דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. "המדריך לחיסכון בריבית הלוואת הרכב שלכם"

"המדריך לחיסכון בריבית הלוואת הרכב שלכם"

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
16 פוסטים 9 כותבים 258 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • פנחסוביץפ פנחסוביץ

@shine שפתיים יישק…
    תיקון קטן: במקרים רבים כן מומלץ להכניס את ההלוואת רכב לתוך משכנתא / לקחת משכנתא לשיפוץ… וכדומה מפני שהריבית שלה יותר זולה.
    יש רק לשים לב לקחת את החלק הזה במשכנתא לשנים מועטות (משכנתא על סך 500 א’ ש"ח מתוכם 400 א’ לעשרים שנה ועוד 100 א’ לחמש שנים וכדומה) ואז יוצא גם ריבית נמוכה וגם החזרים מהירים שמורידים את סך הריבית הכללי.

בנוסף בעניין הלוואה על חשבון קרן השתלמות וכדומה אחוזי ההלוואה הינם גבוהים יותר מהאמור.
    מצ"ב הסבר מקיף בעניין

K מנותק
    K מנותק
    klopkk
    כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

@פנחסוביץ כתב ב"המדריך לחיסכון בריבית הלוואת הרכב שלכם":

בנוסף בעניין הלוואה על חשבון קרן השתלמות וכדומה אחוזי ההלוואה הינם גבוהים יותר מהאמור

לפני כמה חודשים קיבלנו הלוואה בדיוק עם הריבית הזאת p-0.5

פנחסוביץפ תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • K klopkk

@פנחסוביץ כתב ב"המדריך לחיסכון בריבית הלוואת הרכב שלכם":

בנוסף בעניין הלוואה על חשבון קרן השתלמות וכדומה אחוזי ההלוואה הינם גבוהים יותר מהאמור

לפני כמה חודשים קיבלנו הלוואה בדיוק עם הריבית הזאת p-0.5

פנחסוביץפ מנותק
      פנחסוביץפ מנותק
      פנחסוביץ
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@klopkk לא דיברתי על אחוזי הריבית אלא על גובה ההלוואה מתוך הקרן השתלמות וכדומה
      כמו כן גם באחוזי הריבית ניתן להגיע כעת לדברים יותר טובים, עיין בקישור שהבאתי

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • פנחסוביץפ פנחסוביץ

@shine שפתיים יישק…
        תיקון קטן: במקרים רבים כן מומלץ להכניס את ההלוואת רכב לתוך משכנתא / לקחת משכנתא לשיפוץ… וכדומה מפני שהריבית שלה יותר זולה.
        יש רק לשים לב לקחת את החלק הזה במשכנתא לשנים מועטות (משכנתא על סך 500 א’ ש"ח מתוכם 400 א’ לעשרים שנה ועוד 100 א’ לחמש שנים וכדומה) ואז יוצא גם ריבית נמוכה וגם החזרים מהירים שמורידים את סך הריבית הכללי.

בנוסף בעניין הלוואה על חשבון קרן השתלמות וכדומה אחוזי ההלוואה הינם גבוהים יותר מהאמור.
        מצ"ב הסבר מקיף בעניין

ר מנותק
        ר מנותק
        רכבניק
        כתב נערך לאחרונה על ידי
        פוסט זה נמחק!
        פנחסוביץפ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ר רכבניק

פוסט זה נמחק!

פנחסוביץפ מנותק
          פנחסוביץפ מנותק
          פנחסוביץ
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@רכבניק כשריבית הפריים על 2% זה אומר שריבית בנק ישראל היא 0.6%

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ת תודה לבורא עולם 0

@shine

3 כמעט תמיד בסוכנויות הרכבים, ישכנעו אותכם לקחת דרך חברות מימון, כי הם רוצים שהעסקה תסגר כמה שיותר מהר,

כי הם מרוויחים המון מכל לקוח שהם הביאו לחברת מימון…! - החברת מימון נותנת לסוכן סכום מסויים ע"פ ההסכמים ביניהם.
            שזה רווח נוסף לרווח שהם מרוויחים מעצם מכירת הרכב.

ע מנותק
            ע מנותק
            עבד נאמן
            מייבין
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@תודה-לבורא-עולם-0 כתב ב"המדריך לחיסכון בריבית הלוואת הרכב שלכם":

3 כמעט תמיד בסוכנויות הרכבים, ישכנעו אותכם לקחת דרך חברות מימון, כי הם רוצים שהעסקה תסגר כמה שיותר מהר,

כי הם מרוויחים המון מכל לקוח שהם הביאו לחברת מימון…! - החברת מימון נותנת לסוכן סכום מסויים ע"פ ההסכמים ביניהם.
            שזה רווח נוסף לרווח שהם מרוויחים מעצם מכירת הרכב.

זו נקודה חשובה מאוד שצריך לשים אליה בהמון מקרים של “הפניות” בעלי מקצוע לאחרים, החל מאדריכלית שממליצה על קבלן, המשך במתווך שממליץ על יועץ משכנתאות/עו"ד ולא כלה בסוכן ביטוח שממליץ על שמאי. כולם חושבים על הקופון שלהם, והלקוח נמצא בטווח שבין לא-מעניין-בכלל למקווה שלא ינזק כי אז ידברו עלי קצת…

תגובה 1 תגובה אחרונה
            2
            • יצחק רשטוני מנותק
              יצחק רשטוני מנותק
              יצחק רשטונ
              מאסטר

אני יודע שכולם יודעים את מה שאני הולך לכתוב אך מכיוון שראיתי כמה שנכווים בזה אני בכ"א יכתוב.

כשאנחנו משלמים בהלוואה יש תחושה כאילו שאתה לא משלם, יש איזה ספונסר שמשלם עלי, פורס לי איך שנח ואפילו בריבית השגתי פריים מינוס.
              בקיצור המכשול הקטן [שנקרא כסף] בין הרצון שלי לבין הרכב נעלם

אז זהו שלא, כשקונים בהלוואה לא רק שאנחנו משלמים אנחנו משלמים הרבה יותר מחמש סיבות
              א. אנחנו מתחתנים עם חברת המימון
              ב. אנחנו משלמים ריבית והרבה
              ג. אנחנו משלמים כסף שאין לנו, כלומר ממצב של אפס בבנק נכנסת למצב של מינוס X
              ד. אנחנו מתחתנים עם הרכב [ישאל השואל, בדיוק הפוך ברגע שנמאס לי ממנו אני מחזיר את הרכב ולוקח חדש באותו החזר, במציאות ראיתי ולא פעם אחת שלאנשים שחיים עם הלוואות אין כסף מיותר בעו"ש ואז אחרי שנתיים אם רוצים למכור את הרכב ולסגור את ההלוואה, מגלים משהו מעניין הרכב לא שווה את יתרת ההלוואה ואין מאיפה להביא את ההפרש ופשוט נשארים עם הרכב]
              ה. אנחנו חייבים ביטוח מקיף

בקיצור, המכשול הקטן שנקרא כסף הופך למכשול גדול יותר.

תהיו זהירים, תהיו כנים עם עצמכם לגבי המניעים שלכם ותחשבו על עצמכם בעוד שנה עומדים בפני רצון/צורך אחר כשמצב החשבון שלכם רק יותר גרוע [אל תדאגו לא באמת תצטרכו לוותר על שום דבר גם אז חברת האשראי תעמוד לצידכם ברגעים הקשים עם הלוואה נוחה ו12 אחוז ריבית]

סליחה שהכנסתי נושא שלא ממש קשור לרכבים באופן ישיר אבל אני חושב שיש בדברים תועלת

ת ע 2 תגובות תגובה אחרונה
              14
              • מ מנותק
                מ מנותק
                מאיר עלי באבא
                כתב נערך לאחרונה על ידי

עוד משהו לדעתי אם יש לכם אופצייה לקחת את הסכום שאתם צריכים בלי לשעבד את הרכב זה עדיף גם כי זה תהליך יותר קצר וגם זה לא מחייב לעשות ביטוח מקיף
                (אני באופן אישי חושב שלעשות ביטוח מקיף לרכב שקנית ב70-80 אלף ש"ח במחירים של הביטוח היום זה לא נכון כלכלית אולי רגשית)

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

אני יודע שכולם יודעים את מה שאני הולך לכתוב אך מכיוון שראיתי כמה שנכווים בזה אני בכ"א יכתוב.

כשאנחנו משלמים בהלוואה יש תחושה כאילו שאתה לא משלם, יש איזה ספונסר שמשלם עלי, פורס לי איך שנח ואפילו בריבית השגתי פריים מינוס.

אז זהו שלא, כשקונים בהלוואה לא רק שאנחנו משלמים אנחנו משלמים הרבה יותר מחמש סיבות
                  ד. אנחנו מתחתנים עם הרכב [ישאל השואל, בדיוק הפוך ברגע שנמאס לי ממנו אני מחזיר את הרכב ולוקח חדש באותו החזר, במציאות ראיתי ולא פעם אחת שלאנשים שחיים עם הלוואות אין כסף מיותר בעו"ש ואז אחרי שנתיים אם רוצים למכור את הרכב ולסגור את ההלוואה, מגלים משהו מעניין הרכב לא שווה את יתרת ההלוואה ואין מאיפה להביא את ההפרש ופשוט נשארים עם הרכב]

תהיו זהירים, תהיו כנים עם עצמכם לגבי המניעים שלכם ותחשבו על עצמכם בעוד שנה עומדים בפני רצון/צורך אחר כשמצב החשבון שלכם רק יותר גרוע [אל תדאגו לא באמת תצטרכו לוותר על שום דבר גם אז חברת האשראי תעמוד לצידכם ברגעים הקשים עם הלוואה נוחה ו12 אחוז ריבית]

ת מנותק
                  ת מנותק
                  תודה לבורא עולם 0
                  כתב נערך לאחרונה על ידי תודה לבורא עולם 0

@יצחק-רשטונ

הפכתי עולם לקבל הלוואה לרכב לא ע"י חברת מימון - בגלל הסיבה הזאת!
                  כשלרכב ששווה 60 אלף - אתה משלם למשך 3 שנים עוד כ-20,000 ש"ח רק לתוספת המקיף שהחברת מימון דורשת.

בזמן שהרכב עצמו ירד בערכו 20,000 ש"ח כבר כמעט שילמת לרכב נוסף…
                  וזה רק החלק של המקיף…

אל תתפסו על המספרים, העיקר הרעיון… וכן! לפעמים תלוי בדגם / חברה / ועוד - הסכומים שמפסידים מהמקיף עוד יותר גדול מהמספרים שכתבתי.

עריכה:

אני בפעם הראשון שרכשתי רכב ע"י סוכן לא ידעתי על נתון זה, שעם חברת מימון חייבים לעשות גם מקיף. - הרכב הראשון היה טארנטה רצינית של כמה אלפים… ורציתי להשתדרג.
                  ואני בתמימותי די נפלתי בפח עם זה, הסוכן סגר לי הלוואה דרך חברת מימון,
                  ואני כבר הייתי בגדול אחרי כמה בירורים קטנים על עלויות הביטוח בהתאם לסוג רכב וכו’ - ופתאום אחרי סגירת העסקה גיליתי את מה שלא חלמתי לחלום על סכומים מטורפים למקיף!! - גם נהג חדש - גם קורולה 2019 גניב ביותר…

אז אם אתם נהגים חדשים / חדשים בתחום קניית רכב מקוה שהועלתי לכם עם הפוסט הזה, כדי שתהיו מוכנים מראש מה בדיוק מחכה לכם בקניית רכב… בהצלחה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  4
                  • מ מאיר עלי באבא

עוד משהו לדעתי אם יש לכם אופצייה לקחת את הסכום שאתם צריכים בלי לשעבד את הרכב זה עדיף גם כי זה תהליך יותר קצר וגם זה לא מחייב לעשות ביטוח מקיף
                    (אני באופן אישי חושב שלעשות ביטוח מקיף לרכב שקנית ב70-80 אלף ש"ח במחירים של הביטוח היום זה לא נכון כלכלית אולי רגשית)

נ מנותק
                    נ מנותק
                    נחמן רוזנבלום

@מאיר-עלי-באבא
                    ראיתי את מה שכתבת שלא נכון לעשות ביטוח מקיף
                    אבל אני מכיר אדם שהפסיד כ45,000 ש"ח על רכב שהוא קנה ב40,000 ש"ח
                    ואת הכסף הזה לא היה וזה הכניס אותו למערבולת כלכלית
                    הכלל הוא כזה כל סכום שיכניס אדם למערבולת כלכלית עדיף שישלם ביטוח מקיף!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

ע מנותק
                      ע מנותק
                      עבד נאמן
                      מייבין
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ כתב ב"המדריך לחיסכון בריבית הלוואת הרכב שלכם":

ד. אנחנו מתחתנים עם הרכב

מסכים עם כל מילה, וכיהודה לעוד לקרא:
                      כמעט לא קיים אדם שהחזיק רכב תקופה ואחר כך חזר לאוטובוסים
                      וכמעט לא קיים אדם שהחליף רכב לרכב יותר זול ממה שהיה לו קודם…

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      4

36

2.1k

משתמשים

6.9k

נושאים

91.4k

פוסטים
                      • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.