עזרה בהתקנת מצלמת רוורס
-
@פתוח-לשמוע
אין לי איך לבדוק אם יש בו חשמל אין לי מודד.
אבל הוא מחובר לפלוס של המנורה והיא עובדת.@יהיה-טוב אם אתה באשדוד אתה מוזמן לקחת מודד מעבר לזה אין לי רעיון כרגע
אא"כ זה קנווס… -
מחפש מישהו שרק יתקן לי מערכת…
אשמח למחיר זול כמובן… -
מחפש מישהו שרק יתקן לי מערכת…
אשמח למחיר זול כמובן…@יאיר-אלדרק
אם אתה מאלעד אתה מוזמן ליצור קשר -
@יאיר-אלדרק
אם אתה מאלעד אתה מוזמן ליצור קשר -
בהמשך להנ"ל בדקתי ויש מתח בחוט כשמעבירים לרוורס
כך שכל השאלה אם יש מישהו שיודע לאיפה מחברים אותו במערכת הנ"ל, עם צמה של אאוטלנדר 2013. (ומבירור כאן בפורום לא צריך קנווס)@יהיה-טוב אז תגיד אאוטלנדר…
@מוטי-ברנד -
@יהיה-טוב אז תגיד אאוטלנדר…
@מוטי-ברנד@פתוח-לשמוע
הסתדרתי, זה היה חוט חום שמחובר לצמה בשני צדדיו, צריך לגלף אותו באמצע ולחבר איליו, [חיפשתי איזה חוט בצמה אין בו מתח ואיליו חיברתי].
תודה רבה על התגובות. -
@פתוח-לשמוע
הסתדרתי, זה היה חוט חום שמחובר לצמה בשני צדדיו, צריך לגלף אותו באמצע ולחבר איליו, [חיפשתי איזה חוט בצמה אין בו מתח ואיליו חיברתי].
תודה רבה על התגובות.@יהיה-טוב בזמנו נתקעתי גם באאוטלנדר ומוטי הסביר לי על איזה חוט שצריך לחבר בגלל זה הוא תוייג
-
@יהיה-טוב בזמנו נתקעתי גם באאוטלנדר ומוטי הסביר לי על איזה חוט שצריך לחבר בגלל זה הוא תוייג
@פתוח-לשמוע
יש לי עוד בעיה עם הכפתורי הגה, אולי תוכל לעזור גם בזה.
אז ככה: הצד של הבקרת שיוט עובד, הצופר עובד, התאורה של הכפתורים עובדת, הכפתורים עצמם לא.
מכיון שאמרת שטיפלת בכזה רכב אולי יש לך רעיון איך לבדוק אם זה הסליל הגה או משהו אחר? אולי אתה יודע איזה חוטים בצמה שייכים לכפתורי הגה שאני יוכל לבדוק אם הם מקבלים מתח ?
תודה רבה רבה ! -
@פתוח-לשמוע
יש לי עוד בעיה עם הכפתורי הגה, אולי תוכל לעזור גם בזה.
אז ככה: הצד של הבקרת שיוט עובד, הצופר עובד, התאורה של הכפתורים עובדת, הכפתורים עצמם לא.
מכיון שאמרת שטיפלת בכזה רכב אולי יש לך רעיון איך לבדוק אם זה הסליל הגה או משהו אחר? אולי אתה יודע איזה חוטים בצמה שייכים לכפתורי הגה שאני יוכל לבדוק אם הם מקבלים מתח ?
תודה רבה רבה ! -
@יהיה-טוב
הגדרת כפתורי הגה?@אלוף-העולם-1
ברור, אבל אין תגובה -
@אלוף-העולם-1
ברור, אבל אין תגובה -
@יהיה-טוב
אז יש לך בעיה בצמה@אלוף-העולם-1
מה זה אומר? -
@אלוף-העולם-1
מה זה אומר? -
@יהיה-טוב
שתנסה לשים צמה אחרת ולראות אם יש שינוי…
בעצם איך הגדרת כפתורי הגה?
הרי הם לא מגיבים@אלוף-העולם-1
התכוונתי שניסתי להגדיר במערכת את הכפתורים אבל הם לא הגיבו.
חשוב לציין שהבעיה הייתה גם עם הרדיו המקורי של הרכב, אמרו לי שמערכת חדשה יכולה לפתור את הבעיה אבל זה לא פתר, השאלה אם עדיין אתה חושב שזה קשור לצמה? [אני מניח אתה מתכיון לצמה שבין המערכת לצמה של הרכב נכון?]. -
@אלוף-העולם-1
התכוונתי שניסתי להגדיר במערכת את הכפתורים אבל הם לא הגיבו.
חשוב לציין שהבעיה הייתה גם עם הרדיו המקורי של הרכב, אמרו לי שמערכת חדשה יכולה לפתור את הבעיה אבל זה לא פתר, השאלה אם עדיין אתה חושב שזה קשור לצמה? [אני מניח אתה מתכיון לצמה שבין המערכת לצמה של הרכב נכון?]. -
@יהיה-טוב
לגבי הרדיו יכול להיות שזה קשור לאנטנה המקורית שהיא שבורה@אלוף-העולם-1
תודה על התגובות,
לא התכוונתי שהייתה בעיה ברדיו אלא שגם עם המערכת רדיו המקורית שבאה עם הרכב הכפתורי הגה לא עבדו, זה לא בעיה שנולדה אחרי ההתקנה, לכן לא נראה לי שזה קשור לצמה החדשה.