים לו הוא הופך למרדן ולא מקשיב חזרה
-
למי ששאל מה הקשר לגיר, כשהגיר ‘חושב’ שהוא על הילוך הוא לא יניע וגם המפתח לא יצא, צריך נסיון כדי לאבחן דברים כאלו מהר ובוודאות אבל להבין את ההגיון בזה אפשר.