עזרה דחופה חירום ממש!
-
@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
נו על זה אני מדבר איך מראים להם את הכיוון?
למדתי מטעויות של אחרים.
לפני קבלת הרכב גם אני צילמתי והסרטתי את הרכב ביחד עם הבחור שעובד שם תוך כדי שאני מסביר מה אני עושה ולמה אני עושה את זה.
וככל הנראה המנהל השוייטה הזה לא קיבל עדכון שגם אני צילמתי את הרכב וכשהחזרתי את הרכב המנהל אומר לי ‘תראה, אני רואה פה איזו שׂריטה קטנה אני מחשב לך עכשיו יום עבודה על התיקון ועלות התיקון…’
הוצאתי את הוידיאו והוא נהיה אדום כמו פילפל שוּשקה.
אמר לי עזוב לך מכאן ואל תקח מכאן רכב יותר! -
אני נהג חדש ולקחתי רכב מהשכרה עשיתי שריטה מאד קטנה (אני לא בטוח בכלל שזה קשור אלי אבל אין לי הוכחה אחרת)
ובעל ההשכרה רוצה ממני 2500 ש"ח!
זה לא הגיוני לדעתי -לכן אני שואל מה עלי לעשות (אני חדש כאן בפורום ככה שאני לא יודע מה דיברו כאן אתמול ושלשום)@אדון-עולם דחוף!!
שים את שם החברה בכותרת!
זה ממש בגדר הצלת נפשות! -
@אדון-עולם דחוף!!
שים את שם החברה בכותרת!
זה ממש בגדר הצלת נפשות!@Shebsale כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
@אדון-עולם דחוף!!
שים את שם החברה בכותרת!
זה ממש בגדר הצלת נפשות!לא בטוח שכדאי לו, כדי שלא יתפוס אותו על עוד איזה “סעיף קטן” בחוזה ויפסיק ‘לרחם’ עליו…
-
@מיכלין-שמאי-רכב
וואו עכשיו הברקת!
אז אם אני מבין נכון אני אמור לשלם לו ואחר כך לאיים עליו שהוא עשה לא חוקי?@אדון-עולם
לא אמרתי לשלם. מאחר ולאחר התשלום קשה עד בלתי אפשרי לקבל בחזרה את הכסף. רק הסברתי איך ניתן לנסות לדחות על הסף את דרישת התשלום.
אך בוא בוא נחזור לעניין הנזק. למיטב הבנתי אין מחלוקת לעניין האחריות ואתה מודה ששפשפת את הרכב. נשאר לנו עניין גובה הנזק.
עלות התיקון של שריטה קטנה הינו: עבודות פחחות 350 ש’‘ח, צבע (רגיל לא פנינה) 1300 ש’‘ח לפני מע’‘מ (מע’‘מ חברת השכרה צריכה לקזז ) ולפני שכ’‘ט שמאי (סביב 1000 ש’'ח). כלומר ומידה ואתה מודה בגרימת הנזק זה המינימום שצריך לשלם. -
@אדון-עולם
לא אמרתי לשלם. מאחר ולאחר התשלום קשה עד בלתי אפשרי לקבל בחזרה את הכסף. רק הסברתי איך ניתן לנסות לדחות על הסף את דרישת התשלום.
אך בוא בוא נחזור לעניין הנזק. למיטב הבנתי אין מחלוקת לעניין האחריות ואתה מודה ששפשפת את הרכב. נשאר לנו עניין גובה הנזק.
עלות התיקון של שריטה קטנה הינו: עבודות פחחות 350 ש’‘ח, צבע (רגיל לא פנינה) 1300 ש’‘ח לפני מע’‘מ (מע’‘מ חברת השכרה צריכה לקזז ) ולפני שכ’‘ט שמאי (סביב 1000 ש’'ח). כלומר ומידה ואתה מודה בגרימת הנזק זה המינימום שצריך לשלם.@מיכלין-שמאי-רכב
אבל אין שום פחחות… זה לא שיפשוף זה קילוף פיצפון של 3 ס"מ … -
@מיכלין-שמאי-רכב
אבל אין שום פחחות… זה לא שיפשוף זה קילוף פיצפון של 3 ס"מ …@אדון-עולם
חבל לך להתעקש שלם להם ופעם הבאה אל תשכור מחברה מפוקפקת כזאת… -
@בנג-ה
לדעתי כדאי לך לשלם לו רק להקליט אותו אומר שהוא יתקן וכו וכדו ולתפוס את הרכב חודש אחרי עם הסריטה שלא תוקנה ולאיים עליו בתביעה…@טייס-קרבי כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
@בנג-ה
לדעתי כדאי לך לשלם לו רק להקליט אותו אומר שהוא יתקן וכו וכדו ולתפוס את הרכב חודש אחרי עם הסריטה שלא תוקנה ולאיים עליו בתביעה…לא בטוח שהוא חייב לתקן.
-
@אדון-עולם
חבל לך להתעקש שלם להם ופעם הבאה אל תשכור מחברה מפוקפקת כזאת…@טייס-קרבי כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
@אדון-עולם
חבל לך להתעקש שלם להם ופעם הבאה אל תשכור מחברה מפוקפקת כזאת…גם חברות גדולות מסוגלות לעשות כזה דבר…
-
@מיכלין-שמאי-רכב
אבל אין שום פחחות… זה לא שיפשוף זה קילוף פיצפון של 3 ס"מ …@אדון-עולם
בכל מקרה על שריטה/שיפשוף מקובל לאשר עבודות פחחות. -
אני נהג חדש ולקחתי רכב מהשכרה עשיתי שריטה מאד קטנה (אני לא בטוח בכלל שזה קשור אלי אבל אין לי הוכחה אחרת)
ובעל ההשכרה רוצה ממני 2500 ש"ח!
זה לא הגיוני לדעתי -לכן אני שואל מה עלי לעשות (אני חדש כאן בפורום ככה שאני לא יודע מה דיברו כאן אתמול ושלשום)@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
אני נהג חדש ולקחתי רכב מהשכרה עשיתי שריטה מאד קטנה
שפשפת ואתה לא בטוח שהשריטה נהייתה מזה או שלא ידוע לך בכלל שנגעת במשהו?