רכבים מענייינים שראיתם בכביש
-
פוסט זה נמחק!
-
@אושר-מתקרב כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
למה לקנות סוזוקי אם אפשר לקנות את אותו רכב באותו מחיר עם סמל של טויוטה? השמירת ערך יותר גבוהה בטויוטה
אם זה בדיוק טויוטה אז למה לא לקנות את הסוזוקי שהוא יותר זול ולהנות מטויוטה במחיר של סוזוקי...
[כמובן רק למי שרוצה להנות מהאוטו כמה שנים טובות ולא למכור כי אז הוא יספוג ירידת ערך כמו שכתבת..] -
@צילפינגים כתבתי שזה אותו מחיר, כי גוגל אמר שהמחיר שלו (מודל 23) זה 160000 וזה בערך היה המחיר של קורולה אז,
אחרי בדיקה קצת יותר מעמיקה, מתברר שזה המחיר לרמת הגימור הגבוהה יותר, האחרים באמת יותר זולים -
@צילפינגים כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
כמובן רק למי שרוצה להנות מהאוטו כמה שנים טובות ולא למכור כי אז הוא יספוג ירידת ערך כמו שכתבת..
אני לא בטוח שלסוזוקי תהיה ירידת ערך גבוהה מהטויוטה, מכיוון שיש לרכב צורה חיצונית של טויוטה על מלא, גם הקונה ירגיש שהוא קונה טויוטה.
-
@מאיר כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@המפותח כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
קצת באיחור....
משאית מדגם קורולה
זה בירושלים?
אין לי מושג חבר שלח לי את זה
-
קצת באיחור....
משאית מדגם קורולה
זה בירושלים?
99.9% שלא.
א. בירושלים חייב חוקית אבן ירושלמית על הבניינים, ואין שם.
ב. חניה כזו מרוות בלי כחול לבן בירושלים? נדיר!
אאידשע' קאפ...;)@צילפינגים המוכשר סתר את העניין....
-
@Klonimoos כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
קצת באיחור....
משאית מדגם קורולה
זה בירושלים?
99.9% שלא.
א. בירושלים חייב חוקית אבן ירושלמית על הבניינים, ואין שם.
ב. חניה כזו מרוות בלי כחול לבן בירושלים? נדיר!
אאידשע' קאפ...;)אז בוא אני יחדש לך שהתמונה הזאת מירושלים על מלא.. שכונת סנהדריה ליד דוכן של סוכות ידוע [אם אתה צריך דברים לסוכה שנה שעברה כדאי לבוא הוא ממש זול בפער, מנסיון...]
ויש שם אבן ירושלמית רק פשוט באיכות של התמונה זה נראה יותר PVC מאשר אבן ירושלמית.. -
טויוטה על מלא
מסתבר שאתה צודק [כמו תמיד] אבל לא נשכח עד כמה הישראלים "חכמים" וכל מה שלא כתוב טויוטה הם לא קונים...
זה בדיוק כמו שהישראלים שלא רוצים לקנות את הברלינגו בגלל שזה סיטרואין אז הולכים לטויוטה וקונים את הברלינגו רק עם סמל של טויוטה [ברח לי השם של הדגם..] -
-
@Lexus כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
הרכב לא מעניין, אבל המספר שלו...
אם פעם תראה את הבעלים תברר איך זה , זה מאד מסקרן אותי
-
@יצחק-רשטונ
לכאורה ירד ועלה מהכביש
אופציה נוספת שהמספר מזוייף והראיה שאין לו בעיה לחנות באדום לבן באמצע היום -
@יצחק-רשטונ GPT טוען שזה במקרה שהלוחית הייתה מעורבת בפעילות פלילית, ייתכן שגנבו לו את הלוחית והשתמשו לו בזהות
@פתוח-לשמוע כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@יצחק-רשטונ
לכאורה ירד ועלה מהכביש
אופציה נוספת שהמספר מזוייף והראיה שאין לו בעיה לחנות באדום לבן באמצע היוםהמספר לא מזוייף, ויש לו תו נכה
וזה לא פוטר אותו מלחנות נגד כיוון התנועה ולפני מעבר חציה... -
אוקיי אז הנה עוד אחד שחושב שהעולם שלו.
לפניכם תמונה והפיענוח שלה: הבחור לקח רכב של מיי קאר! (בחוצפתו כדי שהמשטרה לא תוכל לאתר אותו דרך מס' הרכב), חסם את רחוב וורנר בבני ברק, ותלה על הרכב שלט שבו הוא דורש שלא לפנות את הזבל בשעות הלילה אלא רק בבוקר.
מאוד מעניין אותי האם בסוף היולדת שגרה לקראת סוף הרחוב, ילדה בקבלה או שהספיקה להגיע בזמן?! הרי האמבולנס צריך היה לעשות סיבוב (בבקשה תחסכו את המלל סביב העליה למדרכה)
קרדיט תמונה המעניינים