שרשור "חיות על הכביש"
-
@טידה כתב בשרשור "חיות על הכביש":
כזה עוד לא ראיתי
המשאית עקרה לו את המשאבה באמצע תדלוק
תחנת דלק פז אפק בקריות הבוקר
video_54755_1.mp4מטורף
אבל תכלס’ יצא בזול תרתי משמע גם חיי וגם אין משאבה שיודעת להגיד כמה הוא תדלק אז בעצם לא בזול אלא בחינם… -
@חיים-ברזל הוא יטען שנשפך על הכביש
-
@ש.נ כתב בשרשור "חיות על הכביש":
מענינים
אני לא מצדיק את האוטובוס, אבל כנראה אף אחד לא נתן לו להשתלב אז נסע ממדרכה ולא סיכן א אחד, למרות שחוקי זה לא.
-
@ש.נ כתב בשרשור "חיות על הכביש":
מענינים
אני לא מצדיק את האוטובוס, אבל כנראה אף אחד לא נתן לו להשתלב אז נסע ממדרכה ולא סיכן א אחד, למרות שחוקי זה לא.
@חיים-Y0737 דרך אגב הוא לא הרוויח כלום גם בלי לעלות הוא היה בסוף אחרי הרכב הלבן
-
@מאיר-ג לחפש את הרגעים ולחשוב שהרוויחו…
-
@מאיר-ג כתב בשרשור "חיות על הכביש":
גם בלי לעלות הוא היה בסוף אחרי הרכב הלבן
השאלה אם הרכבים שאחרי הלבן לא תכננו לאפשר לו להשתלב
אגב על הגר’‘י קמינצקי זצ’'ל מסופר שראה הסעת תלמידים וביקש לוותר להם על זכות קדימה כי הם ‘ציבור’.
-
@ש.נ תוכל לפתוח בנטפרי? תודה
בגיל 110 בטח פסול לנהיגה… משוגעים הילדים שלו שהשאירו אצלו מפתחמה שכן- הוא יכול לומר לשוטר ‘אתה יכול להיות נכד נין שלי’ והשוטר אומר לו ‘‘יום טוב, אדוני’’ (למי שמבין)
אגב יהודי או ערבי? -
@טידה כתב בשרשור "חיות על הכביש":
כזה עוד לא ראיתי
המשאית עקרה לו את המשאבה באמצע תדלוק
תחנת דלק פז אפק בקריות הבוקר
video_54755_1.mp4מטורף
אבל תכלס’ יצא בזול תרתי משמע גם חיי וגם אין משאבה שיודעת להגיד כמה הוא תדלק אז בעצם לא בזול אלא בחינם… -
@חיים-ברזל אחרי אירוע כזה לא יותרו לו על כמה ליטרים של דלק ?
-
@חיים-ברזל אחרי אירוע כזה לא יותרו לו על כמה ליטרים של דלק ?
@קיה-פיקנטו ברור שיוותרו, הם ויתרו על מלא מלא דלק שנשפך כמה ליטרים כאלה לא יזיז להם
-
וגם אין משאבה שיודעת להגיד כמה הוא תדלק
וואו, על זה לא חשבתי.
בכל מקרה לא נראה לי שהוא יכל לנהוג לאיפשהו בשעות הקרובות, הוא כמעט רוקד על הכביש מרוב שהוא רועד.@EBA כתב בשרשור "חיות על הכביש":
וגם אין משאבה שיודעת להגיד כמה הוא תדלק
וואו, על זה לא חשבתי.
בכל מקרה לא נראה לי שהוא יכל לנהוג לאיפשהו בשעות הקרובות, הוא כמעט רוקד על הכביש מרוב שהוא רועד.פעם תדלקתי דרך פנגו טנק מלא, ובסיום התדלוק היה באג שהמערכת לא סיימה תדלוק, ואז דר המוקד הם אפסו את זה, ואח"כ ראיתי שלא חוייבתי כלום, הם הסבירו לי שהמחיר נקבע בסיום, ולכן אין להם מושג כמה היה ואני פטור מלשלם.
-
בגיל 110 בטח פסול לנהיגה… משוגעים הילדים שלו שהשאירו אצלו מפתחמה שכן- הוא יכול לומר לשוטר ‘אתה יכול להיות נכד נין שלי’ והשוטר אומר לו ‘‘יום טוב, אדוני’’ (למי שמבין)
אגב יהודי או ערבי?@חיים-Y0737 נפתח בנטפרי
-
אגב יהודי או ערבי?@חיים-Y0737 בטח הוא חשב “אני נוסע בימני, מה הבעיה?”…