כיבוי בעצירה
-
@דוד-100 כתב בכיבוי בעצירה:
שלום לכולם יש לי i30 ומתי שאני מגיע לרמזור ועוצר עצירה לאחר שהמנוע חםאז הטורים יורדים מתחת לחצי והרכב נכבה ניקתי מצערת וכן החלפתי חיישן קראנק לא עזר מה שעשיתי מה זה יכול להיות?
דבר ראשון יפה מאוד, ככה שואלים שאלה! כתבת את הפתרונות שניסית, כי זה מה שהייתי מציע לך, וטוב שחסכת את זה.
נשאר לבדוק כוהלים [קוילים, קואלים, כויללים... אך שתקראו לזה בעברית העילגת שלכם], אבל יותר נשמע שזה קשור איכשהו למערכת גז, כדאי להרים טלפון למכונאי שמבין ספציפית בגז. -
@דוד-100 כתב בכיבוי בעצירה:
אם זה היה תקול היה אמור להדלק מנורת מנוע מה שבפועל לא קורה
כמו שכתבתי בפורום במקום אחר, הרכב הזה זולל קוילים, והמנהג המגונה שלו הוא לעשות את זה בלי להדליק נורת מנוע.
מה שכן, אם זה הקואלים היית מרגיש עוד סימפטומים, רעידות ואיבוד כח וכו'. -
@EBA
אוקי אני כן מרגיש בנסיעה בטורים נמוכים בין 1 ל2 דחיפות קדימה של הרכב אבל בכל מקרה הזמנתי 4 קוייל הצתה והם צריכים להגיע נחליף ואולי זה יעזור לגבי הגז חשוב לציין שמתי שאני מעביר לדלק הבעיה קיימת אך קצת יותר חלש יכול להיות שהגז זקוק ליותר כוח חשמל מהדלק אבל זה כבר אני משער מחר אני ישאל -
@הכל-בעז-ה כתב בכיבוי בעצירה:
2 תבדוק שאין לך דליפת אוויר מהצינור יניקה או מהסעפת
לקחת לי את המילים מהפה...
היה לי רכב עם אותה בעיה וכבר חשבתי על המשאבת דלק ולא יודע מה עוד עד שגיליתי שחסרים ברגים של חיבור הסעפת. -
@הכל-בעז-ה
תודה רבה לכל המגיבים האמת שאני יודיע שהחיבור של הסעפת לכיוון המצערת חסר לו שייבהלו קטנה שעוזרת לצינור להיות מהודק חזק על המצערת היום אני ישים חדש ומקווה שיסתדר תודה רבה רבה לכל העונים בהחלט עזרתכם מאוד -
@הכל-בעז-ה
בכל מקרה היום ניקתי את המצערת ואת החיישן שחררתי וניקוי אך הרעידה והמשחק בטורים לא הלכו אולי זה באמת קוייל בעייתי או פלגים גם מתי שאני מדליק את המזגן רועד יותר -
@יצחק כתב בכיבוי בעצירה:
אולי זה ישנה קצת את הכיווני חשיבה
יש עוד חשיבה או להחליף חברים או לא לקחת מהם כזה רכב