מדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18
-
ה הנוסע המתמיד התייחס לנושא זה
-
יש לי בעיה במערכת TS18
אחרי שהוייז מדבר המוזיקה לא חוזרת לווליום המקורי, היא יותר שקטה.
רק אחרי שאני מנמיך ומגביה את הווליום בתוך נגן המוזיקה זה מסתדר, [עד הדיבור הבא של הוייז].
מישהו מכיר פתרון לזה ?
תודה רבה.@יהיה-טוב כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
אחרי שהוייז מדבר המוזיקה לא חוזרת לווליום המקורי, היא יותר שקטה.
רק אחרי שאני מנמיך ומגביה את הווליום בתוך נגן המוזיקה זה מסתדר, [עד הדיבור הבא של הוייז].השאלה היא גם באיזה נגן מוזיקה אתה משתמש, ומה מוגדר בו
כי לדוגמא במיוזיקלט יש כמה הגדרות להשתקה/הנמכת שמע במקרה של הודעה מאפליקציה נוספת, אם זה לא ישתיק בכלל, אם זה ישתיק לקצת זמן או להרבה זמן ועוד
אז צריך לבדוק אולי בנגן בעצמו בהגדרות מה מוגדר בעדיפות השמעהאם זה לא עוזר ולא זה הבעיה, תנסה לעשות מה שהצעתי במדריך שהנגן יהיה מוגדר כאפליקציית הקול או כאפליקציית הניווט, וזה יכול לעזור לזה
-
@אורי-0 אצלי מדובר במערכת T100
אצלי כרגע הסתדר הבעיה של הכפתורים: בדקתי במערכת הקודמת וראיתי ששם הגדירו דגם טויוטה פרדו 18, אז עדכנתי גם בחדשה את הדגם הזה, ולאחר איפוס התחילו לעבוד כמעט כל הכפתורים (למעט ניתוק ומענה לטלפון), מה שכן - הם נשארים מוגדרים בברירת מחדל ולא ניתן לשנות את ההגדות שלהם, אצלי זה מוגדר בצורה הנכונה והנוחה לי אז מבחינתי זה בסדר גמור.
דבר מעניין נוסף - חיברתי יציאת USB אחת ליציאה המקורית של האוטו, והמערכת לא קלטה את זה, לאחר ההגדרה של דגם פרדו המערכת התחילה לקלוט את היציאה המקורית, אבל כל פעם דקה-שתים אחרי תחילת נסיעה המערכת הופעלה מחדש ואז לא קלטה שוב פעם, הוצאתי את הדיסק אונקי מהיציאה המקורית והעברתי לכבל של המערכת ואז הפסיקו הניתוקים וההפעלות מחדש. -
אתה נכנס להגדרות יצרן שם יש לך בחר דגם נכנס, בשורה הראשונה יש לך את החברה שזה סימפל או חברות אחרות אתה לוחץ שמה על סימפל אחר כך בשורה השניה יש לך את החברה של הרכב, בשורה השלישית דגם בשורה הרביעית אתה לוחץ על האופציה היחידה שיש שם לוחץ אוקיי אישור אישור אישור עושה הפעלה מחדש ומוגדר הקנבס זהו
קרדיט כמובן למיישה שלימדנו
להגדיר קנווס חייב אינטרנט פתוח [חוץ מהוט] מוטי ברנד טוען שעובד לו גם בנטפרי לי עובד באתרוג -
אתה נכנס להגדרות יצרן שם יש לך בחר דגם נכנס, בשורה הראשונה יש לך את החברה שזה סימפל או חברות אחרות אתה לוחץ שמה על סימפל אחר כך בשורה השניה יש לך את החברה של הרכב, בשורה השלישית דגם בשורה הרביעית אתה לוחץ על האופציה היחידה שיש שם לוחץ אוקיי אישור אישור אישור עושה הפעלה מחדש ומוגדר הקנבס זהו
להגדיר קנווס חייב אינטרנט פתוח [חוץ מהוט] מוטי ברנד טוען שעובד לו גם בנטפרי לי עובד באתרוג@פתוח-לשמוע
רציתי לשאול אם יש לך מושג, אם בחרתי רכב לא נכון אני יכול לאפס את זה בלי אינטרנט? -
@פתוח-לשמוע
רציתי לשאול אם יש לך מושג, אם בחרתי רכב לא נכון אני יכול לאפס את זה בלי אינטרנט? -
@אלחנן-1 כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
אצלי ניסיתי ולא הצלחתי
מה המיקום המדויק שזה נמצא בו?בחלק הריק
תדמיין כאילו הוא מחולק לשניים ותלחץ פעם אחת במרכז החצי העליון, ואז במרכז החצי התחתון
אצלי עובד חלק ב"ה@איש-פשוט-מאוד כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
בחלק הריק
תדמיין כאילו הוא מחולק לשניים ותלחץ פעם אחת במרכז החצי העליון, ואז במרכז החצי התחתון
אצלי עובד חלק ב"האתה צודק!
בדקתי את זה היום וגם אצלי זה ככה -
@איש-פשוט-מאוד כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
בחלק הריק
אצלי עובד חלק ב"האתה צודק!
בדקתי את זה היום וגם אצלי זה ככה@אלחנן-1 רק נשאר להבין למה הסיני לא טרח ליצור אייקון על הכפתורים המוסתרים.
-
@אלחנן-1 רק נשאר להבין למה הסיני לא טרח ליצור אייקון על הכפתורים המוסתרים.
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
רק נשאר להבין למה הסיני לא טרח ליצור אייקון על הכפתורים המוסתרים.
לא שואלים שאלות על סינים
אבל כנראה יש מכשירים שבהם יש יותר לחצנים והם עשו את התוכנה של זה בשביל כל המכשירים ביחד,
כמו שאם תלחץ שם על הלחצן שנקרא עמדה, תראה שאפשר להגדיר שיש לחצנים במיקום שונה, או רק לחצן אחד כמו שיש ב- TS20 -
להגדיר קנווס חייב אינטרנט פתוח [חוץ מהוט] מוטי ברנד טוען שעובד לו גם בנטפרי לי עובד באתרוג@פתוח-לשמוע
אני בדקתי אצלי עם סים של אתרוג ולא עבד לי