שרשור "חיות על הכביש"
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
גנב רכב מנסה לחדור לישראל.
נהרג? ספרתי 6 יריות לפחות…
@חיים-Y0737 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
לא, למרבה הצער

למי שלא מזהה זה ממש אחרי היציאה ימינה מק״ס, עוד לפני המחסום.
-
לאחר שנעצר במחסום הוא מנסה להימלט תוך כדי נהיגה פרועה ומסוכנת!.
הפרטים במקור:תיעוד מטורף של הירי במחסום חשמונאים | גנב הרכב מנסה לחדור לישראל ולאחר שנעצר במחסום הוא מנסה להימלט תוך כדי נהיגה פרועה תוך סיכון חיי הלוחמים ובכך הופך למחבל
ונורה על ידי המאבטחים. לכוחותינו שלום. (אליה אביב)צפו מ-0:50
-
@תודה-לבורא-עולם-0 השוטרים שם חסרי אחריות לדעתי, הם גם חיות על הכביש, ככה לירות בתוך אזור הומה?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 השוטרים שם חסרי אחריות לדעתי, הם גם חיות על הכביש, ככה לירות בתוך אזור הומה?
@טוסון כתב בשרשור "חיות על הכביש":
בדיוק. כמה שעות לפני כן הייתי שם עם השוויגער שלי באוטו, אוי ואבוי אם זה היה קורה אז…
-
הם גם חיות על הכביש, ככה לירות בתוך אזור הומה?
לדעתי הם יודעים לכוון, יש להם קורסים בעניין
מה גם שהנהג סיכן אותם ואת כלל משתמשי הכביש בהתפרעותו -
בדיוק. כמה שעות לפני כן הייתי שם עם השוויגער שלי באוטו, אוי ואבוי אם זה היה קורה אז…
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@חיים-Y0737 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
יש לפחות עשר
אני חושב שזה מצויין שירו עליו אבל למה על הגלגלים רבנו של עולם שני כדורים לחזה וזהו כמה צריך לירות ולא להרוג
אבל זה מצחיק יש שם איזה שישה שוטרים וכל אחד היה חייב לירות -
אוי ואבוי למי?
@טייס-קרבי אני מקווה שהם למדו, לא נראה כ"כ אבל ככה זה נראה לי לפחות
אגב, זה נשמע שאחד השוטרים צועק שכמעט הרגו אותו (או שזה הגנב? לא נשמע ככה)@טוסון כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אוי ואבוי למי?
אגב, זה נשמע שאחד השוטרים צועק שכמעט הרגו אותו (או שזה הגנב? לא נשמע ככה)כן, בשניות האחרונות של הסרטון, אחד השוטרים צועק : “כמעט הרגתם אותו ימטומטמים”
זה באמת נראה שהיה שם הרבה יריות ( ספרתי 19 ) -
-
@EBA כתב בשרשור "חיות על הכביש":
יפה שהיא הסכימה לנסוע שם, אמא שלי לא מעיזה, אשתי רק קצת
@איש-גמזו כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אמא שלי לא מעיזה, אשתי קצת
בעבר לקחתי משם את סבתא שלי לאוי’'ט והתחילה לשאול מה זה אני לא מכירה פה אמרתי לה את רואה הנה זה טלמון הבן של שלמה אחיין שלך גר שם…

-
@EBA כתב בשרשור "חיות על הכביש":
יפה שהיא הסכימה לנסוע שם, אמא שלי לא מעיזה, אשתי רק קצת
-
-
אוי ואבוי למי?
אגב, זה נשמע שאחד השוטרים צועק שכמעט הרגו אותו (או שזה הגנב? לא נשמע ככה)כן, בשניות האחרונות של הסרטון, אחד השוטרים צועק : “כמעט הרגתם אותו ימטומטמים”
זה באמת נראה שהיה שם הרבה יריות ( ספרתי 19 ) -
@סופרמומחה
חיות בכביש…