המנוע נכבה בעצירות
-
@מאסטר-1 בצינור יניקה יש תת-לחץ, כלומר, שהוא שואב אוויר ולא פולט, ולכן לא יהיו בועות בשום מצב, בודקים את זה עם ספריי קרבורטור שאם חודר חלק ממנו ליניקה הטורים עולים.
@נייטרון-חפשי שיטה מעניינת לא שמעתי ע"ז, עכ"פ השיטה שכתבתי נאמרה לי משתי מכונאים מוסמכים וותיקים הרבה שנים, אני לא שולף דברים מהשרוול.
-
@נייטרון-חפשי שיטה מעניינת לא שמעתי ע"ז, עכ"פ השיטה שכתבתי נאמרה לי משתי מכונאים מוסמכים וותיקים הרבה שנים, אני לא שולף דברים מהשרוול.
@מאסטר-1 גם ה- AI כותב את אותם דברים - בדיקות בסיסיות (אפשר לנסות בבית):
בדיקה ויזואלית: בדוק את כל צינורות הגומי והפלסטיק של מערכת היניקה, מפילטר האוויר עד למנוע, וחפש סדקים, חורים, או חיבורים רופפים.
**** בדיקת סבון** (עבור סדקים קטנים): הרכב במצב עבודה, רסס תמיסת מים וסבון (או חומר ניקוי) בעדינות על חיבורים וצינורות. בועות שנוצרות מצביעות על דליפה. -
@מאסטר-1 כתב בהמנוע נכבה בעצירות:
אני לא שולף דברים מהשרוול.
גם ה- AI כותב את אותם דברים
אין לי שום טענות ולא ניסיתי את זה בשביל לומר מנסיון, אבל בהגיון שלי זה לא אמור לעבוד!
השיטה של הספריי קרבורטור היא אוצר זהב שמצאתי באיזה סרטון ועובדת נפלא גם על דליפות קטנות, וגם אני התפלאתי שאף אחד לא כותב את זה. אבל היום אני משתדל שלחברי הפורום זה יהיה דבר ברור וידוע. -
אני לא שולף דברים מהשרוול.
גם ה- AI כותב את אותם דברים
אין לי שום טענות ולא ניסיתי את זה בשביל לומר מנסיון, אבל בהגיון שלי זה לא אמור לעבוד!
השיטה של הספריי קרבורטור היא אוצר זהב שמצאתי באיזה סרטון ועובדת נפלא גם על דליפות קטנות, וגם אני התפלאתי שאף אחד לא כותב את זה. אבל היום אני משתדל שלחברי הפורום זה יהיה דבר ברור וידוע.@נייטרון-חפשי כתב בהמנוע נכבה בעצירות:
השיטה של הספריי קרבורטור
ד"א אפשר גם דאודוראנט וכו’ העניין הוא הגז שבספרי
-
@נייטרון-חפשי כתב בהמנוע נכבה בעצירות:
השיטה של הספריי קרבורטור
@יצחק-רשטונ כתב בהמנוע נכבה בעצירות:
ספרי קרבורטור יותר זול (15 ש’‘ח 650 מ’'ל)
-
@יצחק-רשטונ כתב בהמנוע נכבה בעצירות:
ספרי קרבורטור יותר זול (15 ש’‘ח 650 מ’'ל)
@שלמה כתב בהמנוע נכבה בעצירות:
> ספרי קרבורטור יותר זול (15 ש’‘ח 650 מ’'ל)
אהבתי
בכ"א לא לכולם יש ספריי קרבוטור במלאי
דאודוראנט [אני מקווה ש] כן