שרשור "חיות על הכביש"
-
-
למה אסור לעקוף במעבר חציה? צפיה חובה!
וראה כאן באריכות: https://rechavimzelaze.ovh/post/152548
-
VID-20260906-WA0273.mp4 הפרגוד:
רוצח בכביש.
נוסע בניגוד לכיוון התנועה וכמעט דורס אדם (ביתר) -
רוצח בכביש.
נוסע בניגוד לכיוון התנועה וכמעט דורס אדם (ביתר) -
רוצח בכביש.
נוסע בניגוד לכיוון התנועה וכמעט דורס אדם (ביתר)@רפאל-יהושע כתב בשרשור "חיות על הכביש":
רוצח בכביש.
נוסע בניגוד לכיוון התנועה וכמעט דורס אדם (ביתר)נהג מטומטם בלי קשר לנסיעה בניגוד לתנועה. כאילו מה, אין לו עיניים??? הולך הרגל הזה לא נפל מהשמים לאמצע הכביש…
-
@רפאל-יהושע כתב בשרשור "חיות על הכביש":
רוצח בכביש.
נוסע בניגוד לכיוון התנועה וכמעט דורס אדם (ביתר)נהג מטומטם בלי קשר לנסיעה בניגוד לתנועה. כאילו מה, אין לו עיניים??? הולך הרגל הזה לא נפל מהשמים לאמצע הכביש…
-
רוצח בכביש.
@מאיר כתב בשרשור "חיות על הכביש":
רוצח בכביש.
זה העניין. הוא היה חדור מטרה לעקוף ולא עניין אותו כלום
-
@מאיר בלי קשר לנהג הטיפש, גם ההולך רגל לא הסתכל ורץ לתוך הכביש, כיום בפרט עם על הרוכבי דו גלגלי אסור לחצות לפני שמסתכלים לשני הצדדים גם אם זה חד סתרי.
@israel_458xv20n הוא הסתכל לאן שעל פי חוקי הטבע צריך להגיע רכב
הוא לא היה צריך לחשוב שיש איזה הדיוט שיקפוץ בראש -
למה שלא ננסה ללמד עליו זכות?
-
למה שלא ננסה ללמד עליו זכות?
@מרצדס-מייבאך על מי??
על מי שעשה מעשה שיכל להסתיים ברצח (הוא לא מיהר לשום מקום) -
@מרצדס-מייבאך על מי??
על מי שעשה מעשה שיכל להסתיים ברצח (הוא לא מיהר לשום מקום)@אלעזר-3 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@מרצדס-מייבאך על מי??
על מי שעשה מעשה שיכל להסתיים ברצח (הוא לא מיהר לשום מקום)אפשר ללמד זכות כמובן. אנחנו לא שופטים ולא מאשימים שמישהו עשה בכוונה! ואני חייב לומר שזה יכול לקרות לכל אחד (גם אם לא נגד כיוון התנועה)
אני מאמין שמטרת השימוש בניסוח ‘רוצח’ הייתה אך ורק והמחיש עד כמה מסוכן היה המעשה ועד כמה כללי הזהירות אינם משחק!
הלוואי ובזכות הסירטון הזה - נהגים יזהרו יותר וינצלו נפשות ובזכות זה יכופר לנהג…
-
@אלעזר-3 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@מרצדס-מייבאך על מי??
על מי שעשה מעשה שיכל להסתיים ברצח (הוא לא מיהר לשום מקום)אפשר ללמד זכות כמובן. אנחנו לא שופטים ולא מאשימים שמישהו עשה בכוונה! ואני חייב לומר שזה יכול לקרות לכל אחד (גם אם לא נגד כיוון התנועה)
אני מאמין שמטרת השימוש בניסוח ‘רוצח’ הייתה אך ורק והמחיש עד כמה מסוכן היה המעשה ועד כמה כללי הזהירות אינם משחק!
הלוואי ובזכות הסירטון הזה - נהגים יזהרו יותר וינצלו נפשות ובזכות זה יכופר לנהג…
-
למה אסור לעקוף במעבר חציה? צפיה חובה!
וראה כאן באריכות: https://rechavimzelaze.ovh/post/152548

.png?v=e7a46fd9061)