שרשור "חיות על הכביש"
-
@ש.נ תוכל לפתוח בנטפרי? תודה
בגיל 110 בטח פסול לנהיגה… משוגעים הילדים שלו שהשאירו אצלו מפתחמה שכן- הוא יכול לומר לשוטר ‘אתה יכול להיות נכד נין שלי’ והשוטר אומר לו ‘‘יום טוב, אדוני’’ (למי שמבין)
אגב יהודי או ערבי?@חיים-Y0737 בטח הוא חשב “אני נוסע בימני, מה הבעיה?”…
-
@ש.נ כתב בשרשור "חיות על הכביש":
מענינים
אני לא מצדיק את האוטובוס, אבל כנראה אף אחד לא נתן לו להשתלב אז נסע ממדרכה ולא סיכן א אחד, למרות שחוקי זה לא.
@חיים-Y0737 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אבל כנראה אף אחד לא נתן לו להשתלב
לא ראיתי אף פעם אוטובוס שלא מצליח להשתלב…גם אם לא נותנים לו…
-
VID-20260516-WA0076.mp4
גלגל מתגלגל בכביש
קרדיט לגיזרה -
VID-20260516-WA0076.mp4
גלגל מתגלגל בכביש
קרדיט לגיזרהפוסט זה נמחק! -
כזה עוד לא ראיתי
המשאית עקרה לו את המשאבה באמצע תדלוק
תחנת דלק פז אפק בקריות הבוקר
video_54755_1.mp4 -
-
כזה עוד לא ראיתי
video_54755_1.mp4@טידה כתב בשרשור "חיות על הכביש":
כזה עוד לא ראיתי
video_54755_1.mp4וזה ההמשך (המעניינים)
ה_נהג_משאית_איבד_שליטה_ונכנס_בתחנת_דלק_בקריות___הבחור_שתדלק_יצא_בנס_ללא_שריטה.mp4סוף סוף נכנסים במחירים של הדלק…
-
@shine מי התיר לניידת לסוע נגד כיוון התנועה?
מזכיר לי את הסיפור על ההוא שנתפס עם 6 נוסעים במושב האחורי
אמר לשוטר, אם אני מראה לך משהו שלא תאמין אתה מוותר לי?
והראה לו עוד 4 בבאגז׳
כמובן שהסיפור לא היה, ולא יכול היה להיות וגו׳
אין צורך לכתוב@טוסון כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@shine מי התיר לניידת לסוע נגד כיוון התנועה?
מזכיר לי את הסיפור על ההוא שנתפס עם 6 נוסעים במושב האחורי
אמר לשוטר, אם אני מראה לך משהו שלא תאמין אתה מוותר לי?
והראה לו עוד 4 בבאגז׳
כמובן שהסיפור לא היה, ולא יכול היה להיות וגו׳
אין צורך לכתובוזה מזכיר לי את הבדיחה הבאה:
שוטר תנועה ותיק וקשוח עומד בצומת, כשלפתע חולף על פניו נהג שחוצה את הצומת באור אדום בוהק, כשביד אחת הוא אוחז בהגה ובידו השנייה טלפון נייד צמוד לאוזן. השוטר לא מהסס, מזנק לניידת, מפעיל סירנות, ועוצר את הנהג המרחף בצד הדרך.הוא ניגש לחלון בפנים חמורות סבר, פנקס הדוחות כבר פתוח, ואומר: “אדוני הנהג, לא רק שחצית באדום מלא, גם היית שקוע בשיחת טלפון! ביצעת הרגע שתיים מעבירות התנועה החמורות והמסוכנות ביותר שיש. זה הולך להיות קנס כואב במיוחד.”
הנהג, בלי להתרגש יותר מדי, נשען אחורה, מסתכל על השוטר עם חיוך ממזרי ואומר: “תשמע, אדון שוטר, אני מודה, טעיתי. אבל בוא נעשה התערבות קטנה - אם אני מראה לך עכשיו שאני מצליח לנשוך את העין שלי, אתה מוותר לי?”
השוטר, שהיה בטוח שראה ושמע כבר הכל בקריירה שלו, מרים גבה בגיחוך. “לנשוך את העין שלך? בוא נראה אותך. אם אתה עושה את הקסם הבלתי אפשרי הזה, אני מבטל לך את הדוח על הטלפון. אבל על האור האדום אתה עדיין משלם.”
הנהג מהנהן בהסכמה, שולח את היד לפנים, ובתנועה קלילה… שולף החוצה עין זכוכית תותבת, מכניס אותה לפה, נותן בה ביס קטן ומחזיר אותה למקום.
השוטר פוער עיניים בהלם, לא מצליח לעצור את הצחוק שלו ואומר: “וואלה, שיחקת אותה! מודה שלא ציפיתי לזה. הבטחתי ולכן אקיים - הדוח על הטלפון מבוטל. אבל על הרמזור אתה מקבל דוח.”
הנהג חושב רגע, מסדר את העין, ואז שואל: “אוקיי… תגיד, ואם אני מראה לך שאני מצליח לנשוך גם את העין השנייה שלי? אתה מבטל לי גם את הדוח השני ומשחרר אותי?”
השוטר מסתכל עליו במבט בוחן. הוא רואה בבירור שהעין השנייה של הנהג זזה, ממצמצת והיא אמיתית לחלוטין. הוא אומר לעצמו: ‘אין שום סיכוי בעולם שהוא מגיע אליה עם הפה’.
“בטח!” עונה השוטר בביטחון מלא, “אם אתה מצליח לנשוך גם את העין השנייה, אתה חופשי לנסוע הביתה נקי לגמרי.”הנהג מחייך מאוזן לאוזן, שולח יד לתוך הפה, שולף החוצה את השיניים התותבות שלו… ונושך איתן את העין השנייה!
-
נשגב מבינתי איזה בחור הצליח להידחס בפגא’ז של פיקנטו…