התקנת קיט חניה Z50 PRO
-
תודה רבה
רק לחידוד ההבנה
הקיט ששלחתי כאן עם התמונה הוא עם גונב מתח מובנה ?
פתחתי את החבילה והסתכלתי אין עליו מקום לעוד פיוז (לפיוז הקים שברכב בנוסף לפיוז המצלמה) זה פשוט פיוז בודד שמחובר לעסק הזה שם.
למעשה אני יכול לחבר את זה במקום הפיוז הקים זה הרעיון ?
מחילה על האריכות ותודה רבה -
תודה רבה
רק לחידוד ההבנה
הקיט ששלחתי כאן עם התמונה הוא עם גונב מתח מובנה ?
פתחתי את החבילה והסתכלתי אין עליו מקום לעוד פיוז (לפיוז הקים שברכב בנוסף לפיוז המצלמה) זה פשוט פיוז בודד שמחובר לעסק הזה שם.
למעשה אני יכול לחבר את זה במקום הפיוז הקים זה הרעיון ?
מחילה על האריכות ותודה רבה -
@קיה-פיקנטו כתבתי על זה בעבר אכן זה קיט עם גונב פיוז מובנה
אתה מחליף את הפיוז הקיים בפיוז הזה רק תוודא שזה אותו אמפר@טכנולוג
תודה רבה
איך אוכל לדעת כמה אמפר הפיוז של הקיט ?
מלבד זה שהוא בצבע תכלת לא רשום עליו מספר
אפשר לקבוע לפי הצבע שהוא 15A או שאפשר לבדוק איכשהו ?
תודה רבה -
@טכנולוג
תודה רבה
איך אוכל לדעת כמה אמפר הפיוז של הקיט ?
מלבד זה שהוא בצבע תכלת לא רשום עליו מספר
אפשר לקבוע לפי הצבע שהוא 15A או שאפשר לבדוק איכשהו ?
תודה רבה -
@קיה-פיקנטו בדיוק כמו שאמרת לפי הצבע ניתן לדעת כמה אמפר הפיוז
לילה טוב וחג שמח
ניסיתי היום להתחיל את ההתקנה אבל גיליתי שבקיה פיקנטו הפיוז נראה אחרת מהפיוז שמגיע עם הקיט (צורף בתמונה בתחילת הפוסט) ,איני בקיא בשמות וגם לא היתה לי האפשרות לצלם אז אתאר במילים ,הפיוז של הקיה פיקנטו ממש קטן החלק המתכתי עובר אולי בממ בודד או 2 את החלק של הפלסטיק לעומד הפיוז שהגיע עם הערכה שיש שם כמה ממ מרווחים
אשמח לעזרה
תודה רבה -
לילה טוב וחג שמח
ניסיתי היום להתחיל את ההתקנה אבל גיליתי שבקיה פיקנטו הפיוז נראה אחרת מהפיוז שמגיע עם הקיט (צורף בתמונה בתחילת הפוסט) ,איני בקיא בשמות וגם לא היתה לי האפשרות לצלם אז אתאר במילים ,הפיוז של הקיה פיקנטו ממש קטן החלק המתכתי עובר אולי בממ בודד או 2 את החלק של הפלסטיק לעומד הפיוז שהגיע עם הערכה שיש שם כמה ממ מרווחים
אשמח לעזרה
תודה רבה@קיה-פיקנטו כדי להקל על חברי ר’ @טכנולוג , אבקש ממך לציין את שנתון הרכב.
אני מרשה לעצמי לנחש שאתה מדבר על שנתון החל מ-2017 והלאה, שלמיטב זכרוני אז הפיוזים השתנו ל"מיקרו". קודם לכן היה לפיקנטו פיוזים מסוג “מיני” (שזה כמו בתמונה של הקיט), כמדומני כבר משנתון 2010 או 2011.עריכה: אתה כותב 2012 אז אני טעיתי.
-
@קיה-פיקנטו כדי להקל על חברי ר’ @טכנולוג , אבקש ממך לציין את שנתון הרכב.
אני מרשה לעצמי לנחש שאתה מדבר על שנתון החל מ-2017 והלאה, שלמיטב זכרוני אז הפיוזים השתנו ל"מיקרו". קודם לכן היה לפיקנטו פיוזים מסוג “מיני” (שזה כמו בתמונה של הקיט), כמדומני כבר משנתון 2010 או 2011.עריכה: אתה כותב 2012 אז אני טעיתי.
2012 מנוע 1.3 אם אוכל אשלח צילום בבוקר ,החלק המתכתי בפיוז מאוד קטן כמעט ולא עובר את הפלסטיק
-
2012 מנוע 1.3 אם אוכל אשלח צילום בבוקר ,החלק המתכתי בפיוז מאוד קטן כמעט ולא עובר את הפלסטיק
@קיה-פיקנטו כתב בהתקנת קיט חניה Z50 PRO:
החלק המתכתי בפיוז מאוד קטן כמעט ולא עובר את הפלסטיק
מיקרו, כזה:

חסכתי לך
… -
@קיה-פיקנטו כתב בהתקנת קיט חניה Z50 PRO:
החלק המתכתי בפיוז מאוד קטן כמעט ולא עובר את הפלסטיק
מיקרו, כזה:

חסכתי לך
…@גיל כן ! מקצוען … (ניכר מהמדריכים) תודה רבה
-
@קיה-פיקנטו אם אני לא טועה, זה אותו המרחק בדיוק בן הרגלים, אפשר לשים פיוז רגיל וזה קצת יבלוט החוצה,
אצלי ברכב הבעלים הקודם שם אחד או שנים רגילים ומחזיקים מעמד יפה…
אבל יחכימו אותנו כאן החברים אם זה בעיה. -
@קיה-פיקנטו אם אני לא טועה, זה אותו המרחק בדיוק בן הרגלים, אפשר לשים פיוז רגיל וזה קצת יבלוט החוצה,
אצלי ברכב הבעלים הקודם שם אחד או שנים רגילים ומחזיקים מעמד יפה…
אבל יחכימו אותנו כאן החברים אם זה בעיה.@תגיענו-לשלום ואם זה אותו מרחק אפשר לקצץ את השפיצים
-
לילה טוב וחג שמח
אשמח לעזרה
תודה רבה@קיה-פיקנטו כמו שאמר @תגיענו-לשלום זה אותו מרחק בין שני פסי המתכת וכל ההבדל הוא רק באורך לכן אין שום בעיה להשתמש עם מה שהגיע עם הקיט זה פשוט לא יכנס עד הסוף אלא קצת יבלוט החוצה אבל זה עובד אותו דבר (אם אתה ממש פרפקציוניסט אתה יכול לקצץ את הקצוות כמו שהבריק @זיק-המבריק
) -
תודה רבה רבה !!
תותחים