ייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.
-
@מיכאלb כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
אני מכיר אישית כמה בוחנים
יש לנו כאן בוחן נהיגה, או עובד משרד הרישוי??

🤭🤭🤫🤫@מתלמד-0
חחחח לא עשיתי את הגילוי נאות אז אעשה אותו עכשיו
אני לומד להיות מורה נהיגה (אני בשלבים הממש ממש אחרונים) משם אני יודע את כל החוקים ומכיר את ההתנהלות
איתי בקורס לומדים גם בוחנים של משרד הרישויועכשיו לנושא: יש לי בעיה עם הבוחנים, יש לי עליהם מלא מלא מלא ביקורת
אני דיי חדש פה בפורום אז לא יודע אם זה בסדר
אבל יש לי הצעה: בוא נפתח שרשור שבו אנחנו יושבים ומדברים כמה הבוחנים לא בסדר ושם אם ארצה אדבר ואספר דוגמאות עד כמה לבוחנים יש השפעה ועד כמה זה שטויות להגיד שיש מצלמה ומסלול קבוע והבוחן רק דן את מה שעיניו רואותהשרשור שנפתח פה התחיל בשאלה: תראו את טופס הכישלון שלי… מה אתם אומרים ניתן להגיש ערעור?
התשובה היא: בפירוש לא
ועדיין התקבלו תשובות מוזרות, חלקם היו בטח תגיש!!!התשובות האלו לא עזרו לשואל השאלה כי אם עכבו אותו
השואל המשיך ושאל: מה אני צריך לשפר?
הוא באמת רוצה לבוא מוכן לטסט הבאהתשובות שהתקבלו: לא צריך לשפר כלום, הבוחן היה זבל אתה בסדר גמור
מה שעובדתית לא נכוןאני מאוד מאוד לא מחבב בוחנים מאוד מאוד חושב שהם (חלקם)לא הוגנים ולא הגונים
ובכל זאת מתוך רצון לעזור אמרתי לבחור את האמת כי חשוב שהוא ישתפר בנקודות הטעונות ויבוא מוכן יותר לטסט הבאושוב אזכיר את מה שאני עומד אחריו בכל תוקף
לא חושב שיש בוחן, נחמד וטוב לב ככל שיהיה,
שיכול להבליג על המשגים שצויינוזה לא סוף העולם, אלו משגים שאפשר לתקן דיי בקלות אבל התיקון יהיה רק אם יעבדו על הנקודות
וואי חפרתיייייייי
אסכם בקצרה
בואו ננסה לעזור לבחור שמבקש עזרה
בואו נפתח שרשור אחר שבו בוכים על הבוחנים