עזרה דחופה חירום ממש!
-
@מיכלין-שמאי-רכב
אבל אין שום פחחות… זה לא שיפשוף זה קילוף פיצפון של 3 ס"מ …@אדון-עולם
בכל מקרה על שריטה/שיפשוף מקובל לאשר עבודות פחחות. -
אני נהג חדש ולקחתי רכב מהשכרה עשיתי שריטה מאד קטנה (אני לא בטוח בכלל שזה קשור אלי אבל אין לי הוכחה אחרת)
ובעל ההשכרה רוצה ממני 2500 ש"ח!
זה לא הגיוני לדעתי -לכן אני שואל מה עלי לעשות (אני חדש כאן בפורום ככה שאני לא יודע מה דיברו כאן אתמול ושלשום)@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
אני נהג חדש ולקחתי רכב מהשכרה עשיתי שריטה מאד קטנה
שפשפת ואתה לא בטוח שהשריטה נהייתה מזה או שלא ידוע לך בכלל שנגעת במשהו?
-
@טייס-קרבי כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
@אדון-עולם
חבל לך להתעקש שלם להם ופעם הבאה אל תשכור מחברה מפוקפקת כזאת…גם חברות גדולות מסוגלות לעשות כזה דבר…
-
@aiib בחברות הגדולות הם שולחים מיד לאחר המסירה את התמונות ואת הנזקים שהיו באופן אוטומטי לשוכר, וכן בהחזרה מגיע מייל עם התמונות של ההחזרה.
והרבה יותר מקילים בשריטות וכדו’ כי מה אכפת להם, זה לא הרכב שבבעלותם! הם רק העובדים.
(מניסיון מאלבר והרץ)חברים!
אחרי כל ההתכתבות אני רואה לנכון לומר מה יצא
אני אמרתי להם שם בהשכרה שהם נוכלים מנוכללים ושלדעתי לא אני עשיתי את הנזק ואמרתי לו על ההתכתבות כאן בפורום
ואף הוספתי שלא כתבתי שם אבל אם הוא גובה ממני כזה סכום אני יזהיר גדולים על הקטנים מלהתקרב למפתן דלתו
בקיצור הוא התגמש וגבה ממני 1000 ש"ח
לא יאומן~!!! -
חברים!
אני אמרתי להם שם בהשכרה שהם נוכלים מנוכללים ושלדעתי לא אני עשיתי את הנזק ואמרתי לו על ההתכתבות כאן בפורום
ואף הוספתי שלא כתבתי שם אבל אם הוא גובה ממני כזה סכום אני יזהיר גדולים על הקטנים מלהתקרב למפתן דלתו
לא יאומן~!!!@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
אז אתה כבר לא יכול לכתוב מי זה, אבל מכאן אזהרה לכל מי שרואה את הנושא להזהיר גדולים על הקטנים מכל חברת השכרה בדגש על חברות קטנות/פיראטיות/מוזלות לאברכים (לא מדבר על ההשכרות השחורות ששם מי שלוקח את הסיכון (המטופש) זה המשכיר ובד"כ לא אכפת בכלל משריטות איך שהרכב שלו נראה).
שמחים בשבילך!

-
@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
אז אתה כבר לא יכול לכתוב מי זה, אבל מכאן אזהרה לכל מי שרואה את הנושא להזהיר גדולים על הקטנים מכל חברת השכרה בדגש על חברות קטנות/פיראטיות/מוזלות לאברכים (לא מדבר על ההשכרות השחורות ששם מי שלוקח את הסיכון (המטופש) זה המשכיר ובד"כ לא אכפת בכלל משריטות איך שהרכב שלו נראה).
שמחים בשבילך!

@נייטרון-חפשי
הוצאת לי את המילים מהפה (מהמקלדת…) -
חברים!
לא יאומן~!!!@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
לא יאומן~!!מ-2500₪ ירד ל-1000??
זה מסגיר את המרמה שלו אבל אין לך הרבה מה לעשות… -
לא יאומן~!!מ-2500₪ ירד ל-1000??
זה מסגיר את המרמה שלו אבל אין לך הרבה מה לעשות…@בנג-ה חוקית הוא לא יכול לדרוש מהם (בזמן שתובעים אותו) את התמונות של הרכב
שהחברה צילמה לפני שהוא לקח את הרכב?
והיה ויראו שם את הסריטה אז כפרה על החברת השכרה… -
@בנג-ה חוקית הוא לא יכול לדרוש מהם (בזמן שתובעים אותו) את התמונות של הרכב
שהחברה צילמה לפני שהוא לקח את הרכב?
והיה ויראו שם את הסריטה אז כפרה על החברת השכרה… -
שמחים בשבילך!

@נייטרון-חפשי כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
(לא מדבר על ההשכרות השחורות ששם מי שלוקח את הסיכון (המטופש) זה המשכיר
והשוכר בתביעות צד שלישי
-
@נייטרון-חפשי כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
והשוכר בתביעות צד שלישי
@חובק-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
והשוכר בתביעות צד שלישי
השכרה שחורה לא אומר בהכרח שאין לו ביטוח השכרה חוקי, כן אומר שאם מישהו ידפוק את האוטו ויברח יהיה מאוד קשה להוציא ממנו משהו.
אבל בס"ה אתה צודק! -
חברים!
לא יאומן~!!!@אדון-עולם
כמו שאמר לך @מיכלין-שמאי-רכב הסכום של 2500 הוא מינימום של מה שיכלו לדרוש ממך במסגרת החוק, אלא שזה בגדר ‘ניצול’ של החוק לתבוע כזה סכום על משהו שהם לא הולכים לתקן, ולא מוריד בערך הרכב.
בכל מקרה שמח בשמחתך.