שרשור "חיות על הכביש"
-
@על-הטוב-שלך באמת זה מוזר הסרטון הזה…
- לאיפה נעלמו 2 הרכבים הנפגעו?
- מה יעזור שהם הורידו את הלוחות רישוי? (הרי ממה נפשך אם יש מצלמה בצומת או על הרכבים הנפגעים, אז מה זה יעזור שהם יורידו את הלוחיות? ואם אין מצלמות, אז למה הם הורידו? הרי לא יעקבו אחריהם עד הבית, והרבה יותר חשוד לראות רכב בלי לוחית רישוי מאשר לראות רכב מעוך קצת מקדימה…
- שימו לב שבשמע של הסרטון יש את הרעשים שהם פותחים דלתות ושהם תולשים את הלוחית ועוד, אבל שהם מדברים בניהם פתאום שקט…
ממש מוזר אבל זה לא נראה לי AI.
חדי עין יבחינו שהפוגע הוא לא היה חגור, כי איך שהוא נתקע הוא מיד יוצא ואפי’ לא מרים את הבלם יד…
וגם כנראה הוא היה בפלא’, כי כשהוא יוצא היה לו פלא’ ביד, לא נראה לי שהוא הספיק לקחת אותו…
וגם שימו לב לסקודה איך היא מהבהבת שנייה לפני הפגיעה.@אבי-56 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
לא LAND CRUISER
HILUXשתכם צודקים! בהתחלה היה לנד קרוזר ואחרי בא היילקס הסתכל והמשיך כאי’ זה קורה שם 3 פעמים ביום…
@אריאלוש נראה קומדיה לפחות ברמה של השמע איזה איכות גבוהה והכל משעשע וזורם
אולי -
@על-הטוב-שלך באמת זה מוזר הסרטון הזה…
- לאיפה נעלמו 2 הרכבים הנפגעו?
- מה יעזור שהם הורידו את הלוחות רישוי? (הרי ממה נפשך אם יש מצלמה בצומת או על הרכבים הנפגעים, אז מה זה יעזור שהם יורידו את הלוחיות? ואם אין מצלמות, אז למה הם הורידו? הרי לא יעקבו אחריהם עד הבית, והרבה יותר חשוד לראות רכב בלי לוחית רישוי מאשר לראות רכב מעוך קצת מקדימה…
- שימו לב שבשמע של הסרטון יש את הרעשים שהם פותחים דלתות ושהם תולשים את הלוחית ועוד, אבל שהם מדברים בניהם פתאום שקט…
ממש מוזר אבל זה לא נראה לי AI.
חדי עין יבחינו שהפוגע הוא לא היה חגור, כי איך שהוא נתקע הוא מיד יוצא ואפי’ לא מרים את הבלם יד…
וגם כנראה הוא היה בפלא’, כי כשהוא יוצא היה לו פלא’ ביד, לא נראה לי שהוא הספיק לקחת אותו…
וגם שימו לב לסקודה איך היא מהבהבת שנייה לפני הפגיעה.@אבי-56 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
לא LAND CRUISER
HILUXשתכם צודקים! בהתחלה היה לנד קרוזר ואחרי בא היילקס הסתכל והמשיך כאי’ זה קורה שם 3 פעמים ביום…
@אריאלוש כתב בשרשור "חיות על הכביש":
וגם שימו לב לסקודה איך היא מהבהבת שנייה לפני הפגיעה.
הכל נכון ומוזר ויש עוד כמה דברים מוזרים כמו זה שאף אחד באזור לא עוצר וכו’, ושהם הצליחו בכזאת קלות להוריד את הלוחית רישוי
אבל זה שהסקודה מהבהבת זה אולי בגלל שנהיה ירוק ברמזור וזה הסיבה גם שהטיוטה המשיך לנסוע -
הכל נכון ומוזר ויש עוד כמה דברים מוזרים כמו זה שאף אחד באזור לא עוצר וכו’, ושהם הצליחו בכזאת קלות להוריד את הלוחית רישוי
אבל זה שהסקודה מהבהבת זה אולי בגלל שנהיה ירוק ברמזור וזה הסיבה גם שהטיוטה המשיך לנסוע@חיים-ברזל זה נראה משהו מבוים כמו ש @טוס-לאט-סע-מהר כתב
איכות השמע של פתיחת הדלת לא הגיונית -
אבל זה שהסקודה מהבהבת זה אולי בגלל שנהיה ירוק ברמזור וזה הסיבה גם שהטיוטה המשיך לנסוע@חיים-ברזל כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אבל זה שהסקודה מהבהבת זה אולי בגלל שנהיה ירוק ברמזור וזה הסיבה גם שהטיוטה המשיך לנסוע
לא, זה פיצ’ר שיש בחלק מהסקודות וביקר בצ’רי כשאתה מתקרב אליהם מדי מהר או שאתה נצמד אליהם אז הם מהבבות לך שתיזהר… וכנראה פה זה לא כ"כ עבד…