שרשור "חיות על הכביש"
-
@יוני כתב בשרשור "חיות על הכביש":
לא מתאים, לכל אחד, ממש מסוכן!
ממש כמו שאתם אומרים…
תראו את זה
מ-ז-ע-ז-ע…
VID-20260701-WA0074.mp4בשביל להרגיע אותכם אני יעדכן שהתוקף נעצר אחרי כמה שעות
-
@א.ב. ממש מרגיע
המסקנה היא להתרחק מאלו שפגיעתן רעה, לנעול הדלתות, ולהזמין משטרה, כן גם אם אתה עריק -
-
@טוסון לא אמרתי
רק חידדתי את הנקודה שלא כדאי להתחיל בכביש כי מי שעלתה לו הג’ננה לא יעצור אותו שום דבר וברוך ה’ הישראלים מבורכים בזה
רק אתמול היה לי איזה מקרה…
לשואלים לשלומי
הכל בסדרהיה איזה אופנוע שנסע באחד וחצי בלילה ברחוב שמותר לנסוע על חמישים, על 20 או קצת יותר על שני נתיבים לא יציב
וינקרתי לו אחד ובכוונה הוא לא זז ואף האט.
בהמשך שהוא התעקש מלתת לי נתיב אחד והוא ממש היה חייב דווקא את שני הנתיבים (מה שנקרא בריונות בכביש)
עשיתי גז קצר וברקס רק בשביל לעשות רעש כדי שיפחד ואז הוא פינה לי נתיב ויכולתי להמשיך
תכלס’ הבנ"א רדף אחרי
עצרתי שאלתי לשלומו
והוא כמובן כעס נורא
וצילם לי את מספר הרכב
ואיים עלי שהוא שוטר ויש לו מצלמה שתיעדה איך נסעתי בפרעות (לדבריו) ו"חכה חכה".
(גם לי יש מצלמה שמתעדת אותו עובר כמה עבירות תנועה)
תכלס’ זה נגמר בזה אבל זה דיי היה בכיוון של יציאה מכלל פורפורציה -
@טוסון לא אמרתי
רק חידדתי את הנקודה שלא כדאי להתחיל בכביש כי מי שעלתה לו הג’ננה לא יעצור אותו שום דבר וברוך ה’ הישראלים מבורכים בזה
לשואלים לשלומי
הכל בסדרהיה איזה אופנוע שנסע באחד וחצי בלילה ברחוב שמותר לנסוע על חמישים, על 20 או קצת יותר על שני נתיבים לא יציב
בהמשך שהוא התעקש מלתת לי נתיב אחד והוא ממש היה חייב דווקא את שני הנתיבים (מה שנקרא בריונות בכביש)
עשיתי גז קצר וברקס רק בשביל לעשות רעש כדי שיפחד ואז הוא פינה לי נתיב ויכולתי להמשיך
תכלס’ הבנ"א רדף אחרי
עצרתי שאלתי לשלומו
והוא כמובן כעס נורא
וצילם לי את מספר הרכב
תכלס’ זה נגמר בזה אבל זה דיי היה בכיוון של יציאה מכלל פורפורציה -
@טוסון לא אמרתי
לשואלים לשלומי
תכלס’ הבנ"א רדף אחרי
עצרתי שאלתי לשלומו
והוא כמובן כעס נורא
וצילם לי את מספר הרכב
תכלס’ זה נגמר בזה אבל זה דיי היה בכיוון של יציאה מכלל פורפורציה@מאיר-ג כתב בשרשור "חיות על הכביש":
שלא כדאי להתחיל בכביש כי מי שעלתה לו הג’ננה לא יעצור אותו שום דבר
יש כאלו שאסור להעיר להם
פעם ערס אחד חסם לי נתיב בק’‘ס וביקשתי יפה שיזוז לחניון הסמוך הבחור כמעט יצא עליי… כמובן שברחתי משם [במירוצים אני טוב ממנו ב’'ה]
זהירות רבייסי -
@מאיר-ג אין ביננו מחלוקת
המסקנה היא להתרחק מאלו שפגיעתן רעה
@טוסון כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אני לא מעיז לצפור, מפחד אנשי דלא מעלי (מעדיף לזחול מאחוריו, ושלא ינפץ לי השמשה)
@טוסון שוב זה תלוי מי אתה
קרה מקרה לאחד ממשפחתי עם אופנוען בת"א שחכה חכה אתה הבן של “הרב” אני יודע איפה אתה לומד
“הרב” דיבר עם כמה מתלמידיו
ולמחרת האופנוען בא לכולל לבקש סליחה פלוס פיצוי על העוגמת נפש 500 ש"ח [לא ביקשו הביא לבד…]
מסקנה תצפור אם יש לך גב… -
לצערי יש המון אברכים שלא מכירים את סכנות הכביש ולא מבינים שאם מבחינתך לצפור זה אומר שלום אצל השני זה יכול להיות יותר בכיוון של להתראות
סיפר לי חבר שיום אחד הוא חתך מישהו בטעות ואח"כ ההוא עקף אותו וצפר לו אז הוא צפר לו בחזרה הבן אדם התעצבן וסימן לו לעצור בצד החבר שלי עשה כאילו הוא עוצר וברח
אמרתי לו ואם הוא היה מוריד אותך מהכביש, אז החבר בתגובה איך הוא יכול להוריד אותי אני נוהג ברכב… -
כמעט נדרסו גדול.mp4 עריכה החלפתי לסרטון יותר גדול @משה-שמחה
סליחה על האיכות לילה ומצלמה גרועה
בקצרה נהג הרכב נוסע ומולו עומד רכב עם אורות גבוהים ומסנוור בשניה האחרונה כאשר הוא עוקף את אורות הרכב הוא מגלה שני ילדים עומדים על הכביש כביכול לנסות לעצור אותו
אין לי מושג מה הילדים חשבו לעצמם אבל ניסים שלא דרסתי אותם
התאריך במצלמה לא מכוון -
כמעט נדרסו גדול.mp4 עריכה החלפתי לסרטון יותר גדול @משה-שמחה
סליחה על האיכות לילה ומצלמה גרועה
בקצרה נהג הרכב נוסע ומולו עומד רכב עם אורות גבוהים ומסנוור בשניה האחרונה כאשר הוא עוקף את אורות הרכב הוא מגלה שני ילדים עומדים על הכביש כביכול לנסות לעצור אותו
אין לי מושג מה הילדים חשבו לעצמם אבל ניסים שלא דרסתי אותם
התאריך במצלמה לא מכוון

*2